Zasedací pořádek - 3 řady stolů? rozvedení rodiče

Ahojte, poraďte prosím. Máme hostinu pro cca 50-60 lidí. Přítelovi rodiče jsou rozvedení. Od mé rodiny je cca 20 lidí, zbytek rodina od přítele. Jak máme uspořádat zasedací pořádek? Viděla bych to na 3 řady stolů...ale od přítelové matky je méně lidí...tak nevím jak by to vypadalo :-( Díky za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzanko, účelem svatby je seznámit a stmelit obě strany rodiny. To kde kdo bude sedět, je vlastně důležité jen při obědě, popř. nějakém programu. Rozvedení rodiče by se měli pro své děti obětovat a těch 30 minut vedle sebe přečkat. Myslím, že slušní lidé se domluví a v takto slavnostní a důležitý den, jsou schopni brát svou roli rodiče vážně. Pokud si s tím chceš lámat hlavu, spíše přihlížej, aby vedle sebe a naproti seděli lidé, kteří mají k sobě věkově nebo povahově blízko.
Odpovědět
Děkuji za radu :-) týkalo by se to jen oběda..pak by se asi rozmístili jak by chtěli... Zapomněla jsem dodat, že každý z rozvedených rodičů už má svého nového partnera, mamka je už znovu vdaná...tak mi šlo spíš o to, jak je usadit..jestli bude mít přítel u hlavního stolu všechny 4....? přijde mi divné, aby seděla jeho mamka s manželem a vedle jejího manžela bývalý manžel s jeho přítelkyní..? Díky za připomínky :-)
Odpovědět
Manzelovo rodice jsou tez rozvedeni a moc se nemusi. My to vyresili tak, ze v cele jsme sedeli se svedky, manzelovo mamka a otec sedeli oba hned prvni ve vnitrnich ramenech ucka, zady k sobe, aby se vubec nevideli. Ostatni hosty jsme neradili podle pribuznosti, ale tak, aby si rozumeli a meli si co rict.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?