Kde koupím svatební dekorace v Olomouci nebo Prostějově?

Konkrétně organzu, perličky apod.
Odpovědět
Profilova fotka
To budete mít složitější obchůdek přímo se svatebními dekoracemi tu není. Myslím, že každý salon tak jo my bude mít ve své nabídce něco málo dekorací. Jinak ale doporučuji internet.
Odpovědět
Já jsem byla celkem překvapena v caxe ve vsisku u olomouce, ale musíš mít štěstí na paní, ne vechny dámy jsou tam ochotné, doporučuju paní Bučkovou ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobry den,mam v Prostejove kvetinarstvi a kamaradka svatebni salon tak klidne napiste co potrebujete a napisu vam jake mame ceny :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 letech
Profilova fotka
Výprodej skladových zásob za nejnižší ceny. Sleva na dekorace až 50%. Více do zprávy. Děkujeme 🌸
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Prosím o radu, máme hlavní výzdobu už vyřešenou, ale potřebujeme ještě někde nechat udělat uvítací ceduli, knihu hostů, jmenovky atd. Kde jste prosím sehnali? Ideálně něco online se spolehlivým doručením, moc díky 🙂
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od danikkk:

Prosím o radu, máme hlavní výzdobu už vyřešenou, …
@danikkk Ahoj, my jsme loni objednávali všechny tyhle tiskoviny včetně oznámení od Svatbomilky, tak na to zkus mrknout. Mají na výběr hodně možností, stylů, materiálů, možnost i vlastního návrhu ;)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od milli11:

@danikkk Ahoj, my jsme loni objednávali všechny t…
@milli11 Chci moc poděkovat za skvělou radu. Hned jsem objednávala a moc se mi líbilo, že jsem si mohla navrhnout vlastní motiv v tom editoru. Všechno přišlo a vypadá to ještě líp, než jsem si představovala, mám z toho radost a konečně se můžu už jenom těšit ☺️ koukala jsem, že dělají i fotoalba a fotoobrazy, to určitě po svatbě využiju.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?