Rýdl vs. Bisaku, mají stejné prstýnky s jinou cenou

Ahoj, chtěla jsem se zeptat co si myslíte o tom, že v obou dvou zlatnictví mají stejné prstýnky, jen s jinou cenou. Jestli za stejný dát 4260 nebo 5090, popřípadě 11080 vs 12900 mi přijde celkem vtipný. Moje otázka je, je mezi nimi nějaký rozdíl? Používají třeba jinou technologii výroby, nebo je prostě Bisaku jenom dražší? Jak hodnotíte jejich služby, jsou jedni rychlejší/zodpovědnější/kvalitnější... než ti druzí nebo je to srovnatelné?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Rydla neznam, mame Bisaku. Jedine co me napada za rozdil? Bisaku pouizva originalni barevne zlato a ne prebarvene bile na zluto ci ruzovo. Co je samozrejme kvalitnejsi. Jak to ma Rydl? Pak uz me napada jen proste znacka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe Jaké máte vybrané? Mám stejné dilema Bisaku nebo Rýdl..??? chjo ale cenově mi přijde, že všechny prstýnku u Bisaku mají dražší.
Odpovědět
bisaku je jen prekupnik, rydl jim tam dodava, jeste s asi 5ti dalsimi dodavateli. Volala jsem si primo k rydlovi, protoze tytez prstynky se nam lisily o 16tis korun!!! Takze do Bisaku uz nejdu a nedoporucuji...ac jsem si ty prstynky puvodne vybrala u nich a uplnou nahodou jsem je pak videla i u rydla
Odpovědět
Profilova fotka
Na Rydla jsem se tady docetla jen pozitivni veci. Bisaku jsem nezkoumala.
Odpovědět
My jsme zvolili Rýdla, protože má přijatelné ceny a vpodstatě nám model trošku upraví podle toho, jak jsme si navymýšleli. Ještě se mi u něj líbí ten doživotní servis - každé dva roky prstýnky znovu povrchově upraví, aby vypadaly jako nové :-).. Taky máme netradiční rytinu a nebyl s tím žádný problém, komunikují opravdu rychle a snaží se maximálně vyhovět.
Odpovědět
Profilova fotka
Byli jsme na svatebních dnech a taky se nám moc líbily prstýnky v Bisaku, řekli nám za ně 13,5, což se nám zdálo dobré, pak jsme šli k Laura Gold a tam ty samé měli za 11,5, tak jsme se ptali, jak je to možné a pán o tom nechtěl moc mluvit, ale pak říkal, že dodávají Bisaku, které si je pak samozřejmě musí nějak nacenit. Takže doporučuji kupovat přímo od výrobce, také kvůli dalším úpravám apod. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Díky za objasnění. No, je tedy zajímavé, že mi pán v Bisaku tvrdil, že to vyrábějí přímo oni (jednalo se o konkrétní model, který má Rýdl), tak nevim. Nic konkrétního vybraného nemáme, ale prostě mi to přijde fakt docela rozdíl, ale jestli je Bisaku jen překupník, tak je to pak jasné.
Odpovědět
no jasne, proto nejsou tak ochotni co se tyce uprav atd...me by asi skrablo, kdybych si to koupila v Bisaku a pak narazila na Rydla :-|
Odpovědět
No já nevím, já jsem se bavila s paní od Bisaku na svatebních dnech a říkala mi, že jakákoli úprava je možná a že v ceně je i doživotní servis - co 2 roky vyčištění a obnovení rhodiové vrstvy.. Ale jak to tu tak čtu tak asi ještě omrknu stránky Rýdla.. snad budou i na veletrhu v Diplomatu. :-S
Odpovědět
@brusinka91 v Diplomatu budou a na veletrzích dávají 10 % slevu ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Milé dámy dovolte mi, abych reagovala na probíhající diskuzi. Oba výrobce, které jste zmínily, nezastupujeme, tudíž stejné modely nenabízíme. Na oficiálních stránkách obou výrobců, které uvádíte, máte uvedeny jejich obchodní zástupce. Ani u jednoho z nich naši značku nenajdete. Jak už jsme psali i dříve v naší nabídce se nacházejí dvě kolekce německých výrobců Allure Diamond a Pure Palladium, které v České republice zastupujeme a jsme na to hrdí. Ostatní kolekce jako je Linia, Vendome, Bisaku Vintage, White a Bisaku Design navrhuje a vyrábí výhradně naše firma a to již 20 let. Bohužel nezabráníme tomu, že se jiní výrobci v průběhu let inspirují našimi modely, následně zredukují celkovou váhu prstenů a tím i profil, velikost briliantů, technologii a postup výroby a další detaily, které mají značný vliv na výslednou cenu, ale především na kvalitu a hodnotu prstenů. Na první pohled to nemusí být poznat - je na Vás, jestli si přejete na těchto detailech ušetřit nebo naopak, ale prsteny po výše uvedených změnách nemůžou být nikdy stejné. Každý zákazník si má možnost všechny prsteny naší výroby zcela přizpůsobit dle vlastní představy např. změnou šířky, materiálu, počtu a velikostí zasazených kamenů, výšky profilu, povrchových úprav, apod. Mohou si také nechat vyrobit prsteny dle vlastního návrhu. Přeji všem krásný dnes prosluněný den ;-).
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Bisaku neznám, máme od Rýdla, ale nedoporučuji. Viz reakce v jiné diskuzi.. http://www.beremese.cz/forum/svatebni...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
My objednali na svatebním expu od Bisaku, zatím na ně čekáme (dodací lhůta 5 týdnů). Prsteny jsme potřebovali zkoušet, Rýdl nikde neměl k vidění úzké - kdyby aspoň na obrázku. Prostě klasické široké mít nemůžeme, vypadají na nás hrozně. Od Bisaku máme navíc údržbu a gravírování grátis.
