Zahradni oslava

Profilova fotka
Chtela jsem se zeptat budemem mit hostinu u nas na zahrade co by jste doprucili na jidlo polevka vyvar nabo cockova??? a jako druhe rizky a nebo udelat sele bude to v cervenci a asi cca 30lidi dekuji za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my jsme si pronajmuli chatu a vse bude na zahrade-obrad i raut s grilovanim.K jidlu budeme mit gulas,rizecky,tatarak,oblozeny misy,+sladky bar atd.Mame obrad az ve 13.30 tak tohle bude aby hosti vydrzeli nez bude prvni orezani selatka.A jeste premyslime o mase na lavovem kameni pro milovniky masa.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@stejskalka45 můžu se zeptat jestli jste tam taky měli salámové mísy a např. chlebíčky či jednohubky?
Odpovědět
Profilova fotka
dobry den my tepr budeme me mit svadbu tak sem se patala
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaklimova My svatbu teprve budeme mít, ale máme v plánu dělat salámové mísy, sýrové mísy, domácí paštiku, řízečky kuřecí+vepřové, kuřecí roládu,slané záviny, saláty zeleninové+capresse, sladký koutek, kde budou minizákusky, koláčky, cupcakes a teplý bude jen guláš. Máme obřad až ve 13.30 a od 16h už bude prase, tak ten raut je jen na přežití než bude maso. Pak už stejně všichni budou chodit na ořezávání a málokoho bude zajímat raut. :-) Jednohubky možná uděláme, ale jen pár na zakousnutí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?