Žlutá svatba se slunečnicemi - poraďte dekoraci prosím

Profilova fotka
verunka26
Autor diskuze
23.08.2013
Ahojky, vymyslela jsem si svatbu, kde jako hlavní kytky budou slunečnice a celkově žlutá barva. Nejsem moc kreativní ani nápaditá, nějaké nápady na dekorace a výzdobu? S čím by se slunečnice dala hezky kombinovat? Bohužel rozpočet je dost napnutý, tak kdyby se to dalo i nějak levněji i samovýrobou :) děkujíííí
Odpovědět
Profilova fotka
lissette
23.08.2013
budou-li živé slunečnice, kombinovala bych je hlavně s čistou bílou ubrusů i stuh... Ať zazáří :) Tabuli bych ozvláštnila sklenkami z modrého skla (myslím, že Ikea a spol. v tom dokáží být nápomocné. Na stůl se tak přenese kus oblohy :) Všechny ostatní detaily bílé s trochou tmavě sametové zelené... Jinak nic, přírodní materiály a tlumené barvy... Viz http://www.arabiaweddings.com/sites/d... https://static.squarespace.com/static... ANEBO doplnit slunečnice kontrastem tmavou červenou - už v kytici, v kyticích na stole... Viz https://www.google.cz/search?q=sunflo... http://www.flowershopnetwork.com/blog...
Odpovědět
Profilova fotka
nikinova
23.08.2013
@verunka26 No nejlevnejsi a nejjednodussi bude nakoupit si v barve svatby ubrousky, ctvrtky a krepovy papir a zacit tvorit...tady je par navodu, ktere jsem sama vyzkousela, jsou opravdu velmi lehky, tak to urcite zvladnes ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
verunka26
Autor diskuze
26.08.2013
Děkuji moc holky za pomoc, určitě vyzkouším. S tou kombinací žlutá a bordo jsem už uvažovala taky. Může to vypadat moc hezky :)
Odpovědět
wedding_shop
PRO
28.08.2013
Zdravím, Verunko, zhotovuji svatební stromy hostů a měla bych na Vaši "slunečnicovou svatbu" nápad.Klidně se ozvěte a něco vymyslíme.Iva
Odpovědět
buja
28.08.2013
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra. Porušoval pravidlo "Jiný důvod".
Profilova fotka
svatba_stylove
PRO
06.09.2013
Příspěvek byl upraven adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra. Porušoval pravidlo "Jiný důvod". @verunka26 Dobrý den, jednu slunečnicovou už jsme také měly. Fotky z ní Vám mohu poslat na e-mail. Žluté dekorace najdete na našich stránkách. Doporučuji použít sytě žlutý odstín, doplnění o několik motivů slunečnic. Více Vám mohu poradit přes IP nebo e-mail. Hezké přípravy! Michaela Pokorná Svatba-stylově
Odpovědět
Profilova fotka
flachsi
14.09.2013
Jééé mě se taky moc líbí žlutá se slunečnicemi:-))) Ale ještě jsme se s přítelem na barvě nedomluvili i o fialové uvažuji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
verunka26
Autor diskuze
14.09.2013
To by bylo super, kdyby jste mi mohla nějaké fota poslat. Můj email je verinika@centrum.cz, moc děkuji a na Vaše stránky se taky podívám
Odpovědět
Profilova fotka
verunka26
Autor diskuze
14.09.2013
O fialové jsem přemýšlela taky, ale na žluté se mi líbí, ze i kdyby bylo zamraceno a škaredě, tak to ta žlutá, tak nějak rozzáří :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lizbeth11
18.02.2014
Jak jste dopadli, pokud už svatba byla nebo bude? :-) My máme svatbu naplánovanou na září a slunečnice byla na první pohled jasná volba, s tím že ji budu mít něčím "okořeněnou", ale čím neprozradím, jedině až po svatbě :-D ale jako nápad s emi to moc líbí a za mě krásná slunečnicová a tmavou rudou barvou super kombinace na podzimní svatbu :-) pokud někdo máte nápady, čím ozvláštnit především hostinu aby zapadala do tohoto konceptu, budu moc ráda za tipy : ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
svatebnifotoalba
PRO
19.02.2014
Dobrý den, zde jsou výrobky, které byste zvládla i vy. Slunečnice sami omsobě jsou dost výrazné, moc bych to s výzdobou nepřeháněla a nekombinovala
Odpovědět
Profilova fotka
lizbeth11
19.02.2014
mohu poprosit o tip, jaké vývazky ke slunečnicové svatbě? asi už nechci cpát slunečnice i na vývazky, to by už bylo moc, ale jaké barvy volit?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
leontynka1
PRO
19.02.2014
Dobrý den, mohu nabídnout například dekorace na auto se slunečnicemi.
Odpovědět
Profilova fotka
verixlenka
PRO
02.03.2014
Dobrý den, ráda bych nabídla k doplnění dekorace se sluníčky.
Odpovědět
magvan
18.03.2014
Hezký nápad :) Pokud budete mít potahy na židlích, bylo by hezké zkombinovat žluté novomanželské s bílými. Mám v případě zájmu k dispozici :) Magda
Odpovědět
Profilova fotka
djzdenek
PRO
18.03.2014
Dobrý den. A co žlutý DJ? Jsem k dispozici. Naladím i světlotechnikou prostor slavnostní místnosti do barvy odstínu vašich čatů. I slunečnicovou barvu mám v repertoáru :-) Mrkněte na webky. Přeji krásný den a pohodovou svatbu :-) DJ ZDENEK
Odpovědět
Profilova fotka
verunka26
Autor diskuze
16.04.2014
Holky budete nektera kombinovat slunecnice i s jinými kytkami? Přijde mi trosku nudné mít jen slunecnice všude. Chtěla bych to tak zkombinovat s bordo barvou ale nevím jestli to není už moc. Protože přece jen slunecnice je dost výrazná kytkami sama o sobě. Jen nechci jen slunecnice ale zase at to není pře kombinované.
Odpovědět
Profilova fotka
delafleur
PRO
16.04.2014
@verunka26 kombinovat muzete s hortenzii, santinkami,obilim,levanduli,makovicemi,travinami...zalezi na Vami zvolene barve
Odpovědět
gabi8987
10.03.2016
@leontynka1 máte ještě?
Odpovědět
Profilova fotka
a_heidenreichova
PRO
22.03.2018
Tady pár našich slunečnicových výzdob a výrobků :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
svatbacolor
PRO
23.03.2018
Dobrý den, loni jsme dělaly slunečnicovou svatbu a všechny použité květiny byly trhané v přírodě. Tak pár fotek pro inspiraci. Zde se kombinovala s jutou a dřevem.
Odpovědět
Profilova fotka
lucie_blazejova
09.02.2023
@svatba_stylove dobry den, nasla jsem Vas příspěvek z roku 2013. Chystáme se udelat svatbu ze slunecnic. Mohla bych Vas také poprosit o fotky ze svatby, kterou jste organizovali? Muj email je lucie.blazejova13@seznam.cz Moc dekuji Blazejova
Odpovědět
vendula2
04.04.2023
Ahoj, taky jsem měla svatbu se slunečnicemi. Zůstaly mi slunečnicové ubrousky z Kiku, kdyby měl někdo zájem, daruji za odvoz/poštu. 🙂) Přidávám i fotky pro představu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?