Svatební oznámení po domácku. Máte tipy?

Profilova fotka
Prosím o pár typů na svatební oznámení. Chceme jsi ho udělat doma sami, mám nějaké představy, ale nevim jsi rady :-(
Odpovědět
ahojky, já budu dělat svatební oznámení doma:-) koupím tvrdý barevný papír ve dvou barvách. Nastříhám z nich obdélníky, ale aby ten druhý byl jen tak o centimetr na délku kratší, ten pak nalepím na ten delší. Nakonec vytisknu na laserové tiskárně oznámení, to zase musí být menší než ten menší obdélník a šup to tam. Nakonec navrch, kde je rezerva ten jeden centimetr nalepím barevnou stužku(obyčejný lepidlo v tyčince) a na to ještě nějakou ozdobu, co používají nevěsty na vývazky, kterou seženeš v každý švadlence. Třeba nějaká kytička nebo hvězdička. Vypadá to moc hezky a efektně, takhle dělám mým kamarádkám vánoční přání:-)
Odpovědět
Profilova fotka
já na výrobu poznámení použila fotku, do ní mi kolegyně v powerpointu napsala stručnej text, já si to na flashce odnesla do kopírovacího centra, tam mi to vytiskli na tužší papír a v práci jsem si to nařezala....levný, rychlý...akorát to prostě neni načinčaný a ve zlatě 8-)
Odpovědět
My si taky delali oznameni sami - z fotky. Nechali jsme to jen vytisknout a narezat v copycentru. Mám ho v albu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my si vyrabeli vlastni svatebni pozvanky a bylo to opravdu hodne prace.. Stravili jsme s tim asi 1.5 mesice po vecerech. Ten vysledek si myslim stal za to - meli jsme presne to co jsme chteli a byla to tymova spoluprace. :-) Jeste ze jsme rozesilali pul roku pred svatbou oznameni o datu svatby e-mailem, protoze samovyroba pozvanek se ponekud protahla. ;-) Pozdeji jsme se dozvedeli, ze nekterym hostum posta pozvanky nedorucila, coz je moc skoda, protoze s kazdou pozvankou jsme stravili dost casu a jmena pozvanych byly rucne vypisovane. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my bysme si chtěli navrhnout jen obrázek - asi nějaký koťata - a motto a text. To nám udělají v copycentru, že? Nevíte, na kolik to cca vyjde?
Odpovědět
@sarkar A nechceš to zkusit sama doma? Stáhni si gimp a můžeš to mít přesně podle sebe. ;) Pak to necháš jen vytisknout...
Odpovědět
no, ono staci se inspirovat nejakym vtipem nebo vtipnou situaci a v podstate se to da udelat na kolene uplne dokonale...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina No já nevím jestli na tom bude vůbec něco k vytváření...Hlavně nejsem v tomhle moc šikovná :-|
Odpovědět
@sarkar kdyz mi treba do IP napises svou predstavu-obrazek,barvy,text,tak bych ti zkusila pomoct,ve photoshopu umim a pracuju v nem rada:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misanydrl Díky, zatím kdyžtak jen mrkni do alba, něco jsem sesmolila ve wordu během pár minut teď :-) Dej vědět co si o tom myslíš. Moje představa je aby to nebylo princeznovský, aby to bylo neokoukaný a abych s tím měla co nejmíň práce, jinak je mi to vcelku jedno :-D
Odpovědět
@sarkar je to krásný:)fotka úplně špičková a text je roztomilej:) asi bych to už nijak nepředělávala, v jednoduchosti je krása:) jen si myslim že word neni úplně ideální na tvorbu oznámení, myslim že ta kvalita fotky bude mizerná, až se to bude tisknout...
Odpovědět
Profilova fotka
@misanydrl Super, tak díky za názor :-) Tak myslíš že by to šlo předělat ve photoshopu? Nebo jak? :-|
Odpovědět
Článek se načítá
@sarkar Potřebuješ hlavně obrázek ve velkém rozlišení. Ideálně okolo nebo více než 1000 x 1000 pixelů.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina Ajta...to asi nemám...Tenhle má 550x378 ;-(
Odpovědět
ahoj, my si oznamka udělali ve fotolabu, mají na stránkách odkaz na výrobu přání a pohlednic.. mám 60ks a stálo nás to 570Kč
Odpovědět
@sarkar Tak to by asi nestačilo, nevypadalo by to vytištěné pěkně. Tak zkus najít nějaký větší. A kdybys nenašla tak vždycky můžeš vyfotit ty Vaše kočičáky a z foťáku by to stačilo úplně bohatě. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina To zas nebude tak roztomilý ;-( Ten obrázek mi poslala známá, tak už jsem jí psala, jestli to nemá v menším. Ale je to asi stažený z netu...
Odpovědět
@sarkar Existují grafické programy, které dokáží zvětšit rozlišení obrázku. Mě takovou úpravu dělal kamarád, takže nic dalšího o tom nevím.
Odpovědět
Koukni sem, třeba se ti to bude hodit ;) http://www.svatebnik.com/798/svatebni...
Odpovědět
Profilova fotka
@zelvatko Super nápad!! Už jsem na to koukala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jeee děkuju moc holky.... je toho tolik musím už něco vykouzlit duben už se blíží :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?