Ahoj nevěsty. Svatební dekoraci si půjčujete nebo kupujete?

(myslím tím od různých bedýnek, svícnů, dekoračních látek, slavobrány apod.)
Odpovědět
Ja si kupovala hodne na ebay ale i na cz eshopech, nakoupila jsem si i drazsi velke vazy a pouzivam je nadale i jsem investovala do pekneho vintage svicnu, pak klasika vazicky, svicinky z ikea a to se nejak rozdalo po rodine a hojne se vyuziva :) Pak jsme i s manzelem hodne vyrabeli ( jutove pytliky na pribory, dekorace ze sisek a korku) branu jsme meli pujcenou od mista tusim ze za 1500 i se stolkem. Dekorace bych se bala pujcovat kvuli vysoke kauci a i u nas se neco rozbilo, zapomnelo
Odpovědět
Nejvíc věcí si vyrábím sama a komponenty na to kupuji hlavně IKEA, Pepco, Stoklasa, Aliexpress, Wish nó a bazary :-) Pár věcí mám z českých e-shopu zaměřených na svatební věci 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Vše kupuji / vyrábím a po svatbě prodám nebo daruji. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já se hodně inspiruji na Fler.cz některé věci jsem koupila nové , např.lucerna se bude jako dekorace hodit i do domu na verandu :-) Nějaké malé vázičky mám z Pepco a za 20-, kus jsem sehnala úplně super bílé džbánky které nabízí jedna internetová půjčovna což je dobrá cena. Ubrus půjčený z Čarokrásno půjčovna a také zajedu do Nového Jičína tam je půjčovna Mary me. Myslím že se půjčovna vyplatí za prvé proto že je to ekologické a za druhé opravdu levnější než kupovat nové věci nebo i z bazaru. Hezké dekorace se dají pořídit i tady na beremese bazaru.
Odpovědět
Základní výzdobu (stoly, židle, sál, schodiště do patra) nam nazdobi přímo hotel a nějaké drobnosti si tam udělám sama. V podstatě vše nakoupeno na Aliexpressu - papírové pompony, organza, vazicky, výzdobu aut taky dělám sama a materiál jsem též nakoupila na Ali. Původně jsem chtěla koupit tady na bazaru výzdobu, ale nakonec jsem se dala do vlastní výroby, protože to pak bude přesně podle mých představ :-) a ještě levnější..
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, nevěsty, u nás se také najde svatební výzdoba. :) a spousta girland s českými nápisy. Přeji příjemné plánování.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamenná prodejna Praha 4 a e-shop Svatební doplňky s.r.o.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?