O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kameraman - 22.6.2018
Ahoj, sháníme kameramana na naší svatbu v Dolních Počernicích... Rádi bychom krátké video (cca 3 mi…
video
Před 7 lety
9
Kameraman Praha - srpen 2018
Ahoj holky, sháním kameramana na svou srpnovou svatbu a musím říct, že jsem trochu zaskočená těmi c…
video
Před 7 lety
11
Poradíte, jakou květinu vybrat na začátek října?
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Jsou květinu vybrat na první víkend v říjnu? Vůbec ne…
rosmarino
Před 7 lety
6
Svatební video 24.8.2018 Praha
Dobrý den, sháním šikovného ale ne mega drahého kameramana, který by zachytil naší svatbu 24.8.2018…
video
Před 7 lety
6
Kameraman 21.4.2018 Zichovec
Dobrý den, rychle sháním kameramana, který by zachytil náš svatební den od příprav po první tanec …
video
Před 7 lety
3
Svatební dort z cukrárny na Pěšině (Dolní Chabry)
Ahoj. Dostala jsem doporučení na cukrárnu na Pěšině v Chabrech a když jsem se teď dívala na interne…
bjetuschka
Před 7 lety
3
Kolik jídla na svatební raut pro 80 lidí?
Ahoj, ja vim, ze tehle diskuzi je tu spousta, ale nejak jsem nansla presnou odpoved a ted nam dodav…
madlenkas
Před 7 lety
29
Hledám DJ svatba 18.08.2018 / OSTRAVA a okolí
Dobrý den, hledáme DJ, který má ještě volný termín 18.8.2018. Jsme z Ostravy, svatba bude cca 20 k…
radim_kapica
Před 7 lety
5
sponzor fóra
Krémy na sladké v teplém počasí
Ahoj, ráda bych si upekla pár sladkého na sweet bar na svatbu, vzhledem k termínu je dost pravděpo…
mincicik
Před 7 lety
2
Místo pro malou svatbu ve Zlínském kraji - jinak a narychlo
Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o tipy a nápady, kde a jak, uspořádat malou svatbu v okolí Luhačovic…
eva_bibiana
Před 7 lety
5
Fotograf Zábřeh, Šumperk a okolí
Ahoj sháním na 23.9.2017 fotografa lokalita Zábřeh, Šumperk.
fotohome
Před 7 lety
26
Svatba ve vila romantica Kolín
Dobrý den, chci se zeptat a zároveň poprosit, kdo má kalkulaci pro toto místo moc děkuji :)
michaeladaniel
Před 7 lety
1
Taneční scénky z filmů jako inspirace na první tanec
Holky,jdu si pro radu. Muz vymyslel ze bychom mohli u svatebniho tance prejit z valciku na klasiku …
maja19904
Před 7 lety
9
Svatební koordinátorka Pardubice a okolí?
Prosím o doporučení svatební koordinátorky. Svatba bude v přírodě a koordinaci bychom chtěli jen na…
dendulkaa
Před 7 lety
3
Doporučení vizážistky v okolí Sedlčan, Benešov, Příbram...
Dobrý den, nevěsty, prosím Vás, nemáte tip na dobrou vizážistku v okolí Sedlčan, Benešova a okol…
yourmakeup
Před 7 lety
3
Svatební dort a sladký bar na svatbu 31.7.2018, Kristin Hrádek
Sháním cukráře/cukrářku na upečení svatebního dortu a zajištění nějakého malého sladkého baru na sv…
lorrothina
Před 7 lety
1
Z jakého důvodu si doma vyrábíte svatební oznámení?
Ahoj nevěsty, už dlouho si lámu hlavu jednou věcí. Svatba je už ze své povahy nákladná záležitost, …
yves6511
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
110
Termín svatby na mezinárodní den dětí
Máme vysněné místo svatby, bohužel volný termín mají pouze na 1.6 - Mezinárodní den dětí. Na datum…
vkacka
Před 7 lety
6
Dj na svatbu 21.7.2018 v Teplicích
Sháním cenově dostupného svatebího Dj na svatbu v termínu 21.7.2018 v Teplicích. Hudba cca od 18:00…
kr3weta
Před 7 lety
4
Vizážistka a fotograf v Ostravě?
Ahoj holky, doporučíte mi prosím vizážistku a fotografa z Ostravy na 21.9.2018? :-) Děkuji
monika_tomas
Před 7 lety
3
DJ Radim Kapica / zkušenosti?
Ahoj, máte prosím někdo osobní zkušenost s DJ Radimem Kapicou (svatba) ? Děkuji K.
zuzka_a_ondra
Před 7 lety
3
Brilas zkušenosti
Vím, že je tu hodně diskuzí na toto téma ale zajímalo by mě prstýnky od Brilas jak vypadají po urč…
tupaaac
Před 7 lety
8
Catering - jižní Morava
Ahoj, neměl by někdo tip na nějaký catering z jižní Moravy? :-) Všem předem moc děkuji! ;-)
ujenoura
Před 7 lety
5
Catering Opava,Krnov, Zlaté Hory 18.8.2018
Dobrý den, neznáte někdo catering v Krnově, Opavě nebo Zlatých Horách? Sháníme catering na oběd, ne…
kaca25w
Před 7 lety
1
Hudba k obřadu Šumava, 16.6.
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit muzikanty z okolí Vimperka na svatební obřad 16.6.? Rádi bych…
verka89
Před 7 lety
1
Kapela na svatbu 16.6.2018 Chrudimsko?
Ahoj, hledáme kapelu na svatbu optimálně ve složení zpěv, kytara, klávesy, bicí s repertoárem jak Č…
zemlinda
Před 7 lety
2
Inspirace na bydlení
Ahoj, zařizujeme si s přítelem byt. Neznáte nějaké dobré stránky pro inspiraci? :) díky :)
petradum
Před 7 lety
14
Ušití svatebních šatů- Opava okolí+ Ostrava
Ahoj holky, prosím vám nevíte o nějaké šikovné švadlence v okolí Opavy či Ostravy? Už jsem tak tr…
salonvanessa
Před 7 lety
2
Fotograf/ka 11.8.2018 na svatbu u Zlína?
Dobrý den, sháníme fotografa na tento termín svatby. Můžete někoho doporučit? Moc děkuji za odpověd…
moudry_fotograf
Před 7 lety
20
Svatební fotograf Ústecký kraj (místo svatby - Braňany)?
Ahoj, chtěla bych nějaké nabídky svatebního fotografa na toto léto. Pokud máte i nějaké doporučení,…
moudry_fotograf
Před 7 lety
28
1
2
…
549
550
551
552
553
…