Vyměnit šaty 14 dní před svatbou - je to moudré?

Ahoj, potřebovala bych radu: jsem ve 25. týdnu těhotenství a za necelých 14 dní se vdávám. Šaty jsem si vybrala s rezervou už asi před 3 měsíci a jsou mi docela v pohodě. Co mě ale trápí je fakt, že se bojím, že mi korzetové šaty budou vadit na bříško a že se budu celý den trápit. Paní v salónu mě přemlouvá, že to určitě bude v pohodě, ale já si tím tak jistá nejsem. Původně jsem nechtěla žádný antický střih, protože se mi tolik nelíbily, ale teď si myslím, že to za trochu toho pohodlí stojí. Co si myslíte vy? Je lepší to trochu přetrpět a mít překrásné šaty, nebo dát přednost pohodlí? Díky
Odpovědět
@ancikj ahoj, moje segra je teď v 25tt a vdává se až 21.června. Také nechtěla antiku, tak má vybrané korzetovky s volnějším bříškem s tím, že koupíme dvě šněrovačky, abych jí to jednou utáhla pevně přes prsa a druhou jí budu utahovat/povolovat bříško podle potřeby...máš někde fotku tvých šatů?
Odpovědět
taky bych to tak vyřešila.. prostě je neutahovat aby tě to škrtilo, případně během dne poupravovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ancikj ja bych teda dala prednost pohodli, ale zalezi jenom na tobe. Nebo bys mohla mit ty svoje saty na obrad a kdyz by ti pak nebyly pohodlne, tak se prevleknout do jinych... :-)
Odpovědět
Dneska jdu ještě na jednu zkoušku, pak se definitivně rozhodnu... fotku sem potom dám. Ach jo... říkám si, že možná jenom panikařím s tím, jak se den D blíží a zbytečně přeháním. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@ancikj ahojky. Moje zkusenost ze svatby pred tremi tydny v 19tydnu tehu. V saloni mi saticky byly hdne pohodle, korzet mely ukonceny mekkym prechodem a rikala jsem si, ze to urcite vydrzim - nemam skoro zadne brisko. Bohuzrl opak byl pravdou :-( Dost jsem cca po 2-3 hod zacla "trpet" a byly mi neprijemne. A v sedu u spolecne polevky se mi udelalo lehce z mdlo. Takze moje rada zni - hodne to zvaz i vzhledem k umisteni korzetu nad brisko atd. Koukni do alba, kde koncil ten muj. Naprosto uprimne rikam - kazilo mi to dost naladu a bralo energii.
Odpovědět
Myslím, že antické jsou pro těhotnou nevěstu mnohem vhodnější, rozhodně krásnější.
Odpovědět
Ahoj, já jsem taky ve 25. týdnu a vadí mi kolikrát i sukně do gumy :-D že bych si vzala na sebe korzet si vůbec neumím představit a to mám břicho docela malé, radši to pořádně promysli, za 14 dní může být i docela teplo a v kombinaci s tím, že tě bude někde něco škrtit a bude se ti blbě dýchat by to mohl být dost vopruz :-) Navíc antické šaty jsou pro mě jedny z nejhezčích :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za sebe můžu říct, že jsem v těhotenství začala nosit těhotenské oblečení dost brzy, i když jsem ještě neměla žádné bříško, protože jakékoliv těsnější oblečení mi na břiše strašně vadilo a tlačilo mě a bývalo mi z toho špatně. Osobně bych tedy šla do pohodlných šatů volných přes břicho...:)
Odpovědět
Tak mám vyřešeno: rovnou jsem šaty změnila na antické... vybrali jsme nakonec s paní takové, které se mi opravdu líbily. Navíc, jak jsem o tom přemýšlela, tak jsem byla rozhodnutá k výměně ještě před tím, než jsem vyrazila na tu zkoušku. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?