Snubní prsteny - recence a doporučení

Profilova fotka
Zdravím :-) Chtěla bych se zeptat na klenotnictví v Praze, kde jste si pořídili snubní prsteny- nejlépe kombinace bílého a žlutého zlata a jste s nimi natolik spokojeni, že byste mi je doporučili. Také by se mi hodilo pár recenzí na klenotnictví Brilas (zajímají mě jen prsteny ze zlata)- našla jsem jak dobré, tak špatné recenze, tak by mě zajímalo, jak je to tady :-) Díky moc! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eltinka Ahojky , vím že tvůj dotaz jen na zlato . Ale mohu dát zkušenost z Brillasem , máme od nich pstýnky ( né zlato ) . Byli jsme s chlapem na prodejně v Praze - kousek od Paladia a spokojenost . Paní nám vše ukázala , vysvětlila , poradila . Její přístup se nám líbil . Teď otevřetli pobočku i v Chomutově ;-) . Nejlepší recenze je ta tvá vlastní zkušenost - 100 lidí , 100 chutí . My by jsme neměnili .
Odpovědět
Profilova fotka
My se právě chceme stavit na nějaké pražské pobočce (do CV jezdíme jen na návštěvy). Aktuálně mají právě v Brilas nějaké slevy a k tomu mám ještě slevové kódy, takže např. jeden typ, co jsme si vyhlídli by nás vyšel o 10tisíc levněji :-) Já včera začala trochu zmatkovat, když jsem našla ty příspěvky o tom, kolika lidem se rychle poničili atd =-) Ale za návštěvu tam nic nedáme, takže to asi prubneme...
Odpovědět
Profilova fotka
@eltinka Proto jsem psala že nejlepší je vlastní osobní zkušenost ;-) . On si pak člověk udělá obrázek sám . Taky jsem četla recenze , hledala štourala . Objednali jsme se na schůzku , že se podíváme a uvidíme . Nešli jsme tam s jasným cílem koupit , ale podívat se . No a nakonec jsme objednali přez jejich net , jelikož ty naše tam neměli .
Odpovědět
Profilova fotka
@majamisa tak uvidím, jak to proběhne u nás :-) A byli jste se podívat ještě někde nebo jen v Brilasu?
Odpovědět
Profilova fotka
@eltinka Jj obýhali jsme zlatnictví tady v Cv , ale ty ceny nás fakt odradili . Za " kroužek " takový peníze . Každy to má jinak a je ochotný dát x tisíc , ale my jsme věděli co hledáme a tady u nás podle nás to měli nadhodnocený
Odpovědět
Profilova fotka
@majamisa Tak oni si v Cv asi ceny navýší, protože vědí, že můžou... tam ta konkurence tak velká není :-D
Odpovědět
Kamaradka mela svatbu v lete 2017, prstynky z Brilasu, kombinace zlute a ruzove zlato, ma ho kazdy den a rikala mi, ze jsou doskrabane az hruza ... O Brilasu jsme taky uvazovali, ale nakonec jsme dali sanci mensimu zlatnictvi (cenove se to neda ani srovnat) 😊.
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez no, to je právě to, čeho se u nich taky bojím... Asi zkusím taky mrknout i na nějaká menší klenotnictví a obejdeme toho více.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, jak je to v Praze, ale v Budějovicích mi Brilas přišel nejlepší. Obešli jsme ještě 5 malých zlatnictví, ale tam jsme narazili buď na velkou neochotu nebo velkou cenu. V Brilasu mě nadchlo především to, že nám u prstýnků, co se nám líbily, paní sama od sebe řekla i nevýhody... např. který povrch je nejméně odolný a tak. Vybrali jsme si bílé zlato, tak nepředpokládám, že vydrží dokonalé celý život, ale po půlroce nošení zatím dokonalé jsou :-) Jedinou nevýhodu vidím v tom, že když si chcete přinést vlastní zlato, prodlouží se tím výroba o 6 týdnů, což my jsme bohužel už nestíhali.
Odpovědět
Profilova fotka
@ashaki moc děkuji za skvělé shrnutí, moc mi to pomohlo! :-) Vidím to tak, že pár klenotnictví oběhneme (pokud se hned na první dobrou v Brilasu nerozhodneme) a uvidíme, kam nás to nakonec potáhne. Právě díky naší kombinaci bílého a žlutého zlata také počítám s tím, že se někde nějaký škrábanec objeví, ale to nejspíš u kteréhokoliv klenotníka. My naštěstí máme ještě dost času a vlastní zlato neponeseme, takže by to mělo být bez problémů :-D Ještě jednou moc děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My si prstýnky z Brilasu přivezli v pondělí. Máme chirurgickou ocel. Vypadají moc hezky. Dala jsem na doporučení a myslím, že jsme vybrali dobře
Odpovědět
Profilova fotka
@petrufa86 Tak skvěle :) My se tam pojedeme podívat příští sobotu, dnes jsem zarezervovala čas, tak uvidíme :-)
Odpovědět
Článek se načítá
My jsme byli v Brilasu v Hostivaři. Byl tam pan Linhart, který působí velice profesionálně. Všechno nám vysvětlil, dokonce se i vyjadřoval i k negativním recenzím a případným reklamacím a působil dost věrohodně. Všechno, co říkal, dávalo smysl. A tak jsme tam nakonec prstýnky koupili. Přítel bude mít z ocele, já s bílého zlata. Na začátku jsem byla hrozně nadšená, ale při tom čekání na dodání začínám mít docela strach, abych za tu cenu nebyla zklamaná, negativních recenzí (hlavně tady) je opravdu dost. Na druhou stranu Brilas má opravdu hodně velký odběr, určitě větší než třeba Rýdl (hlavně kvůli tomu, že prodává i levnější prsteny), tak je logické, že početně bude mít víc nespokojených zákazníků... otázka je, jak je to procetuálně. Na Heurece působí hodnocení hodně dobře. Ale tam většinou lidé hodnotí hned po zakoupení...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme nakonec byli v Brilasu minulý víkend a už máme také objednáno :-) Byli jsme na pobočce v Košířích, slečna na nás byla moc milá, poskytla všechny informace. Myslím, že jelikož je k prstenům dvouletá možnost přijít na pobočku a nechat si prsteny (pokud jsou nějak poškrábané či jinak poškozené) bezplatně opravit, není se čeho bát. Stejně tak celoživotní záruka na vypadnutí kamenů. Slečna nás také upozornila na to, že bílé zlato je měkčí a celkově zlato není nejtvrdší kov, takže je jasné, že se nějaký ten škrábanec objevit může... Podle mě dělá hodně to, jak se člověk pak k prstenům chová. Všechny informace, včetně toho, že dostaneme k prstenům certifikáty s ověřenou ryzostí zlata, nás naprosto přesvědčily, navíc jsme tam odtud měli prsteny vyhlídnuté již od října ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?