Nápady a inspirace pro svatební zábavu a dekorace

Ahojte, prosím vás máte některá nápady pro zábavu, dekoraci? Nevím jistě jak to ještě nazvat :-D Takové to malé plus :-D Např. Svatební noviny, fotokoutek, prskavka o půlnoci, candy bar, tombola atd. Ale něco jiné :) ráda bych svatbu v boho stylu, miluji kreativitu takže si vychutnám dekoraci ale tady ta zábava, nebo dekorace nebo co to je už nevím. A navíc, tři roky za sebou máme svatbu a ráda bych něco jiné. Snad me chápete, děkuji předem za odpovědi
Odpovědět
Ps: sama bych to nepochopila :-D tri roky za sebou chodíme na svatby a nechci aby se něco opakovalo.
Odpovědět
@niaira My jsme pro hosty na dobu našeho focení připravili "hospodský" kvíz. Hosté utvořili týmy, moderátor měl otázky i s obrázky jako prezentaci na plátně (šlo by i bez), bylo několik okruhů otázek + bonusové o nás dvou. Odpovědi se zapisovaly na kartičky, po každém kole/okruhu je moderátor vybíral a prozradil správné odpovědi. Nejlepší tým vyhrál flašku. Další možnost jsou "splněná přání". Hosté napíšou něco, co pro vás udělají (posekají trávník, zavaří okurky, upečou beránka, vyvenčí psa,...), složí to do vlaštovky (podepsané!) a vy pak ty vlaštovky házíte do obruče. Trefíte se = musí to splnit, netrefíte se = nemůžete rozbalit a zjistit, o jakou službu jste přišli. Místo vlaštovek se dají dát přání do balónků a ty pak lehce nafouknout a přichytit na terč, vy pak házíte šipkami.
Odpovědět
@iveete super, děkuji vám... A ještě nějaké nápady? :-|
Odpovědět
@niaira Ještě jsme na jedné svatbě dokreslovali obraz. Předloha: velká fotka, vylosovali jsme si číslo políčka, na bílém plátně byla načrtnutá mřížka s čísly, každý měl temperami nakreslit tu svoji vylosovanou část.
Odpovědět
Ještě mě napadlo pár variant: dát hostům možnost namíchat si nějaký koktejl (stačí poskytnout návod a suroviny); udělat koutek s posezením/poležením a vodní dýmkou; dají se vymyslet úkoly, které budou hosté plnit (v rámci dobrovolnosti), např. vyfoť se s někým v červeném, pozvi na panáka kluka s dlouhými vlasy, zatanči si se svědkyní,... Záleží na složení hostů, prostorech i na tom, jakou aktivitu si zhruba představujete, že byste chtěli a oni ocenili.
Odpovědět
@iveete ouu, to je perfektní, moc vam děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, chápu tě. Přítel má velikou rodinu a tak jsme spolu byli už minimálně na deseti svatbách. Teď plánujeme my... ale moc už nejde nic originálního vymyslet. :-D Já nyní připravuju svatební noviny (ty byly jen jednou :-D).. a snažím se, aby bylyco nejvíce o nás. Tombolu jsme zažili už několikrát a když ostatní ví, o co jde, už to není taková zábava. Fotokoutek jsem zažila také často a myslím, že je to fajn. x-) Každý má jiné rekvizity.. také ho plánuji, ale ne Instax. Půjčím stativ a foťák, instrukce na samospoušť a nebo odchyť kolemjdoucího :D Kolikrát se ve fotokoutku moc nasmějeme.
Odpovědět
Líbí se mi pžíspěvek od iveete - Splněná přání. Akorát záleží,kolik máš hostů. My budeme mít na oběd přes 100 + pak kamarádi, taksimoc nedokážu představit organizaci tohoto. :-) :-) Nad prskavkama také přemýšlím. Ještě jsem to nikde nezažila. Nějaké zkušenosti? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikaps Splněná přání jsem zažila na jedné svatbě a dopadlo to tak, že se házely vlaštovky, dokud všechny neproletěly (hecovali jsme novomanžele a dávali jim další pokusy) :-D. Nicméně se o splnění nepřihlásili, po svatbě to všechno vyšumělo, takže je to spíš jen zábava fakt na svatbu. My jsme měli již zmíněné svatební noviny, udělali jsme si je na míru a všem se moc líbily. Pak jsme měli lístečky s radami do budoucna, tam se někteří vyřádili, ale ne všechny to zaujalo. A co můžu doporučit, když fakt nevíte, tak tetovačky :-D. Já jsem je naobjednávala na Aliexpressu, pak jsem je nastříhala a napadlo mě, že je to kravina, že to tam vlastně asi ani nechci, protože to nikoho nezaujme, máme tam jen pár dětí... No, ve finále byli potetovaní snad všichni včetně manželovy téměř 80leté babičky, každý se chodil chlubit, kolik tetovaček ulovil, porovnávali si je mezi sebou, hledali se ti, kteří mají stejné tetování a tak... Taková uvolněná, neorganizovaná zábava, ale měla snad největší úspěch :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My měli ještě kromě výše zmíněných věcí i degustaci moravského vína, cimbálovku a prezentaci našich společných fotek na plátně.
Odpovědět
Já ještě viděla plný pytel různých klobouku, paruk, retro oblečení,... Tancovali jsme a komu zůstal pytel v ruce, musel něco vylovit a obléct, na konci jsme se vyfotili, nasmali jsme se hodně 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?