Termín svatby přesně na mé 25-té narozeniny, co myslíte?

CO si myslíte o tom se vzít přesně v den mých narozenin?
Odpovědět
Dle mého je to hloupost a zbytečnej výmysl a komplikace. Výhoda pro muže: Ví, že budete mít výročí na tvoje narozeniny, jejichž datum už pravděpodobně zná. Nevýhoda: Ochudíš se o možnost udělat si třeba hezký večer v roce na výročí. Nevýhoda: Když dostaneš kytku na narozeniny, pravděpodobně uslyšíš, že je i k výročí. Nevýhoda: To ti rodiče na svatbě dají svatební dar a i narozeninový? A celkově svatebčani ti budou přát ještě spešl k narozkám?
Odpovědět
Profilova fotka
@jammanda hele...jestli ti jde o dárky jako slečně cerladě...tak to by ses vdávat neměla :-) ale jelikož třeba mě o dárky v životě vůbec nejde, tak se vdávam taky v den svých narozenin :-) a vsichni jsou z toho nadseny, ze toje ten nejhezci darek......a to, ze si nemuzes udelat plno krasných dnu, nejen na výroci? to asi nemusim zminovat......
Odpovědět
o dárky mi vůbec nejde, udelam malou rodinnou oslavu týden před svatbou, kde se ještě doladí maličkosti. A přesně jak píše nicole máme hodně krásných večerů za ten rok nepočítaje a přijde mi, že hezčí dárek než, že se vezmeme den narozenin není. Přijde mi to stylový.
Odpovědět
Profilova fotka
@cerlada něco takového slyším já taky,protože mi máme výročí seznámení dva dny po mých narozeninách
Odpovědět
Profilova fotka
My máme termín přesně na ženichovy 25. narozeniny.. :) Prý myslím na své manželské štěstí, nebo toto datum je jediná jistota, že na výročí svatby nikdy nezapomene :D
Odpovědět
Profilova fotka
@jammanda Proč ne :-) Jen kdybyste se náhodou někdy rozvedli, tak budeš mít na každé narozky blbou vzpomínku :-D Ale my jsme se brali a manžel měl narozky hned druhý den, takže jsme mu všichni popřáli ještě na oslavě svatby, jelikož jsme pařili přes půlnoc.
Odpovědět
@nicole1 A kde jsi jako přečetla, že mi jde o dárky? Napsala jsem, že dá např. jeden a řekne, že je to i k tomu a tomu. To bude za 10 let realita. Tady nejde o to, že bude o dárek míň. A beztak to píšeš jen proto, že se taky vdáváš na svoje narozeniny. Jinak mně je to celkem jedno. Slečna se ptala na názor, tak jsem ho napsala. Napsala jsem takovou bilanci co je pro a co je proti. Takže asi tak.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si myslím, že je to jedno ne :-) den jako den .... a pokud se vám datum líbí a chcete to tak mít tak proč ne :-)
Odpovědět
Já se vdávala den před narozeninama. Myslím, že to je hezké. i pro přítele a budoucího manžela bude ideální, že pak třeba spojíte každý rok výročí rovnou s narozeninama. Já jsem to takto chtěla, jsem i u tebe pro :)
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem se vdávala přesně na den ve svých 25, přišlo mi to hezký, popravdě většina hostů narozeniny přešla, od rodičů jsem dostala kytici hned ráno a tehdy budoucí manžel mi dal v šest ráno, kdy jsem se narodila pusu :-) na výročí a narozeniny jsem dostala kytku k výročí a dárek k naozeninám
Odpovědět
Já se taky vdávám v den svých 25. narozenin a příjde nám to oběma jako skvělý nápad. A že si na moje narozeniny v ten den nikdo nevzpomene?? Vůbec bych se nedivila, kdybych je při tom shonu a krásném dni zapoměla taky ;-)
Odpovědět
mě to přijde jako fajn , ja jsem chtěla taky svatbu na svoje narozeniny - ta jistota že manžel nezapomene :) ale u nas boužel v tu dobu matrikař dovolenou :( jinak spojovani datumu s někym nebo s něčim fajn nebo zlim je janom o tom jak si to v hlavě nestaviš :) no a s tim slavenim bych to neviděla tak marné - udělat si potom pěkny vykend janom ve dvou a nedělait si to jako nerozeninovo-vyronči pobyt :)
Odpovědět
Článek se načítá
¨Taky si myslím, že je to jedno. Když se vdáváš, nejsi už přece dítě, abys lpěla na dárcích, že? :-) Tak hurá do toho! Je to super dárek! :-)
Odpovědět
A já jsem se vdávala na svůj svátek. Ano, byl to výmysl, ale hezký. Chlap má datum výročí hezky v kalendáři, takže aspoň nezapomene, protože počítám, že zrovna datum výročí by si nepamatoval. Ale jinak narozky a svátek ví. A že dostanu o kytku míň? Nedostanu - jak to venku kvete, tak mi ogaři donesou kytku několikrát v roce. :-) Takže dělej jak chceš. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?