Vaše barvy??

Profilova fotka
Ahoj holky, plánujete nebo měla jste některá z vás barevnou svatbu?? Teď se roztrhl pytel se samou jutou a podobnýma přírodníma věcma, tak by mě zajímalo, jestli máte nějaká barvitější/živější barvy nebo témata na svatbu?? :-) My máme fuchsiovou, královskou modrou a zlatou :-)
Odpovědět
Mame bilou a malinovou (nekde to je jako fuchsiova).
Odpovědět
Profilova fotka
Bílá :-))
Odpovědět
Profilova fotka
bílo-stříbrno-vínová
Odpovědět
bílá, světle modrá a světle žlutá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tmave modra a broskvova. 🤗
Odpovědět
žlutá, šedá, bílá :) a takové mini téma svatby :) Jedeme v tom spolu (oznámení, strom, atd. s tandemovým kolem :) )
Odpovědět
My mame lila s bilou :-) ( motylkovou ) ;-)
Odpovědět
My máme rukstikální, takže juta s krajkou jako běhoun v kombinaci s bílou a pastelově růžovou. Bude běhou s krajkou na bocích, na jutě budou bílé klícky se svíčkou a věněčkem z nevěstina závoje a ty bílé květináčky z ikei s tím vroubením nahoře, které budou naaranžovány pivoňkami a doplněno bude pastelově růžovými ubrousky a nad stoly budo viset 3 barvy pompomů (světle růžová, růžová a bílá). Už se těším až mi z ali dorazí běhou a zkusím doma naranžovat. Myslím, že to bude krásná kombinace.
Odpovědět
Profilova fotka
my sme mali uplne celu farebnu skalu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Bílo fialová :))) jen mě překvapilo kolik odstínů fialové se dá sehnat :D :D :D
Odpovědět
Profilova fotka
;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bordó, zlatá a bílá :)
Odpovědět
Článek se načítá
Zlato-hnědo-zelená a květiny slunečnice, výsledek mě mile překvapil :)
Odpovědět
Ja nemam rada urputne ladeni vseho (kytka, vyzdoba, dort) do dvou barev (z nichz jedna je bila), prijde mi to strasne nasilne. Slavime v cervenci na rozkvetle zahrade, takze nemame zadne dve tri barvy, ale barev bude proste spousta. Barevne nadobi, barevne deky a polstare na trave, ve svatebni kytici chci ruznobarevne kytky, misto dortu mame tri ruzne cheescaky nazdobene barevnymi kvety atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Žlutá, oranžová, červená a tmavě fialová x-)
Odpovědět
Ahoj holky, vy co mate vic barev, jak to kombinujete? Ja treba chtela zlutou, oranzovou a cokoladove hnedou, ale mam strach, aby to nebylo prekombinovanovy. Takze treba vyzdoba bude spis do zluta, s tim, ze ve vazach bude vzdycky jeden kvet gerbery (nebo ruze nebo jiny kytky, to jeste nevim) a ty by mely byt zlute a oranzove. Ale oznameni bude asi jenom do zluta... Nejak se v tom ztracim a mam obavy, abych to nakonec uplne nezazdila :) Nastesti jeste nic neni rozhodnuty, jenom tatka ma oranzovou kravatu a bracha objednanyho oranzovyho motylka, ale to jsem zase dostala strach, abychom nebyli jako predvolebni sjezd :D a do zlutejch kravat se mi nechce je navlikat, protoze teda nevim, co by mi na to rekli zenichuv otec a svedek. Asi proste jenom zluta a hotovo :D
Odpovědět
Profilova fotka
@vkacka Vzhledem k tomu, ze vsechny zminene barvy jsou ze stejne skaly, nemyslim si, ze by to bylo nejak prekombinovane, neni to jako byste mela zvyraznovacovou syte oranzovou, fuchsiovou, namornickou modr a travove zelenou naraz.
Odpovědět
@digi94 neobvykla ale bude to krasny :-)
Odpovědět
@happiest_girl děkuji, to doufám :-)
Odpovědět
my budeme mít základ smetanovou a hnědou a všechny další barvy budou v pastelových tónech
Odpovědět
já od malička co si pamatuji zbožňuji černou, jako dítě jsem vypadala jako masový vrah, ale pro růžovou mě prostě nepřesvědčili... můj nastávájící je rocker jako poleno, takže černá byla naše jasná volba :-D ovšem, pokud si myslíte, že je jednoduché sehnat černé svatební šaty, aby nebyly s volány, nadýchané a nebo bez barevného pošití, je to maturita :-D v salonu se paní zděsila a ukecala mě do modré, resp. v modré jsme našly šaty ze kterých nebudu mít cukrovku. Takže ČERNÁ a MODRÁ.... je to taková zvláštní modrá, vývazky a košili jsou v jiné modré, takže naše svatba bude 50 ODSTÍNŮ MODRÉ :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@harley23 kamarádka taky měla tyto barvy a bylo to nádherný
Odpovědět
Profilova fotka
Naše barvy. Ale nebudeme to přehánět. Tyto barvy se objeví jen na pozvánkách a dalších tiskovinách, v kytici a květinové výzdobě, na dortu, na šatech družiček a na mých botách.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame ruzovou a svetle modrou, ale moc to nehrotim, jre dekorace. :-N
Odpovědět
Naše jsou zlatá, sv. růžová (různé odstíny až po skoro světle korálovou), sv. modrá, sky blue, bílá, beige/mocca a tm. hnědá.. Taky se mi nelíbí, když někdo kombinuje pouze bílou a k tomu nějakou výraznou barvu - působí to tvrdě.. Myslím, že lepší je vždycky vybrat paletu a tu pak zkombinovat.
Odpovědět
@kamilka76 no tak super :-D
Odpovědět
Protože máme svatbu 7.10. tak se nám jeví jako nejpřirozenější mít barvy podzimu červená, oranžová a zelená . Já teda nebudu nijak urputně ladit, spíš je to jen kvůli kytici a pro zvědavé svatebčany. Většinou je to jedna z prvních otázek co se zeptají když jsou pozváni na svatbu. Je mi ale jedno v čem přijdou :D
Odpovědět
tak jste mě tu nakazily tou tmavě modrou, tak jsem jí přidala do výzdoby jako 4. barvičku :-D
Odpovědět
@ellabel My jsme měli také tuto kombinaci a musím říct, že jsem byla ráda, že jsme zvolili takovou výraznou barvu i na fotkách to vypadalo moc hezky :-)
Odpovědět
@klaris2016 to jsem rada. Driv jsem ruzovou nesnasela a ted ji miluju a tahle tmava ruzova me hezky zvyrazni :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?