Závoj ano nebo ne? Máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte některá z nevěst zkušenosti se závojem? Co by jste doporučili? Ano nebo ne? :-)
Odpovědět
1
2
Na fotce vypadá moc krásně, já měla 3 metry dlouhý :) Pak se stejně sundává..
Odpovědět
Profilova fotka
to asi záleží na šatech a také na účesu. mě osobně se závoje líbí, někteý jsou fakt krásný, ale já ho mít nejspíš nebudu, protože zvolím s největší pravděpodobností účes s rozpuštěnýma vlasama s kytkou - a to už by se bilo....
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě jednoznačně ano, ale svůj názor získáš, až si ho vyzkoušíš :-)
Odpovědět
záleží jaké budou šaty, mně osobně se nejvíc líbí buď závoje bubble (vypadají skoro jako bílá paruka a hodí se spíš ke krátkým šatům) nebo naopak ty úzké táhnoucí se až na zem (spíš ke dlouhým, ideálně úzkým)
Odpovědět
Profilova fotka
To záleží čistě na vkusu, já pro závoje moc nejsem, ale na některých nevěstách se mi moc líbí. I když sama bych si ho nevzala.
Odpovědět
K rozpustenym vlasum bych zavoj asi nevolila, ale vevodkyne Kate v tom taky vypadala uchvatne. Ja mela drdol s jen jednoduchym strasovym hrebinkem a pres to zavoj a vypadalo to vazne moc dobre. Zavoj byl jednovrstvy, 2 metry dlouhy, z nezdobeneho tylu. Nejlepsi je si to vyzkouset :-)
Odpovědět
A muzu se k diskusi pridat a zeptat se...v pripade, ze zavoj ano a nevesta bude mi vycesane vlasy...dava se ten hrebinek spise nad nebo pod drdol? Nebudu mit klasicky drdol...ale proste vycesane. Kaderenice co mne bude cesat rika jedine zespodu do zapichnout, jinde jsem slysela a videla to zapichle zvrchu, cims se na druhou stranu ten uces schova.... Dekuji za nazor, A jinak @lou1 , ja jsem si myslela, ze zavoj nechce, ale pak mi ho nasadili na hlavu pri zkouseni satu a bylo rozhodnuto...takze doporucuji si vyzkouset ten pocit pri zkouseni satu. Ja az pak se citila jaksi princeznovsky :-D
Odpovědět
@kapacita Já to měla nahoře a vzhledem k tomu, že jsem měla jednovrstvý závoj, tak byl účes vidět...pod se mi to osobně nelíbí, vypadá to jak "ocásek" :) A stejně se to po focení a obřadu sundává :)
Odpovědět
@kapacita Mela jsem to stejne jako sarusbride. Drdol, pres to zavoj a do toho mi holky pichly ten hrebinek. A to jsem to puvodne planovala tak, ze hrebinek si dam, az co sundam zavoj. Vypadalo to elegantne a vubec preplacane. A souhlasim, ze uces prosvital pres zavoj ven. Taky jsem zavoj nechtela, ale pak jsem to jednou zkusila a bylo rozhodnuto.
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita ja ho budu mit spis jakoby na vrchu hlavy ( jakoby vzadu ) jestli chapes :-D zkousela jsem si zavoj zespodu jak otom pises a absolutne mi to nesluselo, vypadala jsem vazne hrozne :-D , pokud zavoj nebude moc "husty"tak uces urcite bude videt, to se neboj . Zkousela jsem si svuj s provizornim ucesem a vse bylo videt - zavoj typicky katedralovy . Mne se moc libilo jak mi zavoj "splyva" i pres ramena kdyz ho mam navrchu hlavy..takze za mne jedine takto...ale musis si to vyzkouset co se ti bude vic libit nebo vic sluset ;-) @lou1 na hostinu a vecer budu mit kratsi zavoj s kterym budu moc normalne chodit - nechci se ho vzdat pro zbytek dne, preci to bude moje svatba a ja jsem nakonec nevesta :-)
Odpovědět
@englishbride me v salonu pri zkouseni satu taky zkouseli dat zavoj spise k vrchu a mam pocit, ze mne se to taky vic libilo, kdyz ten zavoj splyval pres ramena....takze asi rozhodnuto, zapichnu to nahore:))))
Odpovědět
@kapacita závoj připíchnutý zespodu drdolu byl donedávna celkem hit, ale mně se to taky moc nelíbí, jak píšeš, vypadá to jak nějaký ocásek chce to vyzkoušet při zkoušce účesu, ale pokud budeš vypadat líp se závojem než s odhaleným účesem, určitě si ho vem, stejně se nosí jenom na obřad a focení
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Určitě ANO, závoj dělá nevěstu nevěstou. Ale je dobré opravdu vybrat vhodný k šatům a účesu.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky díky,když já právě nevím jestli chci nebo ne. Uvidíme na zkoušení,no :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holky, původně jsem závoj vůbec nechtěla, ale v salonu mi vyzkoušeli závojík, který je úplně ve stejné (šampaň) barvě a navíc má stejnou aplikaci, jako je na šatech. Tak teď váhám... Ale holky, ten závoj stojí 1.200,-! Je to normální cena? Co myslíte? Po po lokty dlouhý a obšitý perličkami...
