Špatné prsteny od Glamiry - reklamace a záruka

Dobrý den, chtěla bych se podělit o zkušenost se společností Glamira. Koupili jsme od nich poměrně drahé snubní prsteny. Už při svatební hostině jsem si všimla, že prsten se oprýskává. Pod bílým zlaten začalo prosvítat růžové zlato. Když jsem se snažila u společnosti prsteny reklamovat, tak jsem musela nejdříve zaplatit přepravní štítek, který mi nebyl zaslán, aby byla reklamace přijata. Hned následující den mojí žádost o reklamaci zamítli s tím, že na tuto vadu se nevztahuje záruka. Posuďte sami, zda se Vám zdá, jestli společnost dodala prsteny v perfektním stavu, jak Glamira uvádí.
Odpovědět
vypada to jako pekny šunt. ze se povrchova uprava osoupe, je normalni, ale rozhodne ne pri prvnim pouziti.
Odpovědět
Upřímně?Od Glamiry bych si už asi nic nekoupila. Loni ke kulatinam jsem.dostala od Glamiry krásný poměrně drahy prstýnek, po obvodu posety černými diamanty a po půl roce mi už dva kamínky vypadly. 2 roky předtím jsem dostala k Vánocům náušnice, a s nich se mi utrhnl takový visací kousek s kytičkou.Oboje jsem dávala k zlatnikovi na opravu a ten říkal že to vážně není vůbec kvalitní a když slyšel cenu,kolik jsme za ty šperky dali,tak říkal že to nemá ani poloviční hodnotu.A bohužel jsem za posledních pár let četla hodně špatných recenzi myslím že i přímo tady
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?