@thaniam Hele, když to najdu, tak jsme se tam seznámili s chlapíkem, který byl moc fajn, pohodový, ve svatební den nás vezl zadarmo taxíkem narychlo na pláž i s fotografem /zabouchla jsem si peneženku i klíče v hotelovém pokoji :-)/ A řekl, že mu zaplatíme pak a zdarma na nás hodinu čekal, než se nafotíme. Chtěl nás svézt i po ostrově, že bysme mu řekli, co chceme vše vidět, ale já na to neměla odvahu, raději jsme si připlatili taxíka od Waltera a jeli s ním... Manžel nadával, ale co. Pokud ale chceš, tak se Ti na to číslo mrknu, vychází to z ulice o dost levněji, to je pravda.
@anetkaerik presne jak rika Karkulka. Taky jsem mela z casaku vystrihnute obrazky ucesu a liceni. Uces mi ale nakonec stejne udelala jiny a bohudik za to, nam nefoukal vitr a uces mi vydrzel uplne v pohode cely den. . liceni byla bomba. Byla jsem spokojena na 110% :-)
@bromlegirl ahoooj ,tak jsem zpět v Irsku s konečně mám cas na net v ČR to neslo ,bylo to náročné :-). Nesvatebnich fotek mám spoustu ,jen musím dat dohromady . A na svatebni si bohužel jeste musíme počkat 2-3 týdny ,tak jsem zvědavá :-). Jinak na Mauriciu super ,znovu bych tam kvůli te ceste nejela ,je to daleko a ja rada poznávám nova mista. Samozřejmě nic není perfektní ,takže par maličkosti by se našlo:-) ale bylo to super !!!.
Jo a strašně moc Čechu ,jak někde v Chorvatsku hi hi.
@alneha Ali,jeste jednou moc děkujeme za svědcění ,bylo to super ,byli jste všichni super vystajlovani :-) :-). A díky Vašim fotkám a videim jsme měli doma alespoň co ukázat :-).
@kotatko77 to snad nejsou vyloženě chyby ,jak říkám nic není perfektní .tak třeba při mem nástupu se zaseklo CD :-). Ale pravda je ,ze tu hudbu u toho obradu nevnimas,teda ja to tak aspon mela :-).
Potom jsem mela smůlu na pani ,co děla vlasy a make up:-(. Ta co to děla normálně byla v nemocnici ,tak jsem mela nějakou zaskakujici ,nebyla ani z hotelu .S vlasy jsem byla spokojena ,ale s make upem uz min,chybělo ji par základních věci ,aspon podle me.
A další věc ,na úřadech jsme se domluvili na více kopiích oddaciho listu na poste koupili známky které jsou k tomu potreba . Oddaci list jsme dostali hned druhy den po svatbe ,až me překvapila ta rychlost :-).
Ale bohužel bez těch dvou kopii a bez apostily:-(. Tak jsem to šla další den řešit a den před odjezdem jsme měli vse přípravene,takže asi tak :-).
Ted nevím jestli jedete taky do Victorie ,pokud ano upozorňuji na hoooodne pomalý servis v baru ,drinky objednávat rovnou po dvou :-) servis hodne spatny !!!
@nikus30 vůbec nemáš zač děkovat, bylo to super, krásný zážitek. A jak se vydařila oslava? A co dortik, byl určitě lepší než na Mauriciu :-) . Já jsem se aklimatizovala docela dobře, ono to s holkama ani jinak nejde, člověk musí být pořád ve střehu,, však jsi je viděla dračice :-). Mně se taky nechce nic dělat, to mě na návratu asi štve nejvíc, to nic nedělani tam mě fakt bavilo :-D
@alneha :-) :-).ja jsem byla taky hned zaklimatizovana :-). Oslava super ,dort byl vynikající !! Mas pravdu ten na Mauriciu byl fakt hroznej :-). Byli jsme v restauraci asi do 22h ,pak se pokračovalo u nás doma a omladina pak jeste pokračovala do města a to jsme dorazili kolem 2:30 :-) . V neděli všichni naprosto nepoužitelni:-).
@thaniam Jojo, ve Victorii výběr veliký a dá se podle přání upravit, moji tam třeba neměli, ale řekla jsem si tvar a jaké chci barvy a typ a donesla nádhernou :)
ahoj holky.. uf nějak se to blíží :o)) ale už se nemůžu dočkat .. dnes jdeme zadat do výroby prstýnky (nakonec zvítězily úplně ty prvotní které se mi líbily) a obeslala jsem fotografy cca 5 tak snad nějaký volno mít bude a i za rozumnou cenu ale moji favoriti jsou Backllight ale předpokládám, že budou taky nejdražší :-/ a vy jste měli třeba 50 ks fotek od nich + to krátké krásné video cca 5 min? :o)) napište mi prosím cca cenu a jak to probíhá focení + to krátké video - to zvládá 1 člověk? :)
Holky ,brzy se tu s Vami rozloucim :-(. Po svatbe ,uz tu to není ono a nemá to své kouzlo.Diky teto diskuzi jsem poznala super kočky !!! Spoustu Vás mám na Facebooku ,takže doufám ,ze budeme v kontaktu ;-) Až dorazí fotky ,tak tam přidám víc i nesvatebnich :-).
Všem co mají svatbu před sebou ,přeji hodne štěstí ,mate se na co těšit ,je to tam úžasný !!!! .
Mějte se všechny krasne ! :-)
@nikus30 hrozny jak to uteklo,zní to úplne smutně to loučení :(,ale mame se na Fb:)...je fakt,ze člověk sem asi postupně přestane chodit, asi to nastane u všech paní :))))
@miskule666 díky za odpověď - já původně chtěla normální na podpatku, ale jelikož chceme určitě obřad na pláži tak nevim nevim po tom písku :-/ zkusím najít nějaké žabky :o)) nemáš foto tvých botiček? :)
@anetkaerik my měli taky na plazi.. některé nevěsty mely podpatky,ale spis večer co jsem si všimla,kdyz tančily na parketu ..ja porad zabky:) mam to v albu pro přátele,tak si me klidně přidej ;)