Odpovědět
Já šla do salonu s tím, že žádný závoj, žádná korunka, žádná vlečka. No a budu mít vše. Vypadalo to božsky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :) za mě určitě závoj ano.. když jsme zkoušla šaty, říkala jsem si, dobrý sedí mi a asi i sluší.. když mi k němu paní zabodl ado vlasů hřebínek se závoje, bylo to wau :) hodně to celou robu pozvedne :) mám krátké vlasy budu je mít jen načechrané a do toho jednovrstvý závoj obšitý korálky :) mooc se mi líbil ten pocit mít ho :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
prosim o radu, libi se vam to se zavojem? Na sklad na brise nekoukejte, segra mi saty na rychlo jen trosku stáhla a v pase ma byt pasek :-) mamka a segra rikali ze si ho mam vzit, ja ale nevim...
Odpovědět
Mně přijde zbytečný, šaty jsou krásné a až bude účes, bude to naprostá dokonalost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petastastna Souhlas s @lilie01 Šaty jsou krásné, elegantní a výrazné samy o sobě a ten závoj je tam tak nějak navíc. Nechala bych si k tomu udělat objemný účes z rozpuštěných vlasů, to by určitě vypadalo super ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petastastna Nechala bych to bez závoje, ale pokud ho chceš, tak určitě dlouhý až na zem..
Odpovědět
Profilova fotka
@petastastna Za mě závoj ano, ale ne tento, ten vypadá opravdu divně. Zkus nějaký jednoduchý, ale dlouhý. Než tento, to radši žádný.
Odpovědět
Profilova fotka
@petastastna Pokud jsi chtěla závoj, tak si ho vem. Upřímně jindy v životě už na to nebude příležitost ;-) Ale přikláním se k jednoduchému a dlouhému. Takový závoj šaty vzadu zbytečně nezakryje a bude jen krásným doplňkem.
Odpovědět
Děkuju, asi si ho teda brat nebudu, chtela sem vlasy vicemene rozpustene,mam zdrave, nebarvene a uz dlouhe, tak si je nebudu zakryvat asi teda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tento se k satum nehodi. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@petastastna sla bych klidne do zavoje,ale jedno vrstvyho a nize polozenyho, ne takhle nahore.
Odpovědět
Nevěsty jdu si pro radu, myslíte že by se hodil dlouhý jednovrstvý závoj k těmto šatům ??
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě jednoznačně závoj :-) já sem měla 3 metry dlouhý a byl boží - hlavně na fotkách to vypadá moooooc pěkně :) potom ho můžeš sundat
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se závoj hodí, tak jsem jednoznačně pro :-) Mně osobně se tedy líbí jen dlouhé - buď tylové, nebo "španělské", sama jsem měla třímetrový tylový, po obědě jsem ho pak sundala, bylo mi pod ním šílené horko ;-)... Zpětně mě moc mrzí, že jsem si ho nevzala na párové focení, ale co už nadělám, hlava děravá ;-)
Odpovědět
@isabella88 ahoj,odkud máš šatičky?tyhle jsem si také zkoušela ale nakonec vybrale jiné.Také resim,jestli závoj ;-) Chci ale rozpuštěné vlasy s květy dozadu,tak nevím,jestli to uz nebude moc.Je to dilema.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?