O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Důvod svatby - jaký je na to váš názor?
Ahoj, nedávno jsem se v diskusi setkala s názorem, že svatba nemá vůbec cenu, pokud mají lidi jasno…
mija_91
Před 7 lety
14
Hledám DJ na oslavu last minute 11.8. 2018 Zlínsko
Na poslední chvíli hledám DJ ze Zlínska na oslavu 40. narozenin. 11.8. 2018. Asi 50 lidí. Díky za …
patasatko
Před 7 lety
4
Fotograf 1.9. Stare mesto pod sneznikem - odpoledni svatba
Ahoj, shanim fotografa na 1.9., lolalita stare mesto pod sneznikem. Jde jen o maly rodinny obrad ve…
martintrabalik
Před 7 lety
2
Kde seženu levné lampiony štěstí?
Kde seženu levné lampiony štěstí? Máte někdo osvědčené a né za moc peněz?
esmischellka
Před 7 lety
9
DJ 15.9.2018 - ústecký/středočeský kraj
Ahoj, sháním DJ na svatbu na termín 15.9.2018. Prosím o nabídky, děkuji :)
michaella1993
Před 7 lety
1
Překvapení pro novomanžele
Dobrý den,prosím,nemáte někdo tip na originální překvapení pro novomanžele? Jdu za svědka mé nejlep…
ellinkasebudevdavat
Před 7 lety
3
Žehlení tylových svatebních šatů
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na rady ohledně žehlení tylových svatebních šatů. Šatky mám z …
martinka24
Před 7 lety
3
Nabízím volný termín v září - obřad + hostina na jednom místě v okolí Karlových Varů
bližší info do zpráv
lucisim
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Svatební účes 8.9.2018 Telč a okolí (okres Jihlava)
Dobrý den, nemáte někde kontakt na šikovnou kadeřnici, která dělá svatební účesy, popřípadě plus i…
hanika11
Před 7 lety
1
Kolik stala utrata
Holky - nejlépe co už svatbu měly, nebo už major odpočet :) poradíte kolik cca vycházela utrata na …
veruliify
Před 7 lety
11
Hostina Děčín
Zdravim kde jste mely hostinu. Mam spíše predstavu neco otevřeného nez v hospode ci restauraci. Ne…
charmy
Před 7 lety
1
Je nutné tvořit nějaké pozadí pro fotokoutek?
ahoj, zajímá mě, zda je nutné mít pro fotokoutek nějaké vytvořené pozadí....Představovala jsem si t…
rencik_a
Před 7 lety
5
Tanec s rodiči ?
Holky nějaké rady na písničky pro sólo s rodičema ? :) Chtěla jsem něco přímo o mámě a tátovi :) al…
kacabacka
Před 7 lety
5
Penzion Maják
Zdravím všechny, chci se jen zeptat,kdo měl svatbu na Majáku, nebo mít bude. Máme tam rezervovaný …
vendy4
Před 7 lety
1
Led lahve
Holky prosíííím, led světýlka mám, ale nevíte kde seženu tyhle lahve? OD čeho by mohly být? Děkuji
evickah11
Před 7 lety
1
S kým jet jako nevěsta v autě?
S pár lidmi (6 osob včetně mě) budeme vyjíždět z místa hostiny, kde se budu připravovat. Budou k di…
mikinkacs
Před 7 lety
12
Kde seženu v Praze splývavé svatební šaty?
Ahoj, shaním podobné šaty jako měla Karolina Plíšková. Jednoduché, splývavé...na svatbu v boho/rust…
thalasa
Před 7 lety
2
Hledám DJ na svatbu 28.9.2018 / Znojmo
Dobrý den, hledám DJ na svatbu 28.9.2018 kousek od Znojma (Kravsko). Ozvučení obřadu + večerní …
svatebnidj
Před 7 lety
3
Místo na svatbu okres Mladá Boleslav nebo Nymburk
Ahoj, nemáte někdo nějaký tip na místo na svatbu v této lokalitě? Je to celkem narychlo, protože by…
iveete
Před 7 lety
7
Královský kočár trošku jinak
Ahojte, kamarádka by chtěla na svatbě hru královský kočár, ale moc se ji tam nelíbí to pití. S …
nikol921
Před 7 lety
5
Tenké snubní prsteny
Chci se Vás zeptat, na šířku snubních prstenů. Objednali jsme si oba 3.2 mm přítel má skoro stejně …
terezlu
Před 7 lety
11
Jak vyřídit matriku Brno-střed
Zdravím holky, s přítelem jsme si zamluvili místo svatby na 1.6.2019 a teď bych měla vyřešit matri…
ardent1
Před 7 lety
2
Svědkyně - svatební dar
Ahoj, mám takový menší dotaz. Moje nejlepší kamarádka a zároveň svědkyně v jedné osobě mi zařídi…
tarbo
Před 7 lety
9
Hledáme fotografa na svatbu
Dobrý den, sháníme fotografa na svatbu na 1.9.2018 v Písecké bráně v Praze od 13hod. ,plus možné po…
pschober
Před 7 lety
3
Loukykvět-samosběr
Ahoj, nemáte někdo zkušenost se samosběrem květin z Loukykvět? Už je mám objednané, jen mě zajímá p…
midaila
Před 7 lety
2
Nejvhodnější doba pro svatbu s levandulovou výzdobou?
Ahoj, chtěla bych svatbu s výzdobou z levandulí včetně kytiček na stole + svatební kytice, chtěla b…
delafleur
Před 7 lety
11
Auto pro zenicha
Schanim pro sebe auto na pristi rok Nevi nekdo o neakem? Pritelkine bude mit limuzinu. Tak bych…
domcajul
Před 7 lety
1
Svatba Čeladna
Mnel tady nekdo na chate Dukla svatbu?
domcajul
Před 7 lety
1
Limuzína
Zdravím.Pronajima tady někdo limuzíny n nebo veterány ;-) na svatbu za rozumnou cenu? Karviná
domcajul
Před 7 lety
2
Praha a okolo misto pro 120-130 lidi?
Milé nevěsty, měli by jste tip na místo, které pojme 120-130 hostů? Moje představa je něco s teras…
jennif
Před 7 lety
4
1
2
…
452
453
454
455
456
…