Kde koupit prsteny - stříbrný a z bílého zlata

Profilova fotka
Dobrý den,chtěla bych poradit a zeptat se na zkušenosti. S přítelem se za tři měsíce bereme,ale prstýnky nemáme ještě vyřešené. Chceme mít podobné, nemusí být stejné,a hlavně já ho ho nosit budu hodně,takže chci z bílého zlata a přítel jen příležitostně,pracuje rukama,takže většinu času ho nosit nebude moct,takže chce jednoduchý stříbrný. Máte zkušenost kde se jít zeptat, zlatnictví,prodejna,nebo objednat, e-shop ? Velikosti známe,kupovali jsme před pár lety stříbrné zásnubní prsteny přes net,ale už si nepamatuju firmu.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný dobrý den :), my máme objednané prstýnky u firmy Danfil, mají na výběr jak z bílého zlata, tak stříbra a co jsem se dívala, tak úplně stejné varianty :) a není rpoblém to kombinovat, to samé má většina zlatnictví - Rýdl, aj. Určitě jít vyzkoušet, ať víte co Vám sedne a co vypadá hezky na ruce :) my jsme jeli zkoušet z Brna do Liberce :D ale my jsme blázni :D
Odpovědět
ahoj, my to budeme řešit stejně jako @andelka :) a teda obesli jsme ruzne zlatnictvi, klenotnictvi v Brne. ale protoze nechceme za prsteny utratit desetitisice, rozhodli jsme se, ze prsteny nam vyrobi na zakazku. nasli jsme super zlatnika, ktery zhotovi prsteny presne podle vzoru, ktery si doneses na obrazku. Navic ma zkousku prstenu, takze vyzkousis prsten predem a pripadne se jeste upravi velikost, pokud bude treba. Vychazi to fakt nejlevneji a hlavne si muzes vybrat co chces, nemusis mit stejne typy. Je to proste na vas.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Přítel by byl taky pro levnější variantu třeba z chirurgické oceli, ale já jsem chtěla bílé zlato.(kombinované se žlutým) A aby on měl jiný materiál to jsem říkala jako že spíš né, že bysme přece měli mít rovnocenné :-D Taky to máme za tři měsíce a ještě nemáme vybrané, tak uvidíme jak to dopadne. Budu volat jedné paní co mi doporučila již vdaná spolužačka, tak snad se vlezem do desítky. Přímo v Brně mi přijde že to maj všude drahý..
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc. My jsme z MS kraje. Takže lepší jít do zlatnictví přímo jo? Taky nechceme prsteny za desetitisíce.
Odpovědět
Já teda i na zaklade zkusenosti kamaradu muzu jednoznacne doporucit sluzby zlatnika, ktery vam prsteny udela na miru a dle vlastnich predstav. idealne si teda vybrat, co by se vam libilo, donest konkretni obrazky a zeptat se ho na cenu. :) @pennya obesli jsme opravdu velka i mala klenotnictvi/zlatnictvi a teda ceny se dost lisi - i ti, co delaji taky na zakazku - resp. rikaji, ze delaji na zakazku, ale musis si vybrat typy prstynku z jejich nabidky (nekdy znacne omezene), tak maji ceny 12 tis. a vic - a to jsme se ptali na prstynky zcela jednoduche, proste krouzek a pro me 1 diamant. a opravdu se to lisi... samozrejme pak se muzeme bavit o tom, ze pokud tam holka chce 10 kaminku diamantu, tak ta cena je pak nekde jinde :) a u tech, co vypadaji na pohled jako luxusni znacky, tak ti me treba prekvapili, protoze ta jejich cena zas nebyla az tak vysoka.. proste jak kde
Odpovědět
Profilova fotka
@evicka_str a jak se takový zlatník hledá? Já vůbec nevím. Minule jsme měli prsteny Retofy,vlezli jsme do prodejny a vybrali jsme.
Odpovědět
Profilova fotka
@andelka a retofy dobré,? V ostrave v salonu odkud mam saty pani rekla ze kdyz si je vyberem u nich , prsteny retofy,budem to mit levnejsi nez primo z retofy prodejny
Odpovědět
Profilova fotka
@andelka jeden desetitisic by stacil 😀😀 ..jo a vtom salonu nam ale nerekli okolik procent by to bylo levnejsi. Pristityden mam schuzku se zlatnici ktera ma svou vyrobu nekde u blanska, doporucila mi ji kamaradka, tak uvidime. Chceme celkem jednoduchy prstNek , dvojbarevny z bileho a zluteho zlata, je to jako pul napul, bez kaminku. Se zirkony tento prsten v centru brna stal 15tis. Za par. Tak treba nam je za desitku udela. Uvidime. Napíšu pak.
Odpovědět
Profilova fotka
@pennya já jsem tentokrát salony úplně minula,šaty mám koupené už. Jinak Retofy dobré,mám z bílého se zirkonem,ex měl hladký,tehdy vyšly na 8 tis asi. Teď řešíme hlavně můj,já ho budu hodně nosit. Přítel výjimečně,kvůli práci. Takže chceme investovat víc do jednoho a druhý jen jednoduchý, stříbrný. Dej vědět jak jste pořídili.
Odpovědět
@andelka my jsme hledali nahodne. kamaradi jen rekli, ze prstynky si nechavaji delat u zlatnika, kde to vychazi mnohem levneji. a tak jsme se jedno odpoledne prosli centrem brna a obesli jsme vsechny mozne klenotnictvi/zlatnictvi - pritel sel dle navigace, kam zadal klenotnitcvi. a takto jsme narazili na tady toho "naseho" zlatnika, ktery byl fakt sikovny, rekl nam vsechno mozne, no proste umel tu svou sluzbu hezky prodat :) v ostatnich zlatnictvich, kde taky delali na zakazku to bylo horsi, protoze pani prodavacky vypadaly, ze je otravujeme a ani se nesnazily nas nalakat na jejich prsteny. myslim, ze kvalitniho zlatnika poznas i tak, pokud je schopen ti vyrobit cokoliv chces, zavola si te na zkousku a garantuje ti nejakou zaruku. pak totiz natrefis i na takove zlatniky, kteri sice delaji na zakazku, ale musis si vybrat jen z modelu, ktere ti nabidou - to mi prijde, ze zlatnik umi jednu vec a na nic vic se nezmuze...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@pennya Dobry den, muzu se zeptat jak jste nakonec dopadla u zlatnika? Bydlime kousek od Blanska a tam prave zjistuji moznosti :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Delala nam je pani kohoutova co ma ten obchod v blansku. Kontaktovali jsme primo ji dle tel co ma na strankach. Kdyz už jsme měli představu, nebylo potreba ani jezdit do obchodu něco vybirat a domluvili jsme se u ni doma v brně. Ma tam taky malou dilnicku. Je to zlatnictvi klenoty K&K. Udělala nám je za 8600 myslim. Vychazelo to na 1200 za gram. Přítel ma šířku 5mm, ja 3,5mm.
Odpovědět
Profilova fotka
@bejkamul viz vyše
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?