Tipy na svatební výzdobu na hřišti

Ahoj, plánujeme svatbu na hřišti a byla bych ráda za každou radu, jak tohle místo zutulnit, dát mu trochu šmrnc. Hlavně ty ošklivé koberce na zdi. Moc díky za každou radu o fotku. V.
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
@gwendoleena dobrý den, spíš než ty koberce na zdi by mi vadily ty červené sedačky, ale pokud plánujete do červené barvy, tak Vám budou ladit ;-) každý prostor zútulní světýlka, mnoho světýlek. Mají pěkné trámy, na které se dají zavěsit i lampiony, pompomy, to samé do partystanu. Když by Vám ty koberce na zdi hodně vadily, tak je mužete překrýt několika vrstvami netkané textilie, také jsme to takto dělali na jedné svatbě, ale pokud plánujete dát sedačky ke straně, tak je to zbytečné. Na stoly dále samozřejmě ubrusy, další dekorace a uvidíte, jak to bude vypadat hned líp :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s ppawlushou, posílám fotky našeho pártystanu, který byl stejný, jako ten u vás na obrázku - navěšená světla + pompomy (na tu trubkovou konstrukci se dobře přivazovalo) a obrázek stěny v průjezdu (neomítnutý itong s různýma trubkama a dveřma) na které je geotextilka (17g/m2 - poměrně tenká, dávala jsem asi 3 vrstvy a řasila) - výzdoba opět pompomy, vánoční řetězy a rodinné svatební fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si doporučit a nabídnout: postavíme párty stan nebo stany, na podlahu např. koberec imitace trávy, nábytek od pivních setu vč. potahu přes stoly, židle, atd. Dále žárovkové řetězy ( bílé, barevné ), atd. Váce na webu. Budeme se těšit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@gwendoleena na tie cervene lavicky by som hodila blede pledy / imitaciu kozusinky. tie koberce na zdi by sli zakryt bielou latkou, ak by si to trochu nariasila, mohlo by to vyzerat pekne. len je otazka, ako to tam pripnut.
Odpovědět
Profilova fotka
@pvln34 do dřeva se dají zapichnout napínáčky. Jen je dobré se vždy zeptat, jestli to majitelům nevadí :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?