Máte tip na výzdobu svatební tabule?

Profilova fotka
Nemáte někdo nějake typy, fotky, odkazy na výzdoby svatební tabule? ;-)
Odpovědět
ahoj ja mám len v tmavomodrej farbe. neviem či by si mala záujem.
Odpovědět
Profilova fotka
jojo, muze byt ;-)
Odpovědět
vake neposlala bys mi taky?:-) dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj sirujdo, zítra naskenuju obrázky naší tabule, kterou jsem si nechala zvlášť dopředu nafotit - v barvě meruňkové -budu to všechno prodávat - svícínky na čajové svíčky - 20 ks, meruňkové pásy záclonoviny doprostřed (6 pásů o šířce 50 cm a délce 7 m), peříčka marabu v oranž a bílé barvě (vystačilo na čtyři 6 metrů dlouhý stoly - tabule byla do tvaru E) + bílé okvětní lístky růží (cca 90 ks) ....všechno mě to vyšlo na cca 1300,- Kč (ta záclonovina stála 900 ,-),t ak to vše prodám za 650,- Kč bez poštovného.... ;-) k tomu jsem měla bílý a meruňkový ubrousky, ale ty už jsou pryč... :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ahojky,mám problémek.Na obědě budem mít asi 50 lidí,jak zjistím jak velké budou stoly a kolik budu potřebovat organzy na zdobení
Odpovědět
ahoj vyv no já bych se zeptala v restauraci - jak jinak, a vzala si dyžtak s sebou metr :-) 50 lidí je hodně, takže záleží asi jak to budeš chtít udělat, já ted také hledám inspiraci, ale teprve začínám:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,já řeším úplně stejný problém,ale s vlizelínem =-) Holky tady na BRMS mi radily,že se počítá tak 0,5m.na osobu,tak se budu řídit podle toho,ale raději objednám o roli navíc ;-) Ted se spíš zajímám o to,jak se skládají slavnostně ubrousky :-( jestli některá víte,tak šup sem s tim x-) díky.
Odpovědět
Profilova fotka
sorbohttp://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=1554364&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3Fn : ahojky ,my jsme ubrousky dávali takto - tak třeba se bude líbit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sorbon : můžeš si to připravit dopředu do krbice a je to velmi jednoduché - dva ubrousky ro ruličky převázané altasovou stužkou a k tomu růžička
Odpovědět
Profilova fotka
japonka: jůůůů, jednoduché a efektní, původně jsem řešila kroužky na ubrousky, ale tohle mě přesvědčilo! Konečně vím, jak využít ty krásné papírové růžičky, co jsem si nakoupila a měla mě pro "strýčka Příhodu" :-) Díky za skvělý tip! :))
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé,ahojky Japonka x-) super nápad,díky moc.Alespon mám zase něco na tvoření :-D
Odpovědět
Můžete mi někdo poradit s květy na stůl? Mám je v albu, sháním něco podobného. Měly by být umělé, to co jsem našla v shopech se mi nelíbí, je na tom vážně poznat že je to papír nebo látka. Díky moc
Odpovědět
Článek se načítá
mě se líbí do fialkova, taková šeříková barva, tak začínám shánět.
Odpovědět
Profilova fotka
haklino - zkoušela jsi e-bay? Tam se dá sehnat leccos, a za pár květů určitě nebude drahé ani poštovné... sorbon a japonka - tak jsem se inspirovala těmi přeloženými ubrousky a trochu jsem to změnila. Ušila jsem z krásné látky malé "futrálky", do kterých vložím 1 nebo dva ubrousky, smotané do ruličky. Přes ten látkový futrálek jsem převázala organzovoz stužku a na ni ještě přišila malou látkovou růžičku. Je to moc hezké. Večer to vyfotím a vložím do alba. Nedalo to ani moc práce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
halo je tu ještě někdo? Tak jsem konečně navkládala další fotky do svého albíčka z příprav:)
Odpovědět
ahojky, japonka to je dobrý nápad! dudunka, teda ty jsi šikulka, to mě by nebavilo dělat, ani časově...ale budu se tím inspirovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dudunka,ten "futrálek"vypadá fakt moc pěkně,jsi šikovná ;-) No musím něco vymyslet x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju moc, holky, to mám radost, že se vám líbí:) Ono to určitě bohatě stačí i tak, jak to má Japonka - jen dva barevné ubrousky. Jinak sorbon, ty sis zase hezky vyhrála s těma vývazkama, jak vidím v tvém albíčku - to musela být piplačka, co? Já ještě pořád váhám, jestli udělat mašličky, nebo použít papírové mini-růžičky třeba s myrtou (něco jako ty minislunečnice ve tvém albíčku:) Případně chystáte se ještě tvořit někdo něco zajímavého? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Dudunka ;-) Ty ubrousky takhle určitě stačí,je to fakt moooc pěkný.Děkuji za pochvalu vývazků,teda piplačka to byla a jsem ráda že už to mám za sebou :-) To víš že jsem si je mohla někde objednat a měla bych to bez práce,ale zas bych z nich neměla takovou radost.Takhle jsem si je vyrobila sama a jsem ráda,že jsem to nějak zvládla :-D Jinak já ještě musím dodělat ještě cca 10 jmenovek a pak musím vymyslet,jak nazdobím svatební tabuly.Ale nejdřív si musim objednat vlizelin =-) :-N
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj, chci se zeptat, kolik vás asi stojí vyzdobení sálu na hostinu? A co vše je v tom zahrnuto? Kdo vám výzdobu zajišťuje?
Odpovědět
Profilova fotka
@pet23 nás to nestálo nic, bylo to zdarma,platili jsme jen květinové ikebany ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ferinka Nám to bude zařizovat jedna paní, s kterou se zná táta. Není to vyloženě nějaká kamarádka, prostě známá. Na cenu jsme se zatím neptali, ale zajímalo by mě, jak se to pohybuje. Budeme to mít ve školní jídelně, takže nějakou výzdobu by to chtělo a sami si to zařizovat nebudeme, určo budeme mít dost věcí na práci těsně před svatbou. Já se jí určitě zeptám na cenu, ale chtěla jsem mít aspoň trošku možnost porovnat ceny. My to budeme mít jakoby "pronájem" - nazdobí to a pak si to zase odnese.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?