Stříbrné snubní prsteny u Rýdla - máte zkušenosti?

Moc se mi líbí prstýnky od Rýdla, stříbrné nemá ani tak drahé. Jen se bojím, aby něco vydrželi. Máte s nimi zkušenost? Myslím konkrétně stříbrné od Rýdla. děkuju :)
Odpovědět
My máme prstýnky od Rýdla - já z palladia a přítel ze stříbra - oba vypadají úplně stejně. Musím je jen chválit, prsteny byl vyrobeny během necelých 3 týdnů. Záleží na tom, jaké si chceš nechat dělat. Mat je víc náchylný k poškrábání, ale mají doživotí servis a můžeš si je pak hodit do lesku. A taky i na celkové šířce prstenu...
Odpovědět
Myslím, že je jedno od kterého zlatníka prsten je, protože když je puncovaný , tak je složení stříbra ověřené a tedy vydrží stejně jako ostatní puncované prsteny. Rozdíl by byl jen ve vzoru, pokud by byl nějak náchylný na opootřebení, ale pokud to budou klasické snubáky, tak tam nic enormního nehrozí. ;-) :-)
Odpovědět
@radkaja Tak předpokládám, že rozdíl bude i v kvalitě provedení :) @spacirka24 taky se mi líbí palladium, ale asi rozhodne cena. Ten doživotní servis je fajn :)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít asi titanové. Hodně vydrží, jsou hypoalergenní a hlavně taky cenově jsou dostupnější než palladium, které jsem chtěla původně..
Odpovědět
@luj89 Myslím, že normální čeští zlatníci vyrábějí snubáky stejnou technikou , takže životnost a kvalita bude stejná. :-)
Odpovědět
@spacirka25 Jak je mate dlouho? A jsou porad pekny :-)?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?