Zimní svatba - Ivory těhu šaty, čím je doplnit?

Zdravím a prosím o radu, tip. :-) Máme zimní svatbu s obřadem venku na louce. Budu mít těhotenské jednoduché šaty v Ivory barvě. Jde mi o styl i pohodlí, tak zvažuji, co k nim. Na nohy se nabízejí válenky. Vršek stále nevím, zda jen svetr a šál a nebo pořídit kabátek. Ráda bych toho oblečení využila i na běžné nošení, protože není jen tak sehnat těhu oblečení. Také si nejsem jistá, jakou zvolit barvu bot a vršku k těm šatům. Řešíme oblečení i pro partnera, zda oblek a kabát nebo třeba chinos, košili, vestu/svetr a blejzr. Svatba je laděná více přírodně. Děkuji.
Odpovědět
Mně se hrozně líbí toto
Odpovědět
Nebyla by fotka šatů?
Odpovědět
@simsamsim Mně taky :-), akorát takovýhle zavinovací svetr nemůžu sehnat.
Odpovědět
@stastnevdana
Odpovědět
Profilova fotka
@simsamsim to je krasa😊 kdyby byla zaruka snehu, tak bych brala zimni svatbu😊
Odpovědět
@pavlina248 Zavinovací svetr by byl fajn, a ladila bych ho k botám. Bílá barva bot je blbost, protože takové boty jsou k čemukoliv jinému nepoužitelné (pokud to nejsou tenisky). A černé nebo tmavé se taky nehodí. Takže bych se snažila odpíchnout od bot a najít nějaké kotníčkové nebo kozačky ve světlých přírodních tónech. A podle toho pak doladit svetr. Určitě bych nešla do nějakého kožíšku z půjčovny ani do kabátu. U bot je taky potřeba vzít v úvahu místo svatby. Zasněžená louka je sice romantická představa, ale taky může být břečka nebo bláto, může pršet. Takže by to asi neměly být třeba semišové boty, ale něco, co horší podmínky ustojí. Válenky mi k šatům ale stylově moc nesedí.
Odpovědět
@iviiiii já taky :))
Odpovědět
Já bych pořídila nějaký pěkný teplý kratší kabátek (třeba i světle béžový s beránkem, když je svatba přírodní) Zvlášť když jsi těhotná, tak bych neriskovala nějaké prochladnutí. Aspoň nebudeš nervózní, když budeš někde postávat dýl, než jsi předpokládala, nebo když bude horší počasí... A kabát pak ještě využiješ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlina248 ty jsou krásné,odkud jsou? Dneska jsem viděla nevěstu v koziskovem bokerku s dlouhým rukávem. Ale světlý svetřík by byl též super. Nebo krátký kabátek lemovaný kožíškem. Líbí se mi i pléd přes ramena, sepnutý broží nebo zavázaný na mašli. Možná se taky budu vdávat v chladném období a taky těhotná,takže též přemýšlím o oblečení. Boty jsou kumšt,já mám jen bílé kozačky jinak nic. A jsem malá,takže ideálně něco s podpatkem.
Odpovědět
@stastnevdana Díky za tipy. :) boty jsou fakt problém a jsem smířená s tím, že pokud seženu, tak jenom na ten obřad venku, a pak je už neunosím. Ten svetr je další problém, opravdu nemůžu nic sehnat. Kabát bych využila určitě, takže to pořád neopouštím. A dokonce mě napadlo upustit od světlých barev a vrškem to trošku zpestřit, napadá mě barva vínová, fuchsie, protože jsem zimní typ a tyhle barvy mi sedí. obávám se, že jen ve světlých barvách budu jen unylá. Kožíšek; souhlas, ten vůbec nechici. Jinak, kozačky mám, ale právě, že v tmavé barvě, bohužel.
Odpovědět
@pavlina248 A nezvládl by ti někdo podobný svetr uplést? :-) ten na obrázku zrovna moc složitě nevypadá, je to kardigan bez zapínání natažený trochu do strany, kde se zaváže. I já bych ho nejspíš zvládla, a to nejsem exttra zkušená. A pokud by byl ze silné vlny, hotový by mohl být docela rychle. Vzorů zadarmo je na internetu mraky. To jen takový tip na případné alternativní řešení, pokud máš šikovnou tetu, babičku, kamarádku... :-)
Odpovědět
@pavlina248 Ta vínová by mohla být dobrá, určitě by se v té barvě sháněly snáz boty. Doladila bych to kyticí a mohlo by to vypadat hezky.
Odpovědět
Článek se načítá
@andelka Děkuji, šaty jsou od Tiffany Rose, tady se nedá skoro nic sehnat.:) Pléd je taky nádhera, ten by se mi taky líbil, ale fakt nevím, jak moc riskovat počasí. Ale tu hodinu venku by se to mělo prostě dát. Uff, podpatky, tak to je velká odvaha, to já fakt nedám. :) Přeju prima svatební přípravy. ;)
Odpovědět
@qetinka86 Děkuju moc za dobrou radu. :) bylo by to ideální, nechat si uplést, sama bohužel to nedám. Ale nikoho takového v okolí nemám. :(
Odpovědět
@stastnevdana Díky! :) s tou kyticí to právě takhle chci. Zkusím jít touhle cestou, snad by tz boty byly takhle fakt lepší. :)
Odpovědět
@pavlina248 já jsem měla taky v záloze nádherný háčkovaný pléd po babičce, ale měla jsem svatbu v září, v zimě v tom hodinu stát venku podle mě nevydržíš. I když kolem mě bylo všem taky docela chladno, a já, největší zmrzlina ze všech, jsem byla v pohodě celý den jen v šatech, asi adrenalin :-D Jinak záleží taky na materiálu, v bavlněném svetru nevydržíš, a málokterý svetr, co se dá v ČR běžně koupit, je vlněný, max polyester/polyamid... A bude skrz něj foukat vítr. Šaty jsou dost otevřené, ale pokud by to šlo, asi bych si vzala už nějakou termo vrstvu pod ně, nebo zkusila sehnat pěkný kabátek... Extra pokud jsi těhotná, není nejlepší nápad kvůli svatbě nastydnout.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?