coverphoto
Neaktivní

k_klarca

Klára
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 16. zář 2015
Info o svatbe
Svatba byla 17. 9. 2016
2779
dní po svatbě
Aktivita
6 příspěvků ve fotoblozích
56 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +21
Svatební album
Klára a Jaroslav
17. 9. 2016 Olomouc | 25 fotek
svatební šaty
Paulina - svatební salon Brno
1* úžasné! Úžasné byly majitelky salonu - pomohly mi s výběrem tak dokonale, že každý za mnou chodil a chválil mi šaty - jejich zásluhou jsem nevzala jiné. Šaty mi přesně upravili, dokonale vyčistili a nažehlili, všechny doplňky jsem k nim měla v ceně. Jsem velice spokojená a rozhodně, všema deseti doporučuji salon Paulina :-)
hostina
Moravský grunt, Olomouc
5 Nedoporučuji tuto restauraci, protože i přes klady, který Grunt má, si odnášíme ze svatební hostiny zklamání a lítost. Nedostatek obsluhujícího personálu (3 lidé na 52 hostů), tedy dlouhé čekání na pití a občas nutnost dojít si na bar by se dalo prominout, ale arogantní až drzý přístup číšníka a majitele, neochota obsluhovat naše hosty a jejich otrávený výraz se postaraly o to, že zážitek ze svatby si bohužel budeme navždy spojovat s lítostí, že jsme si toto místo vybrali, s pocitem studu za personál, jakým způsobem jedná s našimi hosty i nervovým napětím, které panovalo, kdykoliv jsme od nich něco potřebovali.
1* paní Mikulíková je výborná zlatnice. Po odmítnutí od množství jiných zlatníků mi byla schopna vyrobit prsten přesně podle mých představ. Její práce je precizní, výsledek vás nadchne, velmi ráda doporučuji
květiny
La plevela, Brno
1* dokonalou svatební kytici vám uvážou jedině v La Plevela - kytice jsou nápadité a vždy krásné, floristka přesně zpracuje vaši představu a zachytí styl svatby. Ceny jsou příjemné, domluva bezproblémová, naprostá spokojenost je tak zaručena.
make-up
Make-up artist & Hair stylist Diana Navrátilová
2 Velmi milá slečna, která ráda dojede k vám domů. Líčení je pěkné, vydrží celý den. Není však kadeřnice, proto náročný, profesionální, složitý účes nečekejte. Abyste byli maximálně spokojeni, je třeba mít konkrétní představu_obrázek. Výborně hodnotím spolehlivost, vstřícnost, vyhovění s druhou zkouškou i to, že účes s líčením vydržel po celý den.
hudba
Fantajm music band
1* Fantajm music band - Fantajm music band - Profesionální kapela s příjemným jednáním a vystupováním. Všechno, co jsme si domluvili, platilo, a my tak můžeme kapelu stoprocentně doporučit. Oceňujeme výborný výběr písní, kvalitu hudebního zpracování, výborné chování všech členů kapelu - byli senzační
dorty
Petra Ondrová, Troubsko u Brna
1* Dort od paní Ondrové byl pro nás největším překvapením. Na základě našeho popisu prostřednictvím mailu paní vytvořila vzhledově i chuťově dokonalý dort, který bez problémů vydržel i několikahodinový přejezd autem. Cena byla velice nízká.
Žádné příspěvky