O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kolik Vas stoji vyzdoba obradu,mista plus kvetiny?
Ahoj prosim o orientacni cenu, vyzdoba stolu a obradu plus teda vsechny kvetiny?? U nas to vychazi…
praseletkova
Před 7 lety
21
K pujceni LomoInstant Automat - fotoaparat na instantni fotky
Dobry den, na nasi svatbu jsme si poridili LomoInstant Automat a byla to skvela zabava. LomoInst…
johanka14
Před 7 lety
1
Dýmovnice
Dámy, ještě mám jeden dotaz... Barevné dýmovnice na svatbě??? Měla jste některá?? ;-) popřípadě ja…
marie_filip
Před 7 lety
2
Svatba - Areál Setina (mezi Ostravou a Opavou)
Ahoj holky, nemáte některá svatbu v areálu Setina? Moc se nám to tam líbí, za 1450 Kč na osobu - s…
klaroova
Před 7 lety
2
Kde jste si nechali vyrobit svatební placky?
Potřebovala bych doporučit výrobce svatebních placek. Mám vlastní představu a potřebuji někoho kdo …
moninak
Před 7 lety
20
Originální dárečky pro kamarádky
Zdravím, chtěla bych kamarádkám, které mi hodně pomáhají s přípravami dát jako poděkování nějak…
erika_rekniano
Před 7 lety
8
Dárky rodičům
Máte tip, kde objednat svíčku s vlastním motivem i textem, nebo nějaký jiný originální dárek pro ro…
evickah11
Před 7 lety
6
Dárky pro svědkyně, družičky, maminky
Ahoj holky, nemáte tipy na dárky pro družičky, svědkyně a hlavně maminky? A kdy se takové dárečky v…
erika_rekniano
Před 7 lety
7
sponzor fóra
Poděkování rodičům, svědkům
Prosím o inspiraci na dekovne dárky svědkům a rodičům. Vím ze uz to tady mnohokrát bylo ale ja bych…
erika_rekniano
Před 7 lety
12
Pomůžete se zasedacím pořádkem? :-)
Ahoj, trochu si lámu hlavu nad zasedacím pořádkem vzhledem k rodinné situaci. Budeme mít klasický o…
bustedka
Před 7 lety
5
Jídlo před hostinou
Co dáte hostům k jídlu, když se sejdou ráno u vás doma a probíhá celá příprava u vás doma? Babička …
peggynka45
Před 7 lety
4
Kameraman Lounsko/Žatecko - 25.5.2019
Dobrý den, poptáváme kameramana z okolí, který by nám za slušnou cenu vkusně natočil okamžiky na…
beautyfoto
Před 7 lety
2
Kadeřnice-vizážistka Boskovice 15.9.2018
Ahoj, hledám kadeřnici-vizážistku (nejlépe v jedné osobě) v Boskovicích na 15.9.2018. Snad se někd…
martina1726
Před 7 lety
1
Okres Litoměřice
Dobrý den.Má někdo typ na svatbu?Nejlépe,aby hostina byla v . místě nebo poblíž.Nechci svatebčany u…
monroemarilyn
Před 7 lety
3
Svatba v Nymburce na radnici
Prosím, měl jste někdo svatbu v Nymburce na radnici a nemáte pár fotek z oddací místnosti? Díky pře…
grugru
Před 7 lety
1
Nesezdaný pár na svatbě?
Ahoj, prošla jsem tu ledacos ohledně pověr na svatbě, ale nenašla jsem odpověď. U nás doma se odj…
stastnevdana
Před 7 lety
1
2
36
Zámek Pardubice - živá hudba doporučení
Ahoj, prosím nemáte někdo kontakt na někoho, kdo je schopný zahrát jen 2-3 písně při obřadu na zámk…
bustedka
Před 7 lety
1
Švadlena na tento styl šatů
Ahoj 😊 času sice dost, ale na šaty není nikdy dost brzy 😄 byla bych ráda za tipy na šikovnou švadle…
armvdd
Před 7 lety
3
"Posvatební party" s kolegyněmi z práce - názory
Zdravím, s nastávajícím plánujeme měnší svatbu, kde bude cca 50 lidí a to hlavně rodina a jen pár…
karlax
Před 7 lety
3
Závoj ano nebo ne? Máte zkušenost?
Máte některá z nevěst zkušenosti se závojem? Co by jste doporučili? Ano nebo ne? :-)
iitaka
Před 7 lety
1
2
42
Fotograf narychlo na 15.9. Nymburk
Dobrý den, hledám šikovného fotografa, co by měl čas 15.9. nafotit naši svatbu v Nymburce. Nevíte o…
petulkava
Před 7 lety
9
DJ na svatbu 1.12.2018
Dobrý den, hledáme DJe na svatební oslavu, se začátkem na první tanec a poté na párty do pozdníc…
kv_production
Před 7 lety
4
Svíca pro přátele a obřad s obědem pouze s rodinou
Ahoj holky, loni jsme se s přítelem zasnoubili s tím, že max do dvou let bychom uskutečnili sva…
mikinkacs
Před 7 lety
6
Secvičení svatebního prvního tance - Praha - spěchá!!!
Dobrý den, hledáme někoho na secvičení prvního tance v Praze, abychom tam jen nešlapali zelí. Myslí…
misshelll
Před 7 lety
1
Hostina v Nové Pace
Dobrý den, hrozně ráda bych se zeptala na zkušenosti a hlavně CENU v Ježkově statku v Nové Pace. Z…
mishelkaaa
Před 7 lety
7
Hledám někoho na dekorování svatby v Brně
Máte prosím někdo nějaké tipy na agentury, květinářství na výzdobu svatby? Svatba bude buď v Letoni…
pahru
Před 7 lety
1
Svatební dekorace Brno
Zdravím, máte někdo pozitivní zkušenost s obchodem, kde mají svatební dekorace a poradí vám? Navští…
pahru
Před 7 lety
7
Podvazek,vývazky a polštářek pod prstýnky?
Dobrý den, zdravím všechny, sháním smetanovo-bílou kombinaci vývazků, podvazku a polštářku pod prst…
katka515
Před 7 lety
4
Shellac nehty, máte zkušenost?
Dobrý den,chtěla jsem se vás zeptat jaké máte zkušenosti s shellac nehty..já mám své nehty třepivé,…
velbludka
Před 7 lety
1
2
...
...
4
5
131
Máte zkušenosti s AliExpress.com?
Ahoj holky, narazila jsem na prodej šatů a vlastně všech možných věcí na adrese http://www.aliexpre…
p_m_v_k
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
115
1
2
…