Tenké snubní prsteny

Chci se Vás zeptat, na šířku snubních prstenů. Objednali jsme si oba 3.2 mm přítel má skoro stejně tenké prsty jako já. Máte někdo taky tak tenké nebo tenčí a ukázali byste mi fotku na ruce? Zvlášť u chlapa? :) Bojím se že to bude moc tenké a nebude to vypadat hezky i když při zkoušce mi to nepřišlo, ale co vidím tak všichni mají tak 5 mm a více... děkuju
Odpovědět
Ahoj, 5mm to uz je poradny prsten :-) Jestli mate mensi ruku a tenké prstiky tak mi to nepřijde tenké. Hlavne záleží na vas, jak se v nich cítíte. U muzu se většinou volí o neco širší nez ma zena, ale jestli je s nim snoubenec v pohode, tak neni co resit. Ja si 5mm na prste nechci ani představovat x-)
Odpovědět
Já jsem chtěla hodně tenký a ne klasický snubní, takže mám jen 2 mm.
Odpovědět
Profilova fotka
Manžel má 3 mm, já mám 2,5 mm :)
Odpovědět
Ja mam myslim tri a pritel bude mit 5 mozna i 6 mm a uplna pohoda.
Odpovědět
Nám sa len vyrábajú, takže fotku nemám. Každopádne budem mať veľkosť 48 a šírku 3,5 mm, priateľ veľkosť 59 a šírku 3,5 mm :)
Odpovědět
Profilova fotka
S manželem máme oba prsteny 3 mm a je to úplně v pohodě. Jsme oba hubení a máme tenké prsty, já mám 46, manžel 51 (což prý má často normálně žena) :-D , ale ty 3 mm sluší fakt i jemu, silnější si neumím představit. :-)
Odpovědět
My jsme měli mít 4,5mm ale nakonec budeme mit 4. Sam zlatnik na rikal, ze je lepsi mit tensi, ze se pod tim mene poti prst a je to praktictejsi
Odpovědět
Manžel má taky 3mm ja mám 2 a vypadá to oboje dobře, nemám ale ted momentálně foto
Odpovědět
Děkuju, kdyby ještě někdo měl foto hlavně na manželově ruce, byla bych ráda :)
Odpovědět
Profilova fotka
@danus13 Já mám zblízka jen takovou ne moc dobrou, jinak můžeš zkusit naše svatební album tady, třeba tam najdeš nějakou, kde bude prsten dobře vidět. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?