O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zkrácení svatebních šatů - Praha
Zdravím všechny, nemáte prosím tip na švadlenu v Praze, která by mi zkrátila šaty? Jedná se o 2 vrs…
petrakn7
Před 9 lety
1
Hledám kamarádku, prosím !! :)
Ahojte slečny, paní, krásky a ženy :)) Já jsem se vrátila po letech do mého rodného města k rodině …
radkaja
Před 9 lety
12
Říká vám partner často, že vás miluje?
Ahoj nevěsty! Jsme s přítelem 10 let a v září plánujeme svatbu. Musím uznat, že náš vztah...je a vž…
smea
Před 9 lety
1
2
...
3
83
Jmenovky ve fuchsiovo-bílé kombinaci ?
Ahojte, máte nějaký jednoduchý návrh, jak si ručně vyrobit hezké ,jednoduhé jmenovky na stůl ?? Sem…
lucinda2913
Před 9 lety
1
Hotel Atlantis - Brno. Máte někdo zkušenosti ?
Máte někdo aktuální zkušenosti s hotelem Atlantis v Brně na přehradě ? Bude nás kolem 60 a chtěli b…
janacka1
Před 9 lety
1
Kolik vyjde kytice a výzdoba z Nevěstina závoje?
Hezký den nevěsty :) Chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá měla kytici i výzdobu z nevěstina z…
tercervinkova
Před 9 lety
6
Ušití šatů koktejlek podle mého návrhu
Ahoj, vymyslela jsem si koktejlky podle své fantazie, ale absolutně netuším kdo a za kolik by mi …
kockakacka
Před 9 lety
2
Kytice z David Austin a Pryskyrniku
Prosim, mate nekdo tip cim nahradit pryskyrnik do me kytice? Vysnila jsem si ji ruzovou z David Aus…
anula1
Před 9 lety
11
sponzor fóra
Restaurace KOROK (Těšany)
Ahoj. Ráda bych se zeptala, jestli má někdo zkušenosti s restaurací Korok v Těšanech? (obsluha, jíd…
video_majek
Před 9 lety
6
Fotokoutek, karikaturista
Dobrý den, nevíte prosím, kde se dá zapůjčit fotokoutek (fotobudka) na svatbu? Případně neznáte něj…
kjlb
Před 9 lety
2
Září 2016 v Liberci - nejste na tom někdo stejně?
Ahoj, budu se vdávat v září v Liberci a ráda bych zjistila, jestli je tu z vás taky někdo, kdo to m…
juanitka
Před 9 lety
1
Svatba Praha a okolí vše na jednom místě
Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte nějaký tip na pěkné místo v Praze a klidně i střed…
lolam10
Před 9 lety
11
Hledáme svatebního kameramana za rozumnou cenu okolí F-M,Ostrava.Datum svatby 16.7.2016,nějaké tipy?
Chtěli bychom, aby kameraman byl už s námi od příprav až po první tanec. Moc děkuji za každý návrh.
buldrova
Před 9 lety
7
Svatební cesta na Sicílii :)
Holky chtěla bych poprosit o nějaký tip na hezké ubytování blízko pláže, máme koupené letenky na Si…
mendlovaa
Před 9 lety
4
Máte tipy na dárečky jako poděkování svědkovi?
Já, když jsem byla svědkyně, tak jsem dostala náušnice, ale nevím, co mám dát svědkovi - chlapovi. …
michaelapokorna
Před 9 lety
21
Co je Boho?
Ahojky dámy, chtěla jsem se zeptat co přesně znamená ten Boho styl... =-) Svatba s přírodními …
nase_ema
Před 9 lety
4
Sháním svatební šaty - vintage, volné
Ahoj všem, sháním svatební šaty tohoto stylu, jsem plnoštíhlé postavy, nevíte o nějakém obchodě pří…
terezamartinkova
Před 9 lety
4
Veselá kytka žlutá + něco? Měl jste někdo?
Milé nevěsty, vysnila jsem si bílou kytici, ale budu mít smetanové svatební šaty, takže to nejde.…
luccien
Před 9 lety
11
Kde sehnat snubní prsteny v PLZNI?
Ahoj holky z Plzně a okolí, nemáte prosím některá tip, kde sehnat nějaké levnější prsteny? Dnes jsm…
furcifera
Před 9 lety
5
Fotograf Břeclav?
znáte někdo levného fotografa z Břeclavi? děkuji
elyska1987
Před 9 lety
19
Sháním puntíkaté šaty
Sháním puntíkaté šaty vel. cca 38, které by šly využít na téma REBELOVÉ :-) podobný styl jako na f…
svatbajanaahonza
Před 9 lety
7
Proc jsou nevesty v Ostrave tak skarede?
Ahoj holky, Predem rikam, ze nechci nikoho urazit a pokud se to nektere z vas dotkne tak se predem…
xlostris
Před 9 lety
1
2
...
...
3
4
93
Svatební salony Ostrava a okolí
Ahoj holky, poradíte nějaký svatební salon v Ostravě a širokém okolí, který prodává svatební šaty z…
salonvanessa
Před 9 lety
9
Jak velký dort pro 70 lidí?
Ahoj holky, prosím Vás kolikapatrový dort je třeba na svatbu, kde bude 68 dospělých a 12 dětí, resp…
veronika_sweet
Před 9 lety
8
Svatební raut: foto-inspirace
Milé nevěsty, pochlubily byste se prosím fotkami, jak vypadal váš svatební raut? Hledám nějakou in…
veronika_sweet
Před 9 lety
2
Fotograf/ka 23. 7. 2016 Benecko (Krkonoše)
Dobrý den, prosím o zaslání nabídek na celodenní focení, cca 10 - 12 hodin. Děkuji :)
tette122
Před 9 lety
17
Catering středni čechy nebn plzeňsko
Ahoj nevite prosim o nejakem cateringu?Chteli bychom i zapujcení party stanu,stolu a zidli.Moc deku…
veronika_sweet
Před 9 lety
5
Svatební dort a cukroví
Ahoj nevíte kdo dělá poblíž Moravské Třebové a Mohelnice svatební dorty a cukroví, klidně to může b…
veronika_sweet
Před 9 lety
2
Umělé kopretiny Brno
Holky sháním umělé kopretiny, našla jsem nějaké na internetu, ale nechce se mi platit poštovné. Nev…
barcajedli
Před 9 lety
6
Líčení a účes sama?
Ahoj, máte některá v plánu se ve svatební den sama nalíčit a učesat? Přemýšlím nad tím. Dělám si b…
manelka88
Před 9 lety
1
2
...
3
62
1
2
…
1014
1015