Sedlačany - svatba ve všední den

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost se svatbou ve všední den. Dnes jsem zjistila, že jsem si asi nevybrala moc dobře, protože úřad v Sedlčanech má termíny jen na některé pátky a soboty. Máte někdo zkušenost s jiným postupem, když úřad nemůže? Ani jeden nejsme věřící..... Děkuji za veškeré rady a příspěvky. Veronika
Odpovědět
Profilova fotka
@wewa87 Ahoj koukni sem http://www.beremese.cz/forum/jine-sva... zažila jsem ho na svatbě kamarádky a byl skvělej. Měla obřad v 18h. a matrika je samozřejmě v tuhle dobu oddat nechtěla..on ano, takže myslím, že by pro něj určitě všední den problém nebyl ;-)
Odpovědět
Ahoj a zkoušela si se na úřadě zeptat? Za poplatek oddávají i mimo oddací termíny. Je tam tuším 5-6 lidí co můžou oddávat, tak by to třeba s někým domluvit šlo.
Odpovědět
@labelaisabela moc dekuji ta tip,zkusim jestli bude partner souhlasit. @lj26 ptala jsem se a je možné pouze v oddaci dny,proto zjistuji,jake mam další možnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty. Pokud ještě stále vybíráte kapelu na svoji svatbu, pak mi dovolte nabídnout služby naší hudební skupiny Bosáci z Příbrami. Máme odehráno přes 1000 akcí, z toho přes 270 svateb. Široký repertoár, složení kapely 3 - 4 muzikanti. Více na našich webovkách.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?