Prosím o pomoc, ach ty barvy

Ahoj holky, řeším takové dilema.. je ještě poměrně dost času, ale už bych ráda průběžně nakupovala dekorace apod. a k tomu potřebuji mít jasno, v jakých barvách vlastně chci svou svatbu... Proto prosím o radu, jaká z dvou variant by se vám líbila více... 1) Světle růžová, čokoládová hnědá, světle šedivá spíš bílá, vanilka 2) Mátová, světle růžová, světle šedá, světle béžová Pro představu přidávám můj jednoduchý nákres dortu v obou variantách, děkuji za názory!!!:-)
Odpovědět
Je to věc vkusu :-) ale jsem pro variantu jedna :-) zkus zapojit budoucího manžela, ať ti řekne názor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbí zase varianta č.2 :-) ale to spíš proto ,že my máme taky růžovo-mátovou :-D takže já i objektivně neporadím asik :-) myslím že i ta první varianta není špatná, já jsem taky bloumala s těmi barvami, líbila se mi růžovo-hnědá, růžovo-šedá, růžovo zlatá , no prostě variant je spousta, pak sem příteli ukázala na netu obrázek prostřeného růžovo-mátového svatební stolu a řekl že tohle se mu líbí, tak mi spadl kámen ze srdce že to někdo konečně utnul :-D Takže se zeptej přítele ukaž mu pár variant z netu a uvidíš co on na to ...hodně štěstí s hledáním :)
Odpovědět
@dmaskova a co zkusit min barev...prijde mi to moc prekombinovane..... u varianty jedna bych vynechala tu svetle sedivou a u varianty dva bych dala jen matovou a ruzovou....
Odpovědět
za mě taky moc barev najednou, ale určitě se mi z těchto dvou kombinací víc líbí ta první :)
Odpovědět
Mně se zase kombinace víc barev líbí, urputné ladění do jediné barvy a jediného odstínu mi často připadá až dost umělé. Na dortu bych u sebe byla pro variantu jedna, ale asi hraje roli to, ze mam rada na dortech "jedlé" barvy, ta druhá kombinace mi přijde trochu plastová až infantilní, ale možná by jen stačilo zvolit jemnější pastelový odstín té mátové, tahle je totiž hodně signální :-)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě jednička. Lépe spolu komunikují. U dvojky je problém v tom, že hlavní barvy jsou dvě. Stačí když cukrářka namíchá barvivo trochu jinak a už to bude působit divně.
Odpovědět
jednička - ta čokoládová je krásná, originální a výrazná :)
Odpovědět
Oba dorty jsou moc barevně překombinované, chce to ubrat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?