Je brzo objednávat termín svatby dva roky dopředu?

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli Vám přijde brzo si už teď objednávat termín svatby na rok 2020? Setkala jsem se s názorem, že to řeším moc brzy a že je čas, máme ale vybrané hodně oblíbené místo a paní, které jsem tam volala mi řekla, že si mám zavolat alespoň rok a půl dopředu, ať si můžeme vybrat. Navíc chci obřad na stejném místě venku a nevím, jak dlouho dopředu je dobré zajít na matriku ohledně oddávajícího, aby pak měli někoho na ten termín volného, proto mě napadlo zeptat se tady, jak dlouho dopředu jste to řešily Vy? Děkuji :)
Odpovědět
Ohledně místa bych to řešila min. rok dopředu, pokud to je velmi oblíbené místo, klidně i rok a půl dopředu :-) S tou matrikou to bude horší, si myslím. My jsme měli svatbu svatbu červen 2017, termíny bylo možné rezervovat říjen 2016. Ale zajdi si na matriku, kam spadá vybrané místo a zeptej se co a jak :-) Vím, že někdo vypisuje termíny např. každou druhou sobotu v měsíci. Nebo zkusit nějakou církev, či něco podobného, ale v tom se vůbec nevyznám.
Odpovědět
Profilova fotka
Zamlouvala jsem loni v červnu na červen 2019, protože jsem to místo fakt chtěla... Na matriku jsem psala letos v lednu s dotazem, kdy si mám napsat o rezervaci termínu u nich a pán mi napsal, že si nás píše a pro papíry stačí leden 2019 ;-) Ale jinak se to běžně řeší 6-12 měsíců předem :-D
Odpovědět
My místo řešili dopředu cca rok. U hodně oblíbených míst je ale i rok někdy málo. Jestli znáš Mlýn vodníka Slámy, ten má už teď obsazené termíny na červenec i srpen 2020. Matriky se řeší převážně od ledna s novým kalendářem.
Odpovědět
@michelle_01 Ahoj, právě se dívám, že jste měli svatbu ve Mlýně v Ropici, takže rok Vám stačil? Taky bych chtěla svatbu právě tam. Bylo rok předem hodně volných termínů? Byla bych moc ráda za jakékoliv informace ohledně Mlýna, ještě jsem nic moc nezjišťovala.
Odpovědět
my resili misto cca 9 mesicu pred, pak nam ale na matrice rekli ze jeste nemaji vypsane terminy na cerven 2018, ze si mame zavolat dalsi tyden, a ejhle nas termin se oddavalo pouze na radnici nebo az pak kolem 17:00, byli jsme z toho fakt na prasky protoze o to misto jsme fakt stali, tak ale nastesti jsme sehnali duchovniho cirkve a nelitujem :D takze lepsi tlacit na matriku at pak neprijdete treba o zalohu na misto. Myslim ale ze ti ted na matrice nereknou jak to bude za dva roky :/ drzim palce
Odpovědět
Profilova fotka
@jana8788 ja jsem na tom stejne jako ty😊 zasnoubili jsme se ted v lete, svatba bude za dva roky cervenec 2020. Jednak kvuli mistu, ktere asi budeme chtit (ale chceme toho obhlidnout vic), ale hlavne, protoze pritel studuje dve skoly a jednu bude koncit pristi rok, takze to bude hodne narocne. Navic se zeni bracha, tak jsme si rekli, ze radsi chceme vse v klidu ten dalsi rok😊 Takze do podzimu chceme objet mista, abych je mohla pristi rok “terorizovat😁” s terminem. A fotograf, ktereho chceme je taky hodne poptavany, takze rok a pul dopredu minimalne😁
Odpovědět
@jana8788 Rok stačil bohatě :-) Místo jsme našli cca v srpnu a zamilovali se do něj. Rezervovali jsme termín v září na září, v lednu zaplatili zálohu. V termínech nebyl problém - vím, že v září byly volné termíny i na červen, takže myslím, že jsme byli jediní, kteří to tam zajišťovali tak moc dopředu, ale u nás nebylo co řešit. Nahledali jsme se dost a byla to tutovka. Ale je to 3 roky zpět, situace se u nich už mohla změnit a místo být více profláklejší. Pokud máš nějaké vysněné datum nečekala bych a zarezervovala bych rok a půl dopředu, jak říká. Pokud je ti to jedno, klidně počkej do roka. Kdyby tě něco zajímalo, napiš SZ ;-)
Odpovědět
@michelle_01 Ahoj, děkuju za rady, tak jsme se tam byli dneska podívat a nakonec mě to tak nadchlo, že máme zarezervovaný termín na srpen na příští rok :-D no ale byly volné už jen dva termíny v srpnu a červen a červenec, které jsme chtěli byly úplně plné, ale tak aspoň ten srpen:) Už máme domluvenou i matriku, tak teď si dám do konce roku pauzu a nemusím asi nic řešit a pak budeme snad vědět víc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Pokud ještě vybíráte kapelu na svoji svatbu, dovolte mi nabídnout služby mé hudební skupiny Bosáci z Příbrami. Více v mém profilu a na webovkách. :) Lukáš Ondrušek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?