Co si vyrábíte samy?

Ahoj nevěsty, prosím o info a tipy, co si vyrábíte samy doma? Všude čtu, jak si nevěsty samy vyrábí dekorace půl roku do předu a já nějak nemám inspiraci, co vyrábět a jsem nervózní z toho, že nic nevyrábím :D...díky za info (chystám se na noviny, pak tisk fotek do rámečků, ramínka na šaty a nevím :D)
Odpovědět
Profilova fotka
@deniiinka Ahoj, budu vytvářet výzdobu na auto a pak jsem si vytvořila svatební oznámení ;-).. Já teda taky nic nevyrabim ;-)
Odpovědět
Já vyrábím jen oznámení. :-)
Odpovědět
Ahoj, ano taky patřím mezi ty, co si rok dopředu začaly vyrábět dekorace, doplňky a různé blbosti :-D :-D Dělala jsem to po večerech a ve volných chvílích, moc mě to bavilo :-) Zde můj seznam a tipy: Svatební noviny - dělané ve Wordu, poté vytisknute doma na tiskárně, udělala jsem dírky derovačkou a svázala jutovým provázkem Kniha hostů - koupený obyčejny bezlinkovy diář A4, ozdobila jsem do stylu svatby, úvodní stránku jsem dělala ve Wordu a pak nalepila, aby to mělo nějakou grafiku Různé letáky do rámečků - rámečky jsem koupila v IKEI a letáky vytvořila ve Wordu (např. Fotokoutek, Svatební noviny, harmonogram....) Truhla na obálky - koupená bílá krabice v IKEI, doma ozdobena, udělaný výřez na obálky Girlandy - udělané z papírových srdíček a jutového provázku (novomanželé, fotokoutek...) Rekvizity do fotokoutku - Word Menu a napojove lístky - napsáno ve Wordu, vytisknuto na klasickém papíře a podlepeno kraftovym papírem Jmenovky - tvrdý papír, kraftovy, dřevěné srdíčka a stojanky dřevěné jsem koupila Srdce jako dekorace na obřadní stan - srdce pletené z proutku jsem koupila v obchodě a Ozdibila krajkou Ramínka na šaty - koupené dřevěné bílé ramínka za pár korun, vytvořila jsem mašle, nevěsta z krajky a ženich z juty, nápisy udělala lihovym fixem, aby to drželo Fotky na ,,fotostrom" -viděla jsem na Pinterestu a hrozně se mi to líbilo. Vytiskla jsem fotky, podlepila tvrdým papírem a budu je věšet na jutovy provázek pomocí kolicku na stromy či v našem případě dřevěné kuly, co jsou u penzionu Vázičky - vázičky ze zavarovacek zdobené jutou, krajkou a dřevěnými srdíčky, různé druhy Mám i vázičky ala žárovky. Ty jsem si koupila od paní na bazaru, ale jinak bych je taky dělala. Budu zavěsovat na jutovy provázek :) Svícny - koupené skleněné male svícny v IKEI, dozdobene doma Nó a některé koupené věci jsem si dozdobovala.. Třeba dřevěnou krabičku na prstýnky z Aliexpressu.. :-)
Odpovědět
len oznameni a den pred svadbou trochu prizdobim sal (dam kytky do vazy, rozmiestnim menovky a sviecky, povesam par fotiek). volny cas travim radsej so snubencom, nez vyrabanim zbytocnosit 8-)
Odpovědět
@pvln34 To že člověk něco vyrábí neznamená, že netrávím čas s přítelem :-D On se rád zapojuje, chceme to mít pěkné a podle svých představ :)
Odpovědět
@werrys Děkuji za vyčerpávající a inspirativní odpověď :)
Odpovědět
Já dělám sama oznámení, vyvázky, výzdobu, vázičky. Vyzdobím si sama kostel a sál. Píšu jména na jmenovky.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si skládám jeřáby z origami na vyzdobení místa obřadu (bude v lese) chci jich mít aspoň 200 možná víc, budu vyrábět vázy z prázdných lahví od vína a sektu (z Pinterestu), sama budu dělat bránu na obřad, fotostrom, jmenovky, ramínka, lopatku a smetáček, nápisy z korkových zátek (BAR, LOVE, atd.), pompomy, chci zdobit párátka, dělat girlandy ze srdíček, závěsy ze srdíček, nápisy na pokoje (jména kdo kde spí, ale nějak kreativně), svícny, krabici na přání, atd... Vim, jsem blázen a možná toho nakonec tolik nebude, ale přítel jezdí z práce dlouho, tak se aspoň zabavim. A navíc mě takové věci baví. :-)
Odpovědět
@misakuba2020 Jé,taky skládám jeřáby, pomáhá mi ségra, prý jich je už hodně 😁 Dělám si výzdobu, oznámení,závoj a sukně pro družičky.