Odpovědět
Ja rydla doporucuji na 100%
Odpovědět
já mám od Rýdla, zcela na zakázka, mimo jejich modelovou řadu, absolutní spokojenost...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Profilova fotka
Nevěsty, chtěla bych obnovit tuto konverzaci, neboť se rozhoduji mezi Bisaku a Rýdlem, mohly by jste prosím poradit? Budu ráda za sdílení vašich zkušeností, jestli zlato žloutne, nebo se brzy ošoupává, toho se bojím asi nejvíce.. děkuji :-)
Odpovědět
@lasveronicas Zavolej nebo napiš Rýdlovi a do Bisaku a raději se poptej, z jaké slitiny bílého zlata prstýnky normálně dělají. Bílé zlato, které je tvrdší, takźe se nešoupe a taky není tak nažloutlé, se jmenuje "niklová" slitina. Je to slitina, která má více niklu, takže je bělejší, narozdíl od slitiny "zinkové", která je nažloutlá a měkkčí a bohužel je hodně velkovýrobci používaná, protože se s ní lépe pracuje.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja super, děkuji moc za vysvětlení :-)
Odpovědět
Nejake aktualni dojmy? Vybrali jsme u Bisaku, ale je to drahota, tak zitra se jdeme podivat k Rydlovi, odkud mam zasnubni. Ale za kvalitu si priplatim, tak je v nich tedy rozdil nebo jsou stejne kvalitni? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Máme prstýnky od Bisaku a jsme s nimi moc spokojení. Nosíme je 4 měsíce, manžel prsten občas sundá kvůli práci, ale já vůbec, dělám s ním úplně všechno. Drobné škrábanečky už samozřejmě má, ale opravdu nic hrozného, naopak, jsem mile překvapená, jak skvěle prsten pořád vypadá. O žloutnutí nemůže být řeč. Ale jestli je to vyšší kvalita než u Rýdla, to posoudit nedokážu, protože od Rýdla nic nemáme. Když jsme prsteny vybírali, tak mě taky zarazilo, že mají některé stejné nebo velmi podobné a za jinou cenu, ale když jsem je zkusila, tak se mi zdálo, že ty stejné od Bisaku prostě na ruce vypadají líp. Možná to je jen můj pocit, zkoušela jsem je v jejich prodejnách, tzn. ne najednou např. na veletrhu, takže roli mohlo hrát třeba i světlo v prodejně, kdo ví. Věřím, že kvalitní jsou obě značky. My máme nakonec prstýnky, které nabízí jen Bisaku, tak už jsme pak nad rozdíly mezi oběma značkami nepřemýšleli.
Odpovědět
@moncia moc dekuju za nazor. My byli v prodejne Bisaku vcera a tam se vse tak krasne trpyti,ze clovek nevi,ktery si vybrat drive. Jsem zvedava,jaky dojem budu mit zitra od Rydla.
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula U Rýdla je fajn, že si můžeš všechno vyzkoušet sama a nemusí ti nikdo prstýnky podávat na ukázání, ale zase mi tam hrozně vadilo, že byly přivázané a dost nakrátko, takže na ruce nejdou zas až tak dobře prohlížet, nastavovat proti světlu a tak. Ale třeba ti to vadit nebude. Přeju úspěšný výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
Zasnubni mam od Rydla, snubaky jsem chtela taky on nej a jsem s obema strasne spokojena. A manzel taky ;). Byla to skvela volba :)...
Odpovědět
Koupili jsme od Bisaku, spokojenost zatím veliká. Měla jsem při vybírání na ruce hodně prstenů od různých prodejců a Bisaku mě nejvíce uchvátilo pohodlností prstenů a takovou jemností. Prsten vypadá opravdu luxusně a elegantně. Plus na prodejně skvělý přístup.
Odpovědět
My jdeme dneska do Bisaku v Ostravě ;-) Na internetu se mi jejich prstýnky líbí mnohem více...
Odpovědět
Profilova fotka
@xlostris Je pravda, že počítačového modely prstenů, které má Bisaku má stránkách jsou perfektní a vypadají mnohem lépe než u Rýdla. Ale naživo je to stejné. Mně se od Rýdla podle stránek líbily tak dva nebo tři a ve skutečnosti jsme měli problém vybrat :) Ale taky naopak, prsteny, které mi hezké nepřišly, vypadaly na ruce bezvadně u obou prodejců.
Odpovědět
Uvidíme ;-) Na stránkách Rýdla jsem totiž ani neviděla ty, které se mi líbí..ale jak říkáš - naživo to může být úplně jiné 8-) A teď se dívám, že jsme vlastně v Karolině v Rýdlu byli a že mě tam prsteny nějak nezaujaly (asi proto si nepamatuju, že jsme tam byli :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@xlostris V Karolině je Rýdl? Nebyla to jenom partnerská prodejna? V těch taky nemívají všechny. Kompletní sortiment je v Praze a v Brně. Ale to je šumák, hlavně vyberte tak, abyste byli spokojeni :)
Odpovědět
Máte pravdu, je to partnerská prodejna...my dneska byli teda v Bisaku a v Shopping parku je taky nějaká partnerská prodejna, kde mají prstýnky Rýdl. A za mě jednoznačně Bisaku - tam jsem se nemohla rozhodnout mezi třema, kdežto u Rýdla ani jeden, ale zase jeden hodně zajímavý pro muže :-) A cenově to vycházelo skoro stejně ...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?