coverphoto
Neaktivní

mapag

Martina
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 5. čvc 2011
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 20. 1. 2012
4452
dní po svatbě
Aktivita
7 příspěvků ve fotoblozích
27 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +112
Svatební album
Martina a Petr
20. 1. 2012 Praha | 116 fotek
fotograf
Radecha Spudilová
Kamarádka fotografka. Svatby sice nefotí, ale tady se svého úkolu zhostila na jedničku.. Bylo nám ctí být její první nafocenou svatbou :-)
fotograf
Fotograf Tomáš Vránek
To nejlepší na konec:-) Bezkonkurenční, neuvěřitelně sympatický a netradiční... Lepšího jsem si vybrat nemohla a jsem opravdu ráda, že jsem na něj natrefila...Už vymýšlím co dalšího od něj nechat nafotit.
Neuvěřitelně milý DJ se spoustou nápadů. Zahrál nám přesně jak jsme chtěli a ke konci párty hosté skandovali jeho jméno :-)
svatební prsteny
Zlatnictví Kaletovi
Nekatalogové prstýnky s vlastním briliantem s odkupem vlastního zlata absolutně bez problému. Nechtěla jsem tradiční písmo na rytinu a taky bez problémů. Veliká spokojenost.
koláče
Cukrárna Fregatta Měchenice
Minizákusky - zaprášilo se po nich ani nevím jak.
dorty
Barbora Tatíčková
Kamarádka, co dělá nejlepší dorty na světě! Na našem si dala doopravdy záležet - neni to na fotkách tak dobře vidět, ale byl celý třpytivě stříbrný :-) Chuťově samozřejmě bezkonkurenční - žádné napodobeniny, ale krémy z čokolády hustě prokládané ovocem, různé druhy korpusů - lahůdka .-)
výzdoba
Lejka crafts
Aranžmá na stoly
květiny
Lejka crafts
Můj požadavek byl neživá netradiční zimní květina - nechaa jsem paní volnou ruku a dopadlo to fantasticky. Všichni se nad květinou pozastavovali :-) Ve stejném stylu byly samozřejmě i ostatní kytice, moje šperky, výzdoba, korsáž pro ženicha, vývazky... Vše naprosto supr!
Žádné příspěvky