Svatební salon v Praze - doporučení + zkušenost s Šaty go home

Ahoj holky, prosím, máte doporučení na svatební salóny v Praze (případně blízké okolí), kam se jít podívat a kde mají i velký výběr šatů ve větších velikostech 42, 44....?? A máte někdo jakoukoliv zkušenost s Šaty go home? Našla jsem na ně špatné ale i dobré recenze, je to tak 50:50... 🙂 tak by mě zajímala aktuální zkušenost.
Odpovědět
Moje kamarádka má zkušenost právě s Go home a s šaty velikosti kolem 42 a ta byla skvělá. Nicméně je to 6 let zpět, takže těžko soudit. Přidám spíš opačný tip, vynechala bych při výběru šatů v těchto velikostech Nuanci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja byla na zkousce satu v Go Home a teda v porovnani s jinymi to bylo horsi v pristupu - slecna byla mila,ale vse bylo na dlouho a teprve asi po hodine jsem zkusila prvni saty. Velky vyber maji,ale ne prisly saty takove zaprane 🤷🏻‍♀️ Ale vim,ze kamaradky si pujcily spolecenske saty a byly spokojene 😊
Odpovědět
Já nosím běžně velikost 42 a vybrala jsem si v salonu Adina v Letňanech. Výběr měli celkem slušný, akorát to číslování je trochu divné, šaty co jsem si vybrala měly číslo 48, takže o tři velikosti víc, než nosím normálně 😄 paní ale říkala, že u svatebních šatů se neřídí konfekční velikostí, každé čísluje trochu jinak. V šaty go home jsem si kdysi půjčovala šaty na maturitní ples, jenže to už je 8 let, hrozné 😄 tenkrát to bylo bez problémů, ale když přišly na řadu svatební šaty, více zkušeností kolem mě od šaty go home odráželo, takže jsem tam nakonec ani nešla.
Odpovědět
@rraadka Děkuji moc. 🙂 Tak v Nuanci třeba ségra vybrala (taky není žádný hubeňour...), ale bylo to taky v roce 2013, jenže šaty za 20.000 Kč půjčení a to nevím teda.... 🤔 to si myslím, že se dá sehnat levněji a taky pěkný....
Odpovědět
@sarka_pajmova Děkuji moc a v jakých jiných salonek jsi byla? 🙂
Odpovědět
@hanneyoil Děkuji moc, tu Adinu taky zkusím. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@douch v elody, Sandra Marks, pak na Kladne v Sofii. Jeste jsem mela domluvene Kristyniny saty a V Bilem,ale vybrala jsem v Sofii 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, určitě můžete mrknout k nám! 🙂 Věříme, že každá nevěsta by měla mí ty jediné a svoje přímo na míru! 🙂 Můžete vyzkoušet šatičky až o dvě velikosti menší nebo větší. 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba snů dole pod I.P. Pavlova jsou úžasní
Odpovědět
@wanessa1 tak musím říct, že jsem byla nakonec ještě ve 3 salonech včetně Svatba snů a tady ve Svatbě snů jsem byla NEJVÍCE spokojená. 🙂 Děkuji MOC za doporučení.
Odpovědět
Já jsem šla do šaty go home plná očekávání a naprosté zklamání. Slečna se nám vůbec nevěnovala. Během 15 minut, kdy my chodily po salonu si tam před námi řešila soukromý hovor a jak ji někdo naštval. Očividně slečna neměla svůj den, ale mě to naprosto zkazilo náladu a chuť hledat ty své vysněné šaty. Z 12 vybraných mi nechala na zkoušení asi 4 (prý mi nesedí velikost-mam 38-40 takže bych řekla prumer) z toho jedny krajkove, když mi oblekala na ruce, tak je tak rvala až utrhla ten krajkovy rukávek a hodila na mě výraz, jako kdybych za to mohla já.... opravdu neprofesionální chování, které mě u takového velkého salonu velmi nemile překvapilo!
Odpovědět
Profilova fotka
Za me satygohome nejlepsi, opravdu. Obrovsky vyber. Byl to prvni salon kam jsem sla a vybrala jsem hned prvni saty 😁 ale zkousela jsem jich asi 5, pani strasne mila, venovala se mi aposledni dvoje jsme zkouseli porad dokola, protoze jsem si nemohla vybrat. Byla jsem pak jeste v Adrie a tam chovani uplne des.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?