Svatba v 10:00 - stihne se všechno?

Profilova fotka
Ahoj holky, tak máme potvrzený termín 14.7.2018 v 10:00 v Chlumci nad Cidlinou.Bohužel jinou hodinu již na tento den neměli a jsem nervozní už teď zda se ráno všechno stihne:) Jakou hodinu máte vy a má to některá z vás stejně? L.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít svatbu v kostele.. a řeším, jestli 10 nebo 10:30... budeme pak přejíždět na hostinu asi 20km a taky úplně nevím... kosmetička i kadeřnice budou u mě doma, od domu máme kostel asi 10 minut autem...
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad v 11, ale na 10 bychom to stihli i tak )úplně na pohodu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenasekaninova Kdybych byla vámi a mohla si vybrat, určitě bych zvolila v 10:30. Bohužel já jsem si vybrat nemohla..Já si osobně myslím, že se všechno stihne...Ale strašejí mě mé již vdané kamarádky, které prý měli co dělat.. a to se měli obřad déle...
Odpovědět
Profilova fotka
@viky90 Děkuji za odpoveď, tyto zprávy vždy povzbudí:) Zase bylo určitě skvělé , že jste měla dlouhý den:) na to se těším..Tak doufám, že nepadnu v jedenáct večer do postele:D
Odpovědět
Profilova fotka
musíte si to tak dobře zorganizovat, aby se to stihlo. Vše naplánovat s dostatečnou časovou rezervou, kdyby se náhodou něco "zvrtlo". A hlavně rozdělit práci, aby ten den byl jen váš a vy nebyla zbytečně ve stresu
Odpovědět
Profilova fotka
@lenizakova My vydrželi do dvou do rána naprosto v pohodě, pak už jsme teda museli jít, ale spíš kvůli alkoholu než nedostatku energie ;-)
Odpovědět
Měli jsme obřad v 11 hodin a stihli i přejezd na místo obřadu 100 km :-) Je opravdu potřeba si jen vše dobře sladit a naplánovat. Souhlasím s @jancabr, důležité je v ten den rozdělit práci mezi ostatní. Měla jsem svědkyni, která měla organizaci pod palcem, ale výpomoc byla potřeba i od ostatních (vývazky, rozdání bublifuků a takové maličkosti). A spát jsme šli v jednu ráno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vsem moc dekuji za prispevky:) povzbudili jste me:) a rozhodne s vami souhlasim a rozdam ukoly:) jako nevesta se ten den nechci starat absolutne o nic:)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad 10:45, ale být dřív, stíháme to taky v pohodě, jenom moji rodiče to k nám měli 200 km, tak by museli vyjíždět brzo, ale jinak jsem stihla jít i na půl hodiny ven se psem a ještě jsme dochystavali se svědkyni jídlo :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Taky mám naplánovaný obřad na 10.00. Nemám strach, jestli se to stihne, ale spíš co budeme dělat až do večera, aby se lidé nenudili.. nějaké nápady?
Odpovědět
Taky to mame v 10. Kdy budete vstavat?
Odpovědět
Profilova fotka
Bratránek měl obřad dokonce v 9:30 a vše se zvládlo :)... Bylo to všechno až moc v klidu :) My letos máme obřad v 11 a všichni strašně hrotí, že musí vstávat brzo, že se nevyspí atd.. je to hlavně o lidech a přístupu k vaší svatbě :) :)..
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?