Snubní prstýnky Bisaku, máte zkušenosti?

Profilova fotka
Dnes jsme na ne narazili na veletrhu Nevesta. Velky vyber, fajn pristup, ale asi vyssi ceny... Mam obavy z poslani postou a event. nasledne sluzby pr. reklamace atd. Diky za nazory, pokud mate zkusenost :)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme od nich zásnubní i snubáky, perfektní přístup a kvalitní šperky. Snubáky nám vyšly na 12 tis což je myslím dobrá cena!Koukni do mého alba
Odpovědět
Profilova fotka
Mame od nich snubaky z palladia. Vybrali jsme si uz na netu, pak jsme je jen omrkli ve skutecnosti a s veletrzni slevou objednali jeste pred veletrhem :-D Byly vyrobene do dvou tydnu a vypadaji moc hezky. Pripadny dalsi servis nebo kvalitu prstynku pri noseni nemuzu posoudit, protoze jeste mesic budou schovane v krabicce :-) A cena mi oproti jinym vyrobcum vyssi neprisla.
Odpovědět
Ahoj, my jsme na ně taky narazili na veletrhu a jejich prsteny se nám líbily už z webu..takže jsme zkoušeli a vybrali, tak snad budeme spokojení. Cena závisí od typu a velikosti. My si zkoušeli typy za 13/14 tis. a nakonec si přítel vybral širší prsten a šup cena skočila, ale neprotestoval :-)) takže za 5 týdnů by jsme je měli mít doma :-) Jinak myslím, že u nich jde použít taky své donesené zlato.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nás zaujali na veletrhu a snubáky jsme tam hned objednali. Za 4 týdny byly hotové a vyzvedávali jsme je na pobočce v Praze (teď v únoru). Jsou nádherné! Za 13,5 tis. s tím, že dámský je se třemi briliantíky. Certifikát k briliantům je samozřejmost a krásná krabička potěšila. Od začátku informují po mejlu, že přijali objednávku, že už je ve výrobě, pak se ozvou, co chceš na prstýnky vyrýt a pak už volají, že je hotovo. Co jsme prošli všechny stánky na veletrhu, tak určitě nepatří mezi drahé. Takže po všech stránkách s BISAKU spokojenost. Teď už jenom neztratit a neztloustnout :-)
Odpovědět
My jsme je měli vybrané jako totální favority...líbili se nám už na internetu a narazili jsme na ně pak i na veletrhu v Diplomatu, ale musím tedy říct, že nás odradili svým přístupem...řekli jsme jim, jaké chceme, pořád nám povídali o veletržní slevě, vybrali jsme si velikosti a vzhledem k tomu, že ten náš typ byl z palladia, tak jsme je chtěli udělat z bílého zlata...no a když přišlo na to říct cenu, tak se tam začali dohadovat kolik nám teda dají slevu, jestli "pětikilo" nebo "litr" no příšerný, všechno jsme slyšeli, bylo to dost hloupé, docela nás to odradilo a pak jsme si řekli, že takhle ne a hlavně když nám řekli cenu po slevě 23000 Kč, tak nás úplně dostali, byly to klasické prstýnky, na dámském byl jeden zirkon, nic extra, prostě to byla fakt síla, tak jsme šli do zlatnictví Lukáš Rýdl, tam byl přístup o milion procent lepší, úžasně se nám věnovali a skoro totožné prstýnky jsme si vybrali po slevě za 15000 Kč. Nechci Bisaku vůbec hanit, ale zklamali nás.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?