Hodí se k sobě ivory svatební šaty a bílý oblek?

Profilova fotka
Co myslíte, hodíte se k sobě tato barevná kombinace? Ženich čistě bílý oblek s proužkem, měl by ještě bílou kravatu a červenou košili, a nevěstiny šaty v této barvě? Jaká je to vlastně barva? Ivory?
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 Už to máš koupený?? Takhle když to vidím na fotce vedle sebe, vypadají šaty špinavý... ale možná se to ztratí, já bych rozhodně dala ženichovi tmavý oblek.
Odpovědět
Taky hlasuju pro tmavý oblek k těmto šatům... Jinak šaty mi přijdou podle fotky jako ivory.
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 Na fotkách i ve skutečnosti tato kombinace nebude sedět. Vaše šaty budou vypadat jako špinavé oproti obleku ženicha. Aspoň tak nám to vysvětlovala paní při kupování obleku a košile.
Odpovědět
ja neodporucam biely oblek vobec, za absolutne ziadnych okolnosti, pripajam sa k ostatnym nevestam a hlasujem za cierny. a saty su skor starobiele (off white) ako ivory (ivory taha viac do zlta). drzim palce s pripravami.
Odpovědět
Profilova fotka
svetle obleky se mi na svatbach vubec nelibi, je to malo kontrastni. a podle teto fotecka, jak jiz bylo psano lepsi tmavsi, nemusi byt uplne cerny, ale tmave sedy, neco takoveho si pritel poridil, nechtel zcela cerny. :-)
Odpovědět
Nehodí, buď jiný oblek, nebo jiné šaty..
Odpovědět
Profilova fotka
Světlý oblek se k těm šatům nehodí, zvol černý,takhle ty št vedle toho vypadají špinavé
Odpovědět
Přidávám se k již zmíněným názorům,...taky doporučuji změnit oblek, nebo šaty.
Odpovědět
@masim89, taky jsem pro, zvolit jinou kombinaci. Toto se dost "tluče" a šaty vedle obleku vypadjaí zažloutlé..
Odpovědět
Tato kombinace se dohromady nehodí nejen barvami, ale i řádky na saku a zdobením na šatech, které je oblé. Bílý oblek pro ženicha je vhodný tak na pláž....
Odpovědět
Nehodí.
Odpovědět
Nehodí. Navíc jak píše torpen, bije se to celkově, ne jen barevně. A to sako se mi ani nelíbí - i když to je samozřejmě jen subjektivní věcí názoru...
Odpovědět
Článek se načítá
sako vypadá k těm šatům sportovně a ty šaty vypadají, že už mají něco za sebou, k tomu saku bych volila nějaké hladné, jednoduché ale pro mě je favorit oblek tmavý
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdy dva odstiny bile.A za mne i nikdy svetly oblek, navic s cervenou kosili...to mi prijde hodne kycovite.
Odpovědět
Osobně bych vyměnila oboje.Ty šaty korzet -sukně to se nosilo tak před 10 lety neber to ve zlém..Máš spoustu času do svatby, tak můžeš ještě leos případně změnit ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?