O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Co říkáte na modré a bílé růže na svatbě?
Máte s tím někdo zkušenosti?
lucik_k
Před 10 lety
13
Jakou kytici k těmto svatebním šatům?
Holky prosím poraďte - jakou kytici k těmto šatům? http://www.hollywoodstyle.cz/zbozi-skladem-ihne…
zabka86
Před 10 lety
9
Svatební kytice z tulipánů?
Ahoj nevěsty, máte nějaké zkušenosti s kytičkou z tulipánů a jakou byste dali svědkyni, aby se k so…
monikasvatba
Před 10 lety
6
Svatební obřad pro 120 lidí - Ostravsko případně Opavsko
Ahoj, nemáte někdo nějaký tip, kde mít svatební obřad pro tolik lidí? Děkuji moc
monnis
Před 10 lety
4
Květiny v květnu
Ahoj, mohla bych poprosit o shrnutí květin, které lze bez problému sehnat na přelomu května a červ…
mrs_to_be
Před 10 lety
4
Kde seženu chomout a kouli na Kladně?
Ahoj,poradíte mi někdo kde sehnat na Kladně chomout a kouli pro ženicha? Jde to někde půjčit?
zabka86
Před 10 lety
3
Dominikánská republika, jak se vám tam líbilo?
Ahoj holky, nevrátila jste se teď některá ze svatební cesty z DR? Letíme ode dneška za měsíc, t…
eveelyn1985
Před 10 lety
25
Vegetariáni. Jsou tu nějací nebo nějaké?
Ahoj holky, nenašla jsem tady diskuzi na toto téma, tak ji zakládám. :-) Jsou tady nějaké vegetari…
jasione
Před 10 lety
1
2
...
...
4
5
141
sponzor fóra
Ahoj, najde se nějaký DJ pro moderování a zajištění hudby pro svatbu v Ústí nad Labem 8.8.2015???
DJ = moderátor, Ústí nad Labem 8.8.2015
mobishow
Před 10 lety
6
Chtela jsem se zeptat, jake kroky musim pdniknout kdyz muj budouci manzel je slovak...?
proste jestli s tim ma nekdo zkusenost,abych vedela kam zajit,co mit sebou za papiry atd...dekuji m…
h_p
Před 10 lety
2
Neměl někdo svatbu v Klimkovicích v obřadní síni?
Nemáte fotky? na internetu je jen jedna. děkuji
pajaip
Před 10 lety
1
Kam v ČR na konci října
Holky, potřebovala bych trošku poradit, s nastávajícím se chystáme někam si užít těch pár dní volna…
funnym
Před 10 lety
19
Hledáme alternativního oddávajícího pro svatbu v přírodě
Prosíme o pomoc s výběrem/doporučením alternativního/církevního oddávajícího, který by byl ochotný …
sonia155
Před 10 lety
4
Prosím o pomoc, ach ty barvy
Ahoj holky, řeším takové dilema.. je ještě poměrně dost času, ale už bych ráda průběžně nakupovala …
radkaja
Před 10 lety
9
Hledám místo pro svatební hostinu v okolí Mladé Boleslavi
Dobrý den, hledám místo pro svatební hostinu v okolí Mladé Boleslavi pro cca 40 lidí.. Hledám příro…
liskar
Před 10 lety
1
Prsteny Rýdl
Nemáte někdo zkušenosti s těmito prsteny? výrobce Rýdl číslo modelu 230 barva zlata bílé mat/les…
pajinkad
Před 10 lety
5
Svatba praha 6
Ahoj, na září plánujeme malou svatbu, rádi bychom, aby to byla Praha 6, nejvíce se nám líbí Břev…
ined12
Před 10 lety
5
První pohled ženicha na nevěstu až u oltáře, jde to?
Chtěla bych, aby mě ženich viděl až mi taťka přehodí závoj. Prý to tak nejde, aby mě viděl až tam..…
kuliseks
Před 10 lety
31
Svatební pochod pro ženicha?
Ahoj, prosím Vás o radu, jak je to s příchodem ženicha, musí mít také svojí píseň, popřípadě nemáte…
teresa168
Před 10 lety
1
Vizážista/ka Turnov a okolí za rozumnou cenu
Ahojky/Dobrý den, na 27.6. hledám nějakou šikovnou vizážistku, která by mě nalíčila za přijatelnou …
luci31
Před 10 lety
1
Frýdek-Místek poradí nám někdo nějakou vhodnou restauraci na svatební hostinu pro 60 lidí?
Hledáme nějaké hezké, klidné místo v okolí Frýdku-Místku cca 60-70 lidí.Nemáte někdo nějaké zkušeno…
nasesvadba
Před 10 lety
1
Hledám
Ahoj hledám fotografa na svatební den který se koná 7.2.2015 u České Třebové. Prosím levně děkuji …
evabebko
Před 10 lety
16
Hledáme hudební doprovod ke svatebnímu obřadu v Olomouci
Dobrý den, hledáme hudební doprovod k obřadu, který se bude konat 4.7. v Olomouci. Uvažujeme nad h…
lucccousek
Před 10 lety
1
Svatební salon Angelika Liberec
Máte prosím někdo zkušenost? Díky
ivankamtb
Před 10 lety
8
Kapela (nebo DJ) - Plzenský kraj
Prosím nemáte někdo tip na pěknou kapelu z Plzenského kraje? Chtěli bychom spíše kapelu, ale pokud …
mobishow
Před 10 lety
6
Salon Perfect a Adelaine a Madora
Zdravím, prosím Vás, jaké máte zkušenosti s těmito salony? Jde mi hlavně o šití svatebních šatů. K…
bara812
Před 10 lety
1
Svatba na jednom místě Domažlice, Klatovy a okolí
Ahoj, chtěli bychom uspořádat svatbu o 25-30 lidech na jednom místě v oblasti Domažlic, Klatov a bl…
svatbaspribehem
Před 10 lety
2
DJ jižní Čechy
Prosím o kontakt na šikovné DJ z jižních Čech, který umí rozjet zábavu.
svatebnidj
Před 10 lety
4
Boty steel na fotku?
Ahoj nevěsty, neměla jste nějaká na pár fotek boty steel? Máte foto??? Říkala jsem si, že by se …
yfanka88
Před 10 lety
7
Šaty k ušití
Dobrý den, sháním švadlenku Brno a okolí, co by mi za cca 5000-6000 ušila tyto svatební šaty. Dě…
salonvanessa
Před 10 lety
4
1
2
…
1265
1266
1267
1268
1269
…