Prosím, poraďte mi účes k těmto šatům

Nejradši bych měla rozpuštěné navlněné vlasy, popř. jich pár dát nějak nahoru.. Přemýšlím o bílém květu do vlasů, myslíte, že by to nebylo moc k těmto šatům? Popř. neznáte někoho, kdo vyrábí umělé květy, které ale nevypadají tak uměle? Bojím se, že živá květina v létě nevydrží... Přikládám i fotku svatební kytice, kterou bych chtěla.. Děkuji moc za jakékoliv rady! :-)
Odpovědět
Ahoj, šaty mi přijdou princeznovské a jsou nádherné a zdobené, kytičku bych si do vlasů nedávala. K takovým šatům bych si představovala vyčesané vlasy hodně vysoko do pěkného kulatšího drdolu a klidně nějaké kamínky do vlasů nebo jednodušší čelenku. Každopádně je na Vás co se Vám líbí:-)
Odpovědět
@dmaskova Děkuji moc za názor. Máte pravdu, jsou nahoře dost zdobené. Spíš nechám vlasy asi úplně bez ozdoby..
Odpovědět
Profilova fotka
Vyčesala bych ;-)
Odpovědět
Nádherné šaty i květina :-) Myslím, že účes, co poslala mischalinka by se hodil perfektně! I s tou štrasovou čelenkou klidně a na uši jen nějaké jemné decentní náušničky :-)
Odpovědět
@mischalinka @kikwita když já toužím po rozpuštěných vlasech :( i přítel mě v nich má radši :(
Odpovědět
Profilova fotka
V tom případě nepotřebuješ radu, je jasno :-)
Odpovědět
@veruskaha Ahaaa :-( Tos asi psala v jiné diskuzi, že? No tak to pak měj rozpuštěné...nějaké lokýnky a zboku nějakou štrasovou ozdobu? To bude taky moc pěkné :-) Já jsem právě na ty boho účesy i tyhle vyčesané drdoly, ale když na to někdo má vlasy, tak se mi rozpuštěné taky líbí...
Odpovědět
@mischalinka @kikwita díky holky!
Odpovědět
Za me rozpustene, lezerne sepnute vlny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?