Kde kupujete věci na svatební výzdobu?

Všechny zdravím, chtěla bych se zeptat, kde kupujete nebo odkud objednáváte věci na výzdobu? Myslím tím látky, blbinky na stůl, stuhy,.. Jelikož mám ještě víc než půl roku čas, napadlo mě něco objednat přes wish.com nebo aliexpress, ale mám strach z kvality. Máte prosím někdo nějakou zkušenost? Děkuji. Hezký den všem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@enbee Zdravím, větší věci doporučuji půjčit (ubrusy, potahy na židle, slavobránu, rautové sukně atd). To by Vás nákup z ali moc dobře nevyšel, starosti s tím, proclení, kvalita, vyčistit, prodávat, mně by se to nechtělo :) Jinak na drobnosti existuje i u nás spousta dobrých a levných eshopů. Nakonec se to kolikrát vyplatí lépe, hlavně když se Vám nebude něco líbit, můžete to vrátit. Když se na ali netrefíte do barvy stuhy, tak ji můžete leda tak vyhodit :-/ Já nakupuji na svatba-eshop.cz Hodně štěstí při plánování :)
Odpovědět
@enbee ahoj, ja temer vse kupovala prave na wish. Ali je pry levnejsi, ale me je wish takovy sympatictejsi na vyhledavani a celkove mi vyhovuje to uzivatelske prostredi, ale je to spis o zvyku. Co se tyce kvality, tak zalezi jak co, ja se vzdy divam na recenze a realne fotky pokud tam jsou, ale v nekolika pripadech jsem to i riskla a byla prijemne prekvapena. Je treba pocitat s delsim casem doruceni, ale u objednavky se Vam vzdy zobrazi, kdy bude cca dorucena, v mnoha pripadech mi zbozi prislo o dost drive, v nekolika pozdeji. Dulezite je dat si pozor na cenu, stejne zbozi tam nabizeji ruzni prodejci za ruznou cenu. Takze to chce hodne klikani, ja to vetsinou delam tak ze si dam do kosiku stejnou polozku od vice prodejcu a pak si v kosiku cenu porovnam a ty drazsi z nej vyhodim. Vyhodu to ma tu ze v kosiku hezky vydite i cenu za postovne, na to si je take dobre dat pozor. Nekdy ma prodejce polozku levnejsi nez jiny ale postovne zas vyssi, takze vas to muzu ve vysledku vyjit draz. Jinak pokud jednu polozku objednate vicekrat tak se postovne nasobi. Je pravda ze se veci nedaji vratit, nevyplatilo by se posilat je zpatky do Ciny, ale k reklamacim maji lepsi pristup nez nektere ceske eshopy, kde Vas vraceni zbozi ve vetsine pripadu stoji minimalne postovne. Resila jsem reklamace kdy mi zbozi asi ve dvou pripadech neprislo, tam mi bez problemu vratili penize, jednou mi zamenili zbozi za jine, tam bylo treba zaslat fotky, penize mi byli rovnez vraceny a zbozi mi zustalo. Takze za me bez problemu. Ze by se platilo za clo, to nevim ale pokud ano je napocitano uz v postovnem (pohybuje se od cca 20-300 v zavislosti na velikosti polozky). Jinak videla jsem veci z wishe i v renomovanych svatebnich obchodech, jediny rozdil mezi nimi byl ze byli minimalne dvakrat drazsi a mohli jste je mit hned. Jinak z wishe mam obalky, krabicky na svatebni mandle, latkove ubrousky, jmenovky, hromadu stuh, ruzne organzy, krabicku na blahoprani, nejakou bizuterii, tak kdyby te zajimalo neco konkretniho klidne mi napis do sz :)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte do mého alba většina výzdoby je z Aliexpresu. Z kvality sem byla příjemně překvapena, hlavně se dívejte na feedback podle toho sem se já řídila
Odpovědět
Profilova fotka
Podívej se na bazárek, tam je těhle věcí milion. Všechno jsem měla odtamtud a pak zase prodala. Je mi popravdě proti srsti, nakupovat takhle hromadu nových blbin z Číny, přijde mi to zbytečné.
Odpovědět
Moc vám děkuji za odpovědi! :-) Asi to udělám půl na půl :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební obchod a e-shop Praha 4 a Uničov - Svatební doplňky s.r.o.
Odpovědět
@enbee hodne dekoraci jsem nakupovala na svatbadekor.cz nebo pripadne doplnky na Optys.cz a vazicky napr z Ikei. Neco jsem dokonce mela doma jako napisy nebo drevene dekorace a ty nakupuju vesmes v KIKu a nebo Pepco. Jinak stuhy a organzy jsem mela z restaurace vypujcene, ty jsem nemusela kupovat. Ramecky na popisky take Pepco, tam to vyjde na super penize a vypada to krasne :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Moc Vám děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Využijte 15% slevu v naší kamenné prodejně dle otevírací doby nebo při nákupu v e-shopu. Poštovné ZDARMA nad 500,- Kč. SLEVA platná do 31.10.2019.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší máte nakoupit si dekorace z aliexpressu. My to tak také udělali. Měli jsme svatbu v létě a tak jsme to pak hned prodali dalšímu zájemci, takže nás výzdoba vyšla více-méně zdarma. Stačí hledat, je tam snad vše http://s.click.aliexpress.com/e/llQuqAwy
Odpovědět
Profilova fotka
Ja sehnala tady na bazaru, pak.Pepco a Kik jsou super zdroje drobnych dekoraci. A stuhy jsem objednala na Fili, jedini meli barvy, co jsem.chtela - po hodinach a hodinach patrani po ruznych galanterkach.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?