O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
DJ na svatbu 1.9.2018, Světká nad Sázavou, Humpolec, Havllíčkův Brod a okolí
Hledáme DJ na svatbu v uvedený termín, který by nám nejen zahrál, ale dokázal by i částečně odmoder…
svatebnidj
Před 7 lety
5
Sladké (bez sladkého baru)
Ahoj, nemám v plánu vyloženě sladký bar, ale ráda bych nějaké další “sladkosti” kromě dortu. Jaké j…
rencik_a
Před 7 lety
5
Scháním volnou kapelu nebo doporučení na svatbu 28. 7. 2018 na Vysočině (obec Lysá)?
Sháníme spíše menší kapelu (duo maximálně trio) je zde menší prostor pro taneční parket, kapelu, kt…
ancakarlikova
Před 7 lety
1
Salon Pardubice, Hradec Králové
Ahoj, vím, že se asi opakuju nicméně začátkem března chci vyrazit zkusit najít ty "správné" šaty. :…
misapa
Před 7 lety
2
Selský dvůr Praha - zkušenosti se svatbou
Krásný den, Ráda bych se dozvěděla víc o tomto místě. Máme ho poměrně kousek a vypadá moc hezky. U…
daasqua
Před 7 lety
4
Termín svatby na mezinárodní den dětí?
Máme vysněné místo svatby, bohužel volný termín mají pouze na 1.6 - Mezinárodní den dětí. Na datu…
petradum
Před 7 lety
3
Kolik jste ochotné utratit za svatební šperky?
Mám otázku, kolik jste nevěsty ochotné utratit za svatební šperky? Koukala jsem, že některé mají bi…
knedlinka
Před 7 lety
11
Šaty s vlečkou - bez přichytnutí - zkušenosti
Ahoj, mám již koupené krásné šaty, viz mé album, ale bohužel nemají vlečku na přichytnutí. Vlečka…
mikinkacs
Před 7 lety
2
sponzor fóra
Zlatnictví smgold
Máte někdo zkušenosti s tímto zlatnictvím v Brne?
martinasimvan
Před 7 lety
2
FOTOGRAF 8.9.2018 okr. Hodonín
Sháním fotografa pro náš velký den 8.9.2018. Za rozumnou a přijatelnou cenu. Nemusí být nijak pro…
jansencak
Před 7 lety
7
Má mít svědkyně kytku?
Mám malou svatbu, cca 15 lidí, sourozenci, rodiče a 2 babičky. Má mít moje sestra jako svědkyně tak…
romikkeiko
Před 7 lety
20
Kosmetička Ostravsko
Ahoj holky, nemáte nějaké zkušenosti s dobrou kosmetičkou, která dobře líčí Orlová, Havířov, Ka…
salonvanessa
Před 7 lety
3
NAKED dort pro 50 lidí, makronky a cupcakes. Vyškov - Ruprechtov
Dobrý den, hledám cukrářku, co umí péct nahé dorty. 10.6. svatba v lese v Ruprechtově u Vyškova. Ch…
maresovasofie
Před 7 lety
5
Nevíte, prosím, o místě na svatební hostinu+ubytování okres UO?
Dobrý den, ahoj, ráda bych se zeptala, zda, prosím, nemáte tip na místo v okrese Ústí nad Orlicí…
leunka_b
Před 7 lety
1
Svatební strom - zda se to hostům líbí
Ahoj, dobrý den. Nápad svatebního stromů se mi líbí, ale jak nemám ráda nucenou zábavu, trošku váhá…
fanino
Před 7 lety
10
Účes + líčení 16.6.2018
Dobrý den, hledám kadeřnici a vizážistku na svatbu 16.6. 2018, která by za mnou přijela na místo sv…
janadufkova
Před 7 lety
2
Podpis
Ahoj nevěsty, chtěla bych se zeptat jak je to s podpisem u obřadu. Musím se podepsat celým jménem? …
romikkeiko
Před 7 lety
14
Kompletní výzdobu svatby. Stará Říše a Telč 28.04.2018
Dobrý den. Doporučil by někdo dobrou floristku na kompletní výzdobu svatby,koncem dubna?
svatbacolor
Před 7 lety
4
Jak uvést do svatebního oznámení místo obřadu?
Dobrý den, prosím o radu. Jak uvést do svatebního oznámení místo obřadu, když to bude na louce u sr…
mikinkacs
Před 7 lety
4
Cena ušití šatů na míru v Salonu Tamara
Ahoj, prosím pěkně, nechávala jste si některá šít šaty na míru v salonu Tamara ve Slaném. Ráda bych…
barboraka
Před 7 lety
9
Jsem tady nová - stepankaxxx
Ahoj všem:-) Jsem tu nová a zjistila jsem, že už mám vytvořený profil, vůbec nevím, co jsem tu v ro…
stepankaxxx
Před 7 lety
5
Jaký fotopapír?
Prosím jaký nejlíp koupit fotopapír na tisk oznámení?? kolik těch g a lesklý nebo matný? děkuji
fotohome
Před 7 lety
2
Fialová kytice
Kdo jste měly kytice do fialova prosím foto :)
passyn
Před 7 lety
12
Penzion U Černého potoka
Ahoj. Máte některá zkušenosti s penzionem U Černého potoka? - Vápenky, Nová Lhota Před lety jsem s…
jyll
Před 7 lety
1
Hledame kapelu na 9.6.2018
Moc vas prosim o radu. Nutne schanime kapelu na svatbu 9.6.2018 tak 2-3 cleny. Svatbu mame v Praze.
hudba_cara
Před 7 lety
4
Ozvučení obřadu + Hudba na svatbu - Středočeský kraj 18.8. 2018
Dobrý den, chtěla bych poprosit o nějaké doporučení na kapelu, nějaké duo či trio? Nejlépe středoč…
ondrabmp
Před 7 lety
3
Fotograf statek Všetice
Dobry den, mel jste nekdo prosim svatbu ve Vseticich na statku? Mate tu album abych se podíva…
lenkaamia
Před 7 lety
16
Kameraman Chlumec nad Cidlinou?
Dobrý den, ahoj... nevíte o nějakém kameramanovi v okolí Chlumce nad Cidlinou? Popřípadě Hradec Krá…
video
Před 7 lety
9
Kameraman Zapadni cechy
Hledam kameramana na 27.7.2018 n svatbu v okoli Karlovych Varu. Chceme kratke a dlouhe video za roz…
video
Před 7 lety
6
Sháním kameramana na 23.6.2018
Dobrý den, sháním kameramana na naši svatbu. Chtěla bych ze svatby klip. Prosím dejte případně odka…
video
Před 7 lety
8
1
2
…
547
548
549
550
551
…