Odpovědět
@misakuba2020 Aspoň další blázen jako já :-D Mě to taky hrozně baví, je to pro mě relax a zábava. Pak mám z toho větší radost, než si to koupit. Dneska jsem vyráběla ,,boho" kruhy s květinami na zavěšení :-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
S dekoracemi jsem to moc neprožívala, měla jsem nějaké běhouny na stoly a stuhy z bazárku, takže s tím žádné vyrábění nebylo, a u našich jsem naškubala břečťan, ten se taky vyrobil sám. :-) Vyráběla jsem akorát látkové ubrousky (měla jsem čerstvě doma šicí stroj, tak jsem ho potřebovala na něčem nenáročném vyzkoušet), pak jsme si dělali sami oznámení a pak různé věci na hry - kartičky, mapu... (neměli jsme klasické svatební hry) a pak už jen takové drobnosti jako vývěsku, kdo spí v jakém pokoji, jak si v samoobslužné čajovně uvařit jaký čaj a podobně. Nic velkého jsem nevyráběla. I bez vyrábění s tím bylo organizace až až. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@werrys Mě to také strašně bavilo, ale asi patřím mezi extrém tady :-D. Vyráběli jsme si vše od oznámení, vývazky, přes výzdobu, podsedáky, svíčky, přebrušovala jsem staré židle a jiné vykopávky a manžel dělal fotobudku. Z dekorací se dají snadno vyrobit obruče na fotky, vázy, zápichy do jednohubek, pompomy, girlandy... @deniiinka nervozní být určitě nemusíš, někoho to baví, tak tomu věnuje mega času, někoho ne a radši dělá jiné věci. Je to něco navíc, co na svatbě není nutné :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ja nic nevyrabim 😂😂. Jediny co, tak jsem objednala etikety na vina a to jsem nalepila na to vino. Nic vic. Vsechno nechavam na dekoraterce nebo si objednam. Nejsem na to manualne zrucna a ani me to nebavi 😃
Odpovědět
Ahoj holky, také něco málo vyrábím. Ze začátku mě to bavilo, ale teď mě to začalo "vysávat". :-D Ale když mám náladu, tak mě to přeci jen baví. ;-) Tvořím Svatební noviny ve wordu - pěkná dřina. Různé texty do rámečků jako např. Návod do fotokoutku, harmonogram, nápojový lístek, apod... Starý kufr chci renovovat - na svatební gratulace. Girlandy - ze srdíček k zavěšení na veliký balkon nad námi. Rekvizity do fotokoutku. Jmenovky z kolíčků - budu připínat na skleničku s přípitkem. Dále papírky na rady do manželství a takovou anketku ze svatby - nevím, jak to uspěje. Uvidíme....co mě ještě napadne vytvořit. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Update: Tak jsem přecijen něco vyráběla. 😄 Upravila jsem košík tak, aby se do něj dala vkládat přání a nešel otvírat a vážu mašličky na auta, na zrcátka - použili jsme širší stuhu a navázali jsme na ní organzu jako mašli.
Odpovědět
Profilova fotka
Svicny ze zavarovacek, svatebni oznameni, jmenovky (mame suche listy kavovniku a na ne napsana jmena), darecky pro hosty (nas dzem), do ramecku popisky (gratulace a prani, fotokoutek), menu na stoly, cedulky + mapa (budeme tam mit hodne lidi z ruznych mist CR). A to je asi vsechno
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?