Jaký účes k těmto šatům?

Ahoj holky, prosím o radu. Mám vlasy dlouhé asi do půlky zad. Schválně jsem si je nechala narůst, aby z toho šlo pak něco udělat, ale začínám být zoufalá. Kadeřnice mi na zkoušce udělala krásný účes, ale když jsem oblíkla šaty, tak jsem si v tom účesu připadala hrozně stará. Přidávám i fotku, kde jsme ten drdol rozpustily, abychom viděly, jak by vypadaly rozpuštěné vlasy. Upozorňuji, že na těch dalších fotkách nejsem učesaná, neměla jsem ani hřeben, takže jsou to pouze rozpuštěné neupravené vlasy z toho přelakovaného účesu, to abyste se nedivily, že tam vypadám, jak lesní žínka :) od vás bych chtěla poradit, jaký tip účesu by se ke mně mohl hodit. Kadeřnice uznává moji domněnku, že jsem v tom zbytečně stará (je mi 27) a prý by zkusila kolem tváře rozpustit pár pramínků. Napadlo mě, že bych jen vyfoukala vlasy a ledabyle sepla a nechala tak nějak skoro rozpuštěné, ale kadeřnici se ty rozpuštěné vlasy moc nezdají, prý vypadám zbytečně moc "velká". Předpokládám, že nemluvila zrovna o výšce :) Mám jít na další zkoušku, tak jsem vlezla sem, že byste mi mohly poradit třeba i nějaký úplně jiný účes... Předem děkuji za nápady.
Odpovědět
Profilova fotka
Ten drdol není špatný, ale je pravda, že pár let asi přidává...já bych byla pro nějaké takové polorozpuštěnévllasy, možná něco jako toto:
Odpovědět
Z vlastní zkušenosti se mi zdá, že na drdol musí být člověk správný typ... Měla jsem také vidinu, jak se budu vdávat s romantickým drdolem, ale na zkoušce jsem vypadala jak doktorka Queenová, případně Božena Němcová... Nakonec jsem ustoupila od všech složitostí a komplikovaností a půjdu s culíkem učesaným ke straně a oživím to živou květinou... Na tobě se mi ten drdol také moc nezdá. Když sis nechala vlasy kvůli tomu narůst, tak toho využij, ať je to vidět... Je spoustu hezkých účesů s rozpuštěnými vlasy (ať už zcela nebo částečně), hezky zvlněnými, můžeš si je nechat sčesat nějak sexy za ucho nebo něco takového... Myslím, že k těm korzetovým šatům budeš mít lepší, když ti budou vlasy nějak splývat na ramena, než když je budeš mít svázané a utažené v uzlu...
Odpovědět
Děkuji vám za názory, ten drdol taky zavrhuju, jen jsem ještě nenašla nějakou pořádnou fotku, kterou bych pro inspiraci použila. Je tady tisíc krásných účesů, ale žádný, kterým bych si byla jistá. Ale co už, však ono to nějak dopadne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máte hezký profil a štíhlou šíji. Doporučuji výčes, použít i výraznější ozdoby, možná pár spuštěných pramenů. Šaty jsou jednoduché, tak by se k nim ozdoby hodily. Ve tmavých vlasech nádherně vyniknou.
Odpovědět
Profilova fotka
prosím hlavně nic na stranu!!! už je nějak přestranováno!! na netu je moře krásných účesů, víte jaké máte vlasy, co vám sluší, určitě něco najdete!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, potrebovala bych poradit. Puvodne jsem chtela mit rozpustene vlasy, nejak upravene, asi jako na prvni fotce, ale k tem satum by se asi hodil spis vycesany uces...co myslite?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nedoporučuji utažený drdol, opravdu Vás dělá trochu usedlou. Zkuste polodrdol s většinou vlasů rozpuštěných a do nich nějakou výraznou ozdobu. Mohou být živé květy, nebo nějaká zajímavá spona. šaty jsou málo zdobené, jednoduché, tak si můžete dovolit s vlasy trochu zaexperimentovat.
Odpovědět
Hezký by byl určitě nějaký polorozpuštěný drdol. Když budete mít vlasy trochu vyčesané přidá vám to na výšce a když si necháte nějaké vlnité prameny trochu spadnout na ramena, tak to nebude působit tak uhlazeně...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den :-) Dle mého názoru všechno funguje spolu, tj. účes měl by ladit i s makeupem. Máte výbornou formu obličeje - můžete vybrat spoustu různých druhů :-) Mohly by Vám slušit všechny varianty, co jsem vložila do této zprávy pro vaši inspiraci nebo něco podobného.
Odpovědět
Profilova fotka
Já hlasuju určitě pro rozpuštěné nebo polorozpuštěné vlasy. Ten drdol mi na vás přijde zbytečně usedlý. Nemyslím, že by vás volné vlasy dělaly "velkou" jak nazvala kadeřnice. To možná působí proto, že jste měla vlasy předtím nalakované a vyčesané nahoru, tak je samozřejmě logické, že hned pro rozpuštění je to taková trochu "helma" :) Myslím, že kdybyste měla rozpuštěné vlasy, jen lehce navlněné a s ledabylým zasponkováním na jedné strany, tak by to bylo ono. K těm novým šatům nemusíte podle mě mít vyloženě vyčesané vlasy, ale třeba jen dané na jednu stranu, aby vynikl ten vršek. Budu držet pěsti, aby se to povedlo :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?