Jakou barvu dekorace na auto barvy champagne?

Profilova fotka
Ahoj holky, chci se zeptat na Váš názor. Moje svatební auto bude barvy champagne, ale nejsem si jistá barvou dekorace. Máme barvu svatby chapagne a měděná, tak mě napadla organza hnědé barvy - je lesklá, takže se blíží i měděné barvě docela. Ženich bude mít auto asi bílé (pokud se jeho řidič opozdí s příjezdem na svatbu, tak asi černé auto). Kytky budou bílé a krémové. Co si o tom myslíte? Nebo máte nějaký jiný, lepší nápad? Díky moc :-)
Odpovědět
My máme také svatbu v barvě champagne - já budu mít na autě kytici ve světlé champgane spíše Ivory a stuhy a ženich klobouk s mašlí v tmavé champagne a stuhy (spíš právě do hnědé).
Odpovědět
Profilova fotka
@merianch: Dobrý den , na smetanové auto můžete použít buď hnědou , nebo měděnou , obě barvy jsou hezké . Ale asi bych spíš volila tu hnědou . Floristku můžete požádat , aby Vám do dekorace na auto zakomponovala i doplňky v barvě svatby , jen třeba jemně .Pokud bude mít ženich černé auto zde doporučuji zvolit buď smetanovou organzu , nebo bílou , obávám se , že hnědá , nebo měděná by zanikla , když by byla pouze samostaně . Přeji příjemný zbytek dne . Bára S.
Odpovědět

Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?