Šaty Madora

Profilova fotka
Ahoj holky :-) vím, že diskuzí na toto téma je tu spousta, ale chtěla jsem vás poprosit, jestli by jste sem nehodily fotky šatů, které jste si nechaly u Madory šít. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych ráda viděla fotky :-) do salonu jsem objednaná na březen a jsem celá nedočkavá a nervózní, jestli vůbec budou šaty vypadat jako na fotkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Spokojenost:)
Odpovědět
Profilova fotka
Koupila jsem je od jedné paní tady, která si je nechala taky šít v Madoře.:-) Krásná čistá a precizní práce.
Odpovědět
http://www.beremese.cz/blog/capybarka... http://www.beremese.cz/blog/syroovka/...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoji, taky mám zálusk na Madoru, ale strachuji se, jak dopadnou v realitě. Kolik u nich šití takových šatiček vychází? Děkuji za odpověď.
Odpovědět
Ahoj bud v klidu ☺saty budou vypadat jeste lip nez si myslis. Svadlenky tam jsou hrozne sikovne a i dobre poradi. Ceny ruzne, ale velmi slusne od cca 8000-12000. Moje saty mam na bazaru.
Odpovědět
Profilova fotka
@monij Opravdu se nemusíte bát, šaty jsou krásné a kvalitně zpracované budete určitě spokojená.
Odpovědět
Ahoj! Musí člověk kvůli ušití šatů přímo do Mikulova? Nebo je možné navštívit nějaký spolupracující salon v Brně? Našla jsem si, že v Brně jsou dva salony spolupracující s Madorou. Ale ani u jednoho jsem pak značku Madora na webu neobjevila.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirkaema Náš salon také spolupracuje s Madorou a tak si i u nás můžete vyzkoušet a objednat tyto šaty, které si pak můžete koupit a nebo jen půjčit :-) . Budete-li mít cestu do Prahy, ozvěte se a můžeme se domluvit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
já mám šaty z Madory. Nyní je prodávám v bazaru :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Ahoj, taky jsem zvažovala ušití šatů v Madoře. Mám trochu netypickou postavu, bála bych se výsledků, nemusí to vždy dopadnout dobře. Ale pokud bych se rozhodla, Madora by byla jedna z možných alternativ. Myslím, že šaty mají docela hezké, pokud nechceš zrovna exkluzivní značkový model, tak jsou jejich šaty dostupné.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@modeno1 Tim spis bych volila usiti satu na miru. Ja taky nejsem zrovna soumerna (mam dost velka prsa k obvodu hrudniku a nenosim zrovna velikost 38) a vubec jsem nemela chut a naladu behat po salonech, tak jsem se rovnou objednala do Madory. Usili mi krasne saty podle mych predstav a pani rikala, ze bych v salonech mela asi problem vybrat dobre padnouci saty. Takze za me spokojenost :) Na fotky teprve cekam, jakmile budu mit, pridam sem fotku satu ()
Odpovědět
@modeno1 Byla jsem tam minulý týden, taky mám trochu atypickou postavu. Paní byla naprosto skvělá, i když jsem měla nějakou představu, tak jsme vyzkoušely různé styly a nakonec jsem je musela trochu změnit, protože by mi neseděly. Vzala míry, během necelých 2 hodin ušili korpus a pak už jen pojedu na finální úpravy a rovnou si je vyzvednu. Cena šatů 8900 Kč plus spodnička 500 Kč, takže super.
Odpovědět
Profilova fotka
Já nevím, šaty jsou ve výsledku pěkné, ale když si vzpomenu co si tam letos prožila kámoška... jednou ji ušili tak že ji vůbec neseděli, řekli že to spraví, na druhé zkoušce to opět nesedělo a ještě zapomněli na vlečku a nakonec jí řekli, že tento typ šatů se na její postavu nehodí.. No tak to jí měli říct hned že.. Nakonec jí ušili nové..ale těch nervů co jí to stálo a došlo i na slzy..Stejnou zkušenost mám i od své sestry, ta sice neměla šaty z Madory, šila jí je švadlena. Když si necháte ušít šaty, dle své představy, nikdy nevíte jak budou ve výsledku vypadat.. obě dvě teď tvrdí, že už by si šaty nikdy ušít nenechali.
Odpovědět
@shelbynka Tak to je jasný, že to je trochu risk, ostatně jako všechno na míru.
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám pár fotek těch mých z Madory :-)
Odpovědět
@zuza2612 tvé šaty jsou moc pěkné! Na kolik tě vyšly? Vybrala sis šaty z jejich kolekce nebo jste společně navrhly úplně jiné? Je to u Madory možné navrhnout úplně nové šaty dle tvých představ, fotky? děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@k_klarca Dekuji :) Staly 9300 vcetne spodnice. Toto je jen trochu upraveny jejich model, chtela jsem nahore vic krajky a prijela jsem s obrazkem, ktery byl hodne podobny tem jejich satum. Takze u me moc zmen nebylo. Ale co vim, tak jsou pry schopni usit (temer) cokoliv :) Zkusila bych jim poslat fotku sat s dotazem, zda jsou schopni takove saty usit a za kolik.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Zdravím dámy, nemáte některá šaty z Madory na prodej, prosím? Praha a okolí. Nejlépe čistá bílá, tylová sukně, krajkový vršek, popř.krajkové bolerko s 3/4 rukávy. Vel.40, výška 170 a více. Budu potřebovat na srpen. Děkuji Aneta
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj nevěsty, na Facebooku jsem už viděla novou kolekci na rok 2017. A hned jsem se zamilovala do šatů Chloe. Už jste novou kolekci také viděly a jak se Vám šatičky líbí? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla spokojena moc! Zrovna šaty prodávám, můžete se mrknou u mě v bazárku. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?