Platí se za poškození šatů při navrácení v Šaty Go Home?

Profilova fotka
Holky, kdo jste mel pujceny saty z tohoto salonu jak probihalo vraceni? bez problemu? A co v pripade ze se Vam povedlo je poskodit? Jake byly sankce?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, ja si tento salon nemohu vynachválit. Šaty budu mít od nich na 11.7.a s kým jsem mluvila a tady četla, tak všechny spokojený. Mohu jen doporučit, výborný přístup, maximálně se Ti věnují a šaty mají nádherné, obrovský výběr :-). Jestli jsou z Chiny, tak to netuším, ale když jsme u toho, co v dnešní době není vyrobeno v Číně? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misacek33 No vidíš, já z tohoto salonu teda taky zrovna nadšená nejsem. Byla jsem v něm jako v prvním právě na základě recenzí tady a pak ještě v dalších 3, a Saty Go Home pro mě byly nejhorší. Většina šatů mi nádherných nepřišla, slečna byla sice ochotná, ale vlastně mi vůbec nic nedoporučila a nechala mě, ať si vyberu sama. Což byl trošku problém, protože šaty byly namačkané na stojanech a pořádně nebyly vidět. Slečna mi pak jenom do šatů pomohla. Víc mi ale vadilo, že vůbec nerozlišují velikosti a styl "vyberte si úplně cokoliv, všechno na vás upravíme, tři čtyři čísla nahoru nebo dolů žádný problém" mi opravdu nevyhovuje. Ale zase neříkám, že si tam někdo nemůže vybrat krásné a padnoucí šaty, i tady je takových nevěst hodně. Nemyslím si, že by tam měli vyloženě padělky, možná to neumím poznat, ale některé šaty vypadaly pěkně, jiné mi přišly už zašlé. Prostory mají taky celkem pěkné, ale holt to ale prostě není salon pro mě. Odcházela jsem s tím, že asi budu mít velký problém si někde vybrat šaty, ale ve všech ostatních salonech to bylo úplně jiné, jak výběr šatů, tak přístup a pomoc personálu.
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia Tak to jsem moc ráda, že jinde se Ti líbilo více. Je pravda, že zde nějaké šaty jsou "zašlé a opotřebované". Já chtěla čistě bílé šaty a těch tu tedy tolik nemají na výběr, mají tam naopak mraky šatů ve slonovinové a šampáň barvě :). Mě slečna také řekla, ať se mrknu a vyberu, co bych chtěla vyzkoušet a pak mi sama doporučila a vybrala ještě další. S těmi velikostmi to je ale tak všude, co jsem byla. Díky šněrovačce je rozpětí velikosti opravdu široké :-), že by upravovali styl, to mi tedy neřekli. Jinak jsem tam byla ještě včera si šaty vyzkoušet s botami a slečna říkala, že jdou znovu do kurzu bílé šaty, tak že budou objednávat a také pro malé drůžičky přijdou :-).
Odpovědět
Za mě teda taky bohužel nejhorší zkušenost :( Slečna byla sice moc milá, ale jinak jsem si musela šaty najít sama a na těch stojanech opravdu špatný hledání. Navíc teda potřebuju větší velikost a tam něco najít byl opravdu probém :( Ještě mi teda celý ten salon přijde takový zašlý, jakoby špinavý.. ale možná je to jen dojem, nějaký odraz těch krémových šatů :) A musím říct, že mě trochu znervozňovalo tam chodit a koukat po stojanech, když si tam další tři nevěsty zkooušejí šaty a já se tam mezi nima proplétám.. Přišly mi i dost vysoké ceny, ale to je asi subjektivní.. Takže jsem taky odcházela zklamaná a otrávená :(
Odpovědět
Profilova fotka
Tyjo, ja z nich byla uplne paf a prijemne prekvapena :)) Salon mi prisel uzasnej, narozdil trebe od Pankracke Adiny, pani poradila a pak nosila sama co by mi doporucila, z tech jsem si nakonec vybrala. Saty pujcovne mi prislo normalni. Srovnatelne s Adinou i Nevestou ..... a kdyz jsem druhej den po zaplaceni zalohy prisla znovu ze si je chci zkusit a ukazat svedkyni, bez problemu me do nich nasoukali ..... a ze uz jim o nic neslo, zaloha byla placena ... a Taky mam vetsi velikost a nemela jsem problem ...
Odpovědět
Profilova fotka
@misacek33 @marketkag @skripmartina Tak možná záleží i na tom, na jakou asistentku jsme která zrovna narazily. Opravdu nechci tvrdit, že je salon špatný, jen já jsem prostě čekala něco jiného a nevybrala jsem si. A pokud jde o ty velikosti, tak v jiných salonech mi nabídli rovnou šaty v mé velikosti (a vždycky se trefili) a potom i nějaké o číslo menší / větší, které by se daly upravit. A ty zkoušky jsem si mnohem víc užila, protože najednou jsem měla z čeho vybírat, šatů mi sedělo víc (a paradoxně každé úplně jiné). A když už tady padla ta Adina, tak já byla nadšená třeba právě tam. Pravda, byla jsem v Letňanech, ne na Pankráci, tam to posoudit nemůžu, ale Adina v Letňanech mě velmi příjemně překvapila, jak prostory (za mě úplně nejlepší), tak množstvím, výběrem i stavem šatů. Ale tak hlavně když každá nakonec najdeme ty své nej a je jedno, v kterém salonu to bude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia Ja prave v Adine narazila na asistentku, co mi rekla, vyberte si, saty natriskany na sobe, takze jsem si vybrat nedokazala, kolikrat proste tyl utrzenej a tak, prislo mi tam sero, jedny saty mi prisli divny, az nakonec kamosku napadlo aby mi dali vetsi spodnicku ... Proste, dle meho to melo napadnout tu pani .... Asi je rozdil mezi Adinou na Pankraci a v Letnanech, no :)
Odpovědět
Profilova fotka
@skripmartina Tak to evidentně je :-) V Letňanech jsou ty prostory opravdu velké, světlé, dobře osvětlené, ano, šaty mají taky trochu namačkané na stojanech, ale pořád se mi vybíralo lépe, než v Šaty go home, protože jsem vybírala ze svých velikostí. A předvybrat jsem si mohla už na netu, kde ty velikosti mají uvedené. Ale to, co píšeš o Pankráci, by se mi taky nelíbilo, s tou spodničkou to měla vidět v první řadě právě asistentka. Jo, všude je to o lidech :-)
Odpovědět
K tem velikostem - to, ze vam nekde nabidnou, ze vam saty upravi na miru je podle me samozrejmost, bez toho to snad ani nejde. Ale aby to nejak vypadalo, tak je to tak o pul cisla nebo o cislo. Kdyz nekde nabizeji upravit saty o tri cisla, tak jdete jinam. Je jedno, jestli ty saty maji snerovacku nebo ne, ta je jen na domodelovani, ale z satu 34 proste 38 neudela a ani naopak.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?