Termín svatby 1.5. 2020 - svátek

Zdravim, mate nekdo tento termin? Jake mate zkusenosti s dostupnosti sluzeb, ochotou matriky, cenami? Sehnaly jste v pohode dodavatele? Uvazuju o tom terminu, protoze vybrane misto ho ma jako jediny volny, ale nevim, jestli to neobnasi komplikace navic (dostupnost, ceny).
Odpovědět
Já mám akorát zkušenost, že jsem na matrice poptávala termín sobota 26.9. a řekli mi, že se neoddává, protože bude prodloužený víkend (kvůli pondělí 28.9.).
Odpovědět
Uzasne datum, presne ten den jsem se chtela vdavat ja x-) Ale muj manzel se chtel proste brat uz letos :-D Myslim, ze sehnat dodavatele problem nebude, ale pochybuji, ze matriky oddavaji ve statni svatek. :-|
Odpovědět
Matriky o svatku neoddavaji. Tak leda cirkev. Ale myslim ze unitari uz budou vsichni zadany :/ a na krestanskou pripravu uz je take pozde. O sluzby bych strach nemela."
Odpovědět
Jo, matrika bude asi největší háček. Teď s napětím čekám na její vyjádření, tak mi držte palce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také problém vidím v prodlouženém víkendu. Jeden rok jsem měla velké problémy sehnat oddávajícího na termín začátkem července (jak jsou za sebou 2 svátky). Ze čtyř oddávajících mohl až ten poslední. Jinak bych musela svatbu odvolat. Nicméně svátek jako takový problém být nemusí. Zrovna teď 28.9. jsme jednu svatbu měli.
Odpovědět
Já jsem tak napjatá, jestli to půjde, budu to vědět to zítra :-) Díky za reakci. Zas si říkám, že ve 12 oddat a pak prodloužený víkend můžou mít...teoreticky by to někomu vadit nemuselo. Minimálně matrikářka je s tím asi v pohodě, protože jinak by odmítla rovnou a neřekla, že to zjistí :-)
Odpovědět
Tak to půjde! Takže svatba 1.5., pokud kývnu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?