Co si myslíte o trojbarevné kombinaci barev na svatbě?

Profilova fotka
Ahoj, mám takové dilema. Můj budoucí manžel je američan a chce na naší svatbě českou vlajku .. bohužel to neladí k lilu a viole. Tak nás napadlo udělat svatbu v trojbarevné kombinaci. Modrá, červená a bílá. Barva jak americké vlajky tak i české a jde to k té šíleně velké vlajce kterou můj drahý snoubenec koupil. Ale jde to vůbec? Udělat trojkombinaci? Co si o tom myslíte vy.
Odpovědět
Profilova fotka
@maizee Myslím, že to může být moc pěkná kombinace a využijete obě vlajky.)
Odpovědět
Profilova fotka
Všechno jde udělat tak, jak si to vymyslíš ;-) Pokud teda nepotřebuješ mít svatbu jak z módního časopisu ;-) Já bych do toho šla, je to hezky symbolické spojení obou zemí a obou vlajek. A měla bys fakt v pravém slova smyslu originální svatbu. Držím pěsti a už teď se těším na fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim si, ze ot neni vubec zadny problem:-) dekoraci najdes spoustu, jen jde o to je vhodne nakombinovat:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maizee Myslím, že na trojkombinaci není vůbec nic špatného. Navíc jsou i takové nevěsty, které barvu svatby absolutně neřeší a mají to prostě barevné, je jedno jak. Ale když se to tak vezme, tak pořád to máš v podstatě dvě barvy - modrou a červenou. Ta bílá bývá dost často automaticky přidávaná, aniž by se vnímala jako právě ta barva svatby. Bílá je prostě svatební klasika.
Odpovědět
@maizee trojkombinaci, čtyřkombinaci, cokoliv :-D fantazii se meze přeci nekladou! Je to jenom o tom, jak si to uděláte vy dva ;-) Já ani nevím, kolik barev jsme měli my, přizpůsobovali jsme to místům, kde se konal obřad a pak hostina. Hlavní byla oranžová, ale postupně se rozhodlo, že to uděláme celé tak nějak v přírodních barvách. Nakonec to skončilo jako kombinace bílé (klasika :-) ), oranžové, hnědé a zelené, minimálně jen nějaké stříbné detaily. Jak to vypadalo se můžeš podívat u mě v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
No já mám strašně ráda barvy a návrhy interiéru. Můj snoubenec výzdobu na mě. Akorát mě překvapilo jak dotáhl domů tu hrozně velkou vlajku tak mě napadlo, že by se to dalo nějak zkombinovat aby ty vlajky nebyli jako strašidla místnosti. Už mám nějakou představu, ale nevím zda mi to výjde. Ale pokusím se naši hostinu zachránit, aby proběhla hladce :D
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs moc krásné, něco takového bych chtěla. Jednoduché a přitom barevné. Doufám že mám dost odvahy a fantazie něco takového udělat ale v našich barvách. Moc ti to tam slušelo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja si o trech barvach myslim jen to nejlepsi. I my budeme mit trojkombinaci bila, cervena, zelena a moc se na to tesim :-)
Odpovědět
@maizee moc děkuju, ale myslím, že odvahy netřeba :-D nám se to prostě nějak tak postupně sešlo. Kdybych to takhle vybírala od začátku, tak si řeknu, že tyhle barvy nemůžu nikdy dát dohromady (zvlášť třeba s těma stříbrnýma doplňkama :-D). Ono ti spíš pak dodá šmrnc to, že to máš k nějakému tématu - jako vy máte ty vlajky a má to svoje opodstatnění.. pak je to hned o něčem jiném než když se prostě jen vezmou barvy bez ladu a skladu a nějak se to splácá.. Mně se třeba vždycky i hodně líbilo, když to bylo celé v jedné barvě, ale odstínované (třeba od béžové až ke zlaté, to je luxus :-) ) - naopak se mi nelíbí jen ostrá dvojkombinace, celé je to pak takové "tvrdé".. tedy to je jen můj názor / vkus :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já mám trošku už představu o tom. Ale pouze o obřadu, ta hostina se mi vždycky nějak rozprchne různým směrem. A pak nevím, kde začít. To potřebuje trochu více odvahy a fantazii k tomu. Aby to bylo elegantní, krásné, na oči příjemné a navíc levné, abychom měli něco ještě do základů života v Česku :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, také nyní řeším barvu svatby. Napadlo mě červeno-oranžovo-žlutou. Něco jako červený grep..... taková ta barva např. růží, které jsou orazžovožluté, ale na okraji červené. Víte co mám na mysli? A co si o této kombinaci myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím že je to dobrá kombinace s tou se dá velme dobře pracovat :D
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?