Máte zkušenost se snubními prstýnky s kamínky?

Chtěla bych je bílého zlata, a nedopručují mi to s kamínky..prý brzo vypadají a nevypadá to hezký....
Odpovědět
mám prstýnek z bílého zlata, kamínky nahoře, nevypadl žádný za 5 let :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, za osm let, co vedu náš obchod, jsme neměli ani jednu jedinou reklamaci na vypadnutí kamínku ze snubního prstenu z bílého zlata :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, toto téma je velmi populární i u mých zákazníků. Jeden z mnoha mýtů. Kvalitně vsazené kameny do bílého zlata nemohou vypadnout! Stylů uchycení kamínků ve snubních prstenech je více. Nejspolehlivější je však řemeslné ruční fasování kamenů. Tato metoda Vám zaručí 100% spolehlivost. Do bílého zlata se běžně vsazuji i diamanty, jak by to pak dopadlo? Jak poznat kvalitně vsazený kámen a více info k této otázce najdete na mých stránkách v sekci FAQ. :-)
Odpovědět
já mám též snubní prstýnek z bílého zlata s kamínky. Zatím teda jen v krabičce - svatba teprve bude. Ale nosím další tři prstýnky z bílého zlata s kamínky a u nich mi teda prstýnek nikdy nevypadl (nejstarší prstýnek má 11 let). Jednou jsem měla i zlatý s kamínky a tam mi kamínek vypadl čtrnáct dní po koupi prstýnku. Kamínek mi dali nový, ale prstýnek už nenosím, byl by jedinný ze žlutého zlata a to se mi nelíbilo. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já mám snubní prstýnek z bílého zlata se sedmi kamínky a vypadá pořád krásně a žádný mi nevypadl a to s ním dělám úplně vše,takže se toho neboj :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?