O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
Nástroje
Seznam úkolů
Svatební seznam
Rozpočet
Poptávač
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Svatební seznam
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Prodám slevový kupon 5000 Kč na zapůjčení svatebních šatů za salonu Naive
Nabízím slevový kupon 5000 Kč na zapůjčení svatebních šatů Naive. Platnost kuponu je do 31.3.2016 (…
veverz
Před 9 lety
1
Chcete si některá půjčit svatební šaty ze salonu Naive?
Ahoj holky, plánujete si půjčit šaty ze salonu Naive? Mám doma poukázku na 5000 Kč slevu na šaty, …
veverz
Před 9 lety
3
Prodám poukaz v hodnotě 5.000 Kč na pronájem svatebních šatů ze salonu NAIVE (Brno)
ahoj budoucí nevěsty, získala jsem poukaz v hodnotě 5.000 Kč na pronájem svatebních šatů od salón…
veverz
Před 9 lety
2
Mám slevu do svatebního salonu Naive v Brně, máte zájem?
Ahojte pokud by nektera mela zajem, mam slevu do naive na svatebni saty. Mam jednu na 2 000 Kc a je…
veverz
Před 9 lety
2
Místo "vše v jednom" pro malou svatbu se psy poblíž Plzně
Moc zdravím všechny, jsem tu nová a hned vás prosím o radu a vaše tipy. Hledám místo (penzion, h…
luuula
Před 9 lety
11
Jak napsat do svatebniho oznameni pekne, ze potrebuji potvrdit od hostu ucast do urciteho data?
Aho, prave si ruco delam svatebni oznameni a nejsem si jista, jak pekne napsat ze zadam zvane hostz…
monny3
Před 9 lety
11
Svatební šaty - nevěsty, neviděly jste je někde?
Milé nevěsty, při brouzdání po netu jsem našla tyhle nádherné šaty. Bohužel jsem nikde nenašla odka…
mirizu
Před 9 lety
2
JESENÍKY: Poraďte místo: industriální svatba, stodola nebo hájenka
Ahoj, sháníme nějaké zajímavé místo pro svatbu v Jeseníkách. Obřad bude ve Vrbně pod Pradědem a chc…
katerinan
Před 9 lety
1
sponzor fóra
JESENÍKY: Poraďte místo: industriální svatba v Jeseníkách nebo stodola nebo hájenka
A
katerinan
Před 9 lety
1
Lidi se sami zvou na naši svatbu
Ahojte holky, chci se zeptat, zda nejste někdo v podobné situaci, nebo zda nevíte, jak situaci vyře…
smajlik345
Před 9 lety
23
Zkrácení svatebních šatů - Praha
Zdravím všechny, nemáte prosím tip na švadlenu v Praze, která by mi zkrátila šaty? Jedná se o 2 vrs…
petrakn7
Před 9 lety
1
Hledám kamarádku, prosím !! :)
Ahojte slečny, paní, krásky a ženy :)) Já jsem se vrátila po letech do mého rodného města k rodině …
radkaja
Před 9 lety
12
Říká vám partner často, že vás miluje?
Ahoj nevěsty! Jsme s přítelem 10 let a v září plánujeme svatbu. Musím uznat, že náš vztah...je a vž…
smea
Před 9 lety
1
2
...
3
83
Jmenovky ve fuchsiovo-bílé kombinaci ?
Ahojte, máte nějaký jednoduchý návrh, jak si ručně vyrobit hezké ,jednoduhé jmenovky na stůl ?? Sem…
lucinda2913
Před 9 lety
1
Hotel Atlantis - Brno. Máte někdo zkušenosti ?
Máte někdo aktuální zkušenosti s hotelem Atlantis v Brně na přehradě ? Bude nás kolem 60 a chtěli b…
janacka1
Před 9 lety
1
Kolik vyjde kytice a výzdoba z Nevěstina závoje?
Hezký den nevěsty :) Chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá měla kytici i výzdobu z nevěstina z…
tercervinkova
Před 9 lety
6
Ušití šatů koktejlek podle mého návrhu
Ahoj, vymyslela jsem si koktejlky podle své fantazie, ale absolutně netuším kdo a za kolik by mi …
kockakacka
Před 9 lety
2
Kytice z David Austin a Pryskyrniku
Prosim, mate nekdo tip cim nahradit pryskyrnik do me kytice? Vysnila jsem si ji ruzovou z David Aus…
anula1
Před 9 lety
11
Restaurace KOROK (Těšany)
Ahoj. Ráda bych se zeptala, jestli má někdo zkušenosti s restaurací Korok v Těšanech? (obsluha, jíd…
video_majek
Před 9 lety
6
Fotokoutek, karikaturista
Dobrý den, nevíte prosím, kde se dá zapůjčit fotokoutek (fotobudka) na svatbu? Případně neznáte něj…
kjlb
Před 9 lety
2
Září 2016 v Liberci - nejste na tom někdo stejně?
Ahoj, budu se vdávat v září v Liberci a ráda bych zjistila, jestli je tu z vás taky někdo, kdo to m…
juanitka
Před 9 lety
1
Svatba Praha a okolí vše na jednom místě
Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte nějaký tip na pěkné místo v Praze a klidně i střed…
lolam10
Před 9 lety
11
Hledáme svatebního kameramana za rozumnou cenu okolí F-M,Ostrava.Datum svatby 16.7.2016,nějaké tipy?
Chtěli bychom, aby kameraman byl už s námi od příprav až po první tanec. Moc děkuji za každý návrh.
buldrova
Před 9 lety
7
Svatební cesta na Sicílii :)
Holky chtěla bych poprosit o nějaký tip na hezké ubytování blízko pláže, máme koupené letenky na Si…
mendlovaa
Před 9 lety
4
Máte tipy na dárečky jako poděkování svědkovi?
Já, když jsem byla svědkyně, tak jsem dostala náušnice, ale nevím, co mám dát svědkovi - chlapovi. …
michaelapokorna
Před 9 lety
21
Co je Boho?
Ahojky dámy, chtěla jsem se zeptat co přesně znamená ten Boho styl... =-) Svatba s přírodními …
nase_ema
Před 9 lety
4
Sháním svatební šaty - vintage, volné
Ahoj všem, sháním svatební šaty tohoto stylu, jsem plnoštíhlé postavy, nevíte o nějakém obchodě pří…
terezamartinkova
Před 9 lety
4
Veselá kytka žlutá + něco? Měl jste někdo?
Milé nevěsty, vysnila jsem si bílou kytici, ale budu mít smetanové svatební šaty, takže to nejde.…
luccien
Před 9 lety
11
Kde sehnat snubní prsteny v PLZNI?
Ahoj holky z Plzně a okolí, nemáte prosím některá tip, kde sehnat nějaké levnější prsteny? Dnes jsm…
furcifera
Před 9 lety
5
Fotograf Břeclav?
znáte někdo levného fotografa z Břeclavi? děkuji
elyska1987
Před 9 lety
19
1
2
…
1012