Máte zkušenost se snubními prsteny od zlatníka Kouřila?

Profilova fotka
Ahoj! Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte zkušenost se snubními prsteny od zlatníka Ladislava Kouřila z Brna. Našla jsem si ho na internetu a zdá se mi to až podezřele dobrý ;-) Děkuji za info! Adéla
Odpovědět
1
2
6
Ahoj, my jsme si u něho nechali po svatbě dělat nové snubní prsteny, jelikož jsem dostala alergii na žluté zlato, tak jsme si nechali právě u pana kouřila udělat nové snubní prsteny z bílého zlata, spolupráve s ním byla super, udělal to ve stanoveném termínu a za cenu na jaké jsme se dohodli, akorát nám spletl rok svatby, mělo to být 2007 a bylo tam 2008, do druhého dne nám to spravil. nebyl s ním problém, příjemný pán. můj prsten: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji, to jsem chtěla slyšet:) Máš krásný prstýnek! Mně se právě líbí, že (podle toho, jak tam píše) do toho můžeme dost mluvit a určitě tomu dost rozumí, takže kdybychom si vymýšleli něco, co by dlouho nevydrželo nebo tak, tak myslím, že by poradil. My bychom chtěli kombinaci bílého a žlutého zlata. Prstýnky, které jsou v katalogu, jsou taky moc pěkný, takže nějaká kominace se tam určitě najde. Ty ceny, které jsou tam uvedeny jsou pěkný - navíc, když je to výhradně ruční práce a můžeme si ho sami navrhnout. Ještě bych se chtěla zeptat - kolikrát jste tam byli? Jde mi o to, že nejsme z Brna - ale já myslím, že to není na častý ježdění, ne? Četla jsem v některých diskusích, že se holkám prstýnky poškrábaly třeba hned 14 dní po svatbě, tak mě to teď trochu straší:) Ještě jenou děkuji!
Odpovědět
Ahoj, prstynky jsem si take nechala vyrobit od p. Kourila. Jednani bez problemu, vyzvedavat si je mam az pristi tyden, tak jsem zvedava. Doufam, ze ani s nosenim nebudou problemy a zadna reklamace neprobehne. Na diskuzich o nem vetsina mluvila pozitivne, tak snad jsem vybrala dobre ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je, ona tu nějaká diskuse o nich už je? Tak to se omlouvám, že zakládám novou! :-.
Odpovědět
Ahoj, taky jsme si nechali dělat prstýnky u pana Kouřila. Jsme s manželem moc spokojeni. Jedinné, co bych doporučila, tak ho kontaktuje dostatečně dopředu, protože toho má fakt dost a na prstýnky jsme čekali 2 měsíce. Jinak komunikace s ním je bezproblémová. Vřele doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
..taky máme od pana Kouřila snubní prstýnky, jsme ze severních Čech, takže jsme u něj byli pouze jednou se domluvit, vyzkoušet, objednat. Byl ochotný se s námi sejít v sobotu odpoledne, vše vysvětlil, poradil. Jediné co mu vytknout je, že opravdu mu to dost dlouho trvá, ale to jsme čekali ;-) Jakmile jsem mu však napsala prstýnky poslal, jsou krásné dle očekávání a cena mě mile překvapila, čekala jsem, že k ceně připočte poštovné a ono nic, přesně cena na které jsme se domluvili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc Vám děkuji! Myslím, že je to jasná volba:) Můžu se ještě zeptat, jestli jste si vybrali přímo katalogový nebo jestli jste měli nějaké svoje návrhy?
Odpovědět
Ahoj! Taky máme prstýnky od pana Kouřila. Jsme moc spokojení. Každý den si je chodím prohlížet x-) (ještě máme před svatbou). Vybrali jsme si prstýnek, chtěli jsme změnit barvy zlata, počet briliantů a nic nebyl problém. Doporučuji!
Odpovědět
No my jsme si vybrali na jeho webovkách a pak přišli , zkusili a za 2 měsíce jsme je měli :-) Naše jsou číslo 38 snubni-prsteny-lk
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný, moc! Taky tam máme nějaké typy ;-) Myslím, že si uděláme výlet do Brna:)
Odpovědět
My máme č. 17 na str. 4., kombinaci bílého a červeného, já jeden diamant.
Odpovědět
Profilova fotka
Ta 17 je jeden z našich největších favoritů. Jen chceme bílé se žlutým. Abych řekla pravdu, já jsem chtěla ocel, ale ta mi neprošla:) Ty kamínky dodají prstýnku smrnc. Líbí se mi to, ale jám mám všechny prstýnky z bílého zlata s kamínky, tak budu chtít asi bez. A boobule, můžu se zeptat, na kolik Vás to přišlo, když máš diamantík?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj!my můžeme p. Kouřila jen doporučit!!!!my máme tenhle http://www.beremese.cz/album/view.php... a je stejně tak nádherný jako na obrázku! je s ním skvělá spolupráce, jen má asi hodně práce (možná k tomu přispěli i reference z těchto stránek:o))), tak se mu prodloužila dodací lhůta ze 14 dnů až na 2 měsíce, takže za ním zajděte včas!!! my jsme měli svoje zlato, to odkoupil a pak odečetl z konečné ceny!!! za diamantík myslím chtěl 900,- za jeden, já si nechala dát zyrkon...
Odpovědět
Profilova fotka
můžete si třeba i nakreslit vlastní návrh a pokud to jen trochu půjde, udělává přesně jaké chcete ;-) nebo donést fotku...je velmi ochotný!!!jen se nelekněte, až vám přijde otevřít v teplákách a bačkorách :-D :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ach jo, ty jsou taky krásný! Přesně takhle si to představujeme!Prstýnek z bílého zlata a proužek ze žlutýho (nebo část) - jen ještě nevíme, jestli to bude rovný proužek nebo vlnka:) Jsou to krásný starosti! Žluté zlato asi taky dodáme svoje - jen jestli vyhodnotí, že je kvalitní. Přítel chtěl s rytinou nahoře - to ale myslím, že není praktické - ale když viděl tyhle, tak už ho to pustilo:) Moc děkujeme za infa, jste hodné! To, že přijde otevřít v bačkorách nám vadit nebude - jen nám možná bude hloupý, že ho rušíme. Máme ještě čas, ale už se tam těším
Odpovědět
kasparci, prstýnky nás vyšli na 10300Kč. Já mám velikost 57 a skoro manžel 65, takže zlata byla větší spotřeba. Donesli jsme si vlastní zlato, takže jsme nakonec platili 8000Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
nás vyšly na 8500,-, ale po odečtení našeho zlata jsme zaplatili jen 5500,- :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme prstýnky od pana Kouřila. Doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji! Jste hodné
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme také prstynky od pana Kouřila a naprosta spokojenost. Vysvětlí co jde udělat a co ne, ceny jsou příznivé akorát dodací lhůta se trošku prodloužila a to na 2 měsíce. Můžete si vybrat z katalogu nebo donést vlastní návrh. My máme c.2, jen místo zluteho zlata červené, lesklý povrh a jinou šířku prstýnku. Jsme moc spokojeni. http://www.snubni-prsteny-lk.cz/snubn...
Odpovědět
ahojky taky máme od něj prsatýnky konkrétně č.17 z jeho nabídky a jsme naprosto spokojeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám se líbí taky 21. Typy máme, ale myslím, že se hodně může změnit, až si je vyzkoušíme. Jen doufám, že vydrží dlouho jako nový. Mám 2 prstýnky z bílého zlata - z jednoho obchodu. Ten jeden už po pár týdnech vypadal zašle. Zásnubní mám od května - vůbec ho nesundávám - dělám s ním všechno - a je furt krásný. Toho se nejvíc bojím. Žlutý zlato bychom mohli dodat svoje - ale chceme se ho zeptat, jestli je kvalitní - abychom si to sami nezkazili:)
Odpovědět
Profilova fotka
judith.von:máme stejné prstýnky, jen je máme úplně stejné jako na obrázku, jen ten manželův je o půl milimetru širší než ten můj!!!taky jsme moc spokojeni! :-)
Odpovědět
Pan Kouřil si hned zkouší zlato, aby věděl, kolik Vám má odečíst (podle karátů) a myslím, že to neděla z toho Vašeho zlata. My jsme donesli žluté zlato a prstýnky máme z bílého s červeným. Jen nám odečetl jeho hodnotu od konečné částky.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, takhle! Tak to jo :-) To je dobře. My právě chceme dát taky žluté, ale toho bude na prstýnku jen málo. Tak to děkuji za osvětu ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj holky, máme prstýnky od pana Kouřila a jsou moc krásné. Nespěchali jsme na ně, přesto je měl za týden hotové... nakonec jsme je vyzvedávali až snad po měsíci a půl, ale to rpoto, že se nám vyskytly komplikace s datem a museli jsme ho nechat přerývat a nevěděli jsme, jak to dopadne (s datem) Chtěli jsme tam proti originálu drobné úpravy, nebyl to problém, cena se od té na netu neliší (diamanty ji teda zvednou, ale jinak je velmi podobná) :-) určitě doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že je levnější, než běžné zlatnictví v Brně. Máme od něj prstýnky a naprostá spokojenost. Dobrá cena, dokonalá práce, vstřícný přístup....
Odpovědět
morie: určitě levnější než zlatnictví v centru :-p :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak se s panem Kouřilem mám zkontaktovat, volala jsem mu dnes skoro cely den a jen to vyzvánělo, ale nebral to, teď jsem mu napsala i mailika, ale nevím. Tak by mě zajímalo jak je to nejlepší
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?