Kolik vyjde kytice a výzdoba z Nevěstina závoje?

Hezký den nevěsty :) Chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá měla kytici i výzdobu z nevěstina závoje a na kolik to přibližně vyjde. Vím, že se cena bude lišit, ale chtěla bych vědět jen tak orientačně. Předem moc děkuji! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@tercervinkova tady z beremka měla takto řešenou kytici i výzdobu @verziz které jsem měla tu čest fotit svatbu. Cenu nevím, ale kytice byly moc pěkné, posílám pro inspiraci: Jinak je už podobná diskuse tady: http://www.beremese.cz/forum/kytice/n... V současné době bude cena asi trochu jiná, třeba u nás v Ostravě vím že v jednom květinářství stál jeden svazek 30 korun.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě tady je kytice moc pěkně vidět. Byli na ní motýlci :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, ty výzdobu mi dělala kamarádka floristka, bohužel uz si nepamatuji cenu ale myslim ze ti bylo do 1000kc a byla to kombinace nevestin závoj a karafiaty. Ja jsem si od ni objednala kompletní květin ozvou výzdobu.
Odpovědět
Moc děkuji holky:)) fotky krásné, výzdoba také. Já se pořad nemohu nějak rozhodnout, jestli levanduli, nebo nevěstin závoj. Tak se pidim, co kolik stojí, jak to vypadá:) už mi jde z toho hlava kolem:))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?