První pohled ženicha na nevěstu až u oltáře, jde to?

Chtěla bych, aby mě ženich viděl až mi taťka přehodí závoj. Prý to tak nejde, aby mě viděl až tam...že se musíme vidět ještě před obřadem, že se musí odevzdat občanky a tak. Je to pravda že to nejde?
Odpovědět
Profilova fotka
My to tak meli, bez problemu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Obcanku odevzdej svedkyni a pokud s matrikou sepisete dohodu o uzavreni manzelstvi predem, tak za matrikarkou pred obradem vubec nemusis a zenich te uvidi az kdyz te tatinek privede, taky jsme to tak meli :-)
Odpovědět
Fakt? takže to jde, a ten můj se mi smál, že kde žiju, že tady nejsme v amerických filmech :) tak super, děkuju moc holky
Odpovědět
Urcite to jde, ja to tak budu mit taky..presne, jak pisou holky...podepisem papiry predem a obcanku v ten den preda svedkyne nebo primo snoubenec. Ale jde o to se domluvit predem v miste obradu a take s matrikou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, i my to tak měli. Ženich mě viděl až když j sem šla uličkou ;-) DOPORUČUJI.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli církevní svatbu v zámecké zahradě a od začátku jsem manželovi říkala,že mě uvidí až u oltáře,že ne dřív.Byla jsem utajená nevěsta a nevěděl ani jaké budu mít šaty,ani účes a nic.Poprvé mě viděl až když jsem šla uličkou,jak mě táta vedl.Pořád mám tenhle moment před sebou a nikdy na to nezapomenu,pořád vidím manželův výraz,byl dojatý a měl na krajíčku...bylo to nádherné,takhle jsem si to vysnila a jsem strašně ráda,že se mi to splnilo....VŘELE DOPORUČUJI!!
Odpovědět
Profilova fotka
@petula86 Já to tak taky budu mít :-) Když jsme byli podepisovat ty papíry, tak jsem se matrikářky ptala, jestli to tak jde a on řekla, že to bude tak, jak budeme chtít my. Takže svědkyně dostane moji občanku, papíry máme podepsané a nevěstu ženich uvidí až před oltářem...
Odpovědět
Profilova fotka
Ano jde to, je lepší se domluvit ale předem, aby nevěstu matrikářka, nebo ten, kdo to má na starosti, někam schoval. Pokud tedy nepřijede jako poslední, ale většinou to děláme s nevěstami tak, že nevěsta jede první a někde se schová, ať je to více v klid a ne honem, honem, všichni u jsou v obřadní síni...
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme tak jak @stastnanevesta v zámecké zahradě , církevní sňatek a taky mě uvidí až u oltáře:)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulka1989 jak já lituju,že zrovna ve váš termín už jednu svatbu máme....
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta no je to velká škoda ,ale tak třeba fotky budou tak moc pěkné a zachytí to vše celé:)
Odpovědět
Samozřejmě to možné je, ale záleží na matrice, jak k tomu přistoupí. Občanku ti může vzít svědek nebo ženich a ty budeš schovaná, k ničemu víc tě nepotřebují. Dá se to domluvit, jen musí být ochota z druhé strany.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
I my to to budeme mít tak,že mě ženich uvidí,až u oltáře.Je to na domluvě.
Odpovědět
Profilova fotka
@petula86 urcite to tak udelej, pro me byl tenhle okamzik nejkrasnejsi moment svatby. ten okamzik, kdy me Honza spatril nikdy nezapomenu... urcite to nejak pujde;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mě ženich viděl až před oltářem (sice neplánovaně, ale jaksi se nám protáhly přípravy) a moje nejmilejší fotka je právě ta, kdy mě ženich poprvé vidí jít "uličkou" a směje se na mě (mimochodem je to neprofi fotka od mého bráchy z mobilu:D)
Odpovědět
Holky, taky to tak máme v plánu, jen jsem se chtěla zeptat, jak jste to udělaly s květinami... To je věc kterou nevím, jak vyřešit...
Odpovědět
Profilova fotka
@xmichalkax myslíš předání kytek anebo květinové dekorace?
Odpovědět
@im4fun Předání kytek :)
Odpovědět
Profilova fotka
@xmichalkax normálně-kytku mi dala svědkyně nebo mamka, to už si nepamatuju. U nás tyhle obřadnosti nebyly
Odpovědět
Profilova fotka
U nas to slo bez problemu :) obcanky obehala koordinatorka a zenich me videl az pri obradu, kdyz me vedl tatinek:)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme měli první shledání až u oltáře, kytku podala svědkyně a mě ji manžel předal, bylo to krásné, poslední pusa za svobodna ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Viděli jsme video, kde ženich přivezl květiny, maminka mu zavázala oči a on předal kytici a viděli se až u oltáře. Bylo to super a kupodivu se to líbilo i mému nastávajícímu :) Takže to asi nakonec takhle uděláme :)
Odpovědět
To je výborná zpráva! Přemýšlela jsem o tom, jak to udělat. Jdu hned napsat na matriku! :-) Ten můj to komentoval slovy, jestli se jako bojím, že by utekl při pohledu na mě :-D drzoun... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to měli taky tak, pro kytky jsem jela dokonce ráno i já, protože manžel byl za Brnem u rodičů a kytku mi pak předala kamarádka. Na matrice sice měly babyzny blbý řeči, ale manžel řekl,že prostě to bude tak a přes to nejede vlak.. :D Občanku měl u sebe a se svědkama a mamkama s tchánem jim to jasně vysvětlili. Prý semnou musí mluvit, aby mi řekli super novinku, že nevěsta jde s tatínkem až poslední :D :D :D
Odpovědět
Profilova fotka
Já to takhle taky strašně chci, ale netuším jak to udělat kvůli žehnání rodičů...Podle mne by se měli vidět snoubenci až u oltáře, ale můj přítel s tchýni to nedokážou pochopit, kvůli žehnání...
Odpovědět
Profilova fotka
@elkaem já chci být taky utajená nevěsta a skrz žehnání by to nešlo..tak jsme se domluvili, že nám tatka požehná už ráno, když budeme ještě v civilu..ale teda podotýkám, že my máme obřad až v 15hodin, takže na to bude čas..
Odpovědět
já bych taky chtěla být utajená nevěsta, ale problém je, že stejda nám domluvil krásné autíčko (Škoda Aero), v kterém samozřejmě budu vidět, kdybych tam teda jela napřed, tak zas škoda mít takové slavností auto, když to nikdo neuvidí (cituji :D), jenže je to můj sen, tak to budu muset ještě vymyslet :)
Odpovědět
@lucik_k a co tmavá skla? Buď pozměnit na auto, které je má nebo se domluvit na nějakých fóliích
Odpovědět
@kuliseks bohužel to není proveditelné :D..viz fotka: http://static.panoramio.com/photos/la...
Odpovědět
@lucik_k tak to chapu